Home > Nederlands > Montague Keen, 23 november 2014

Montague Keen, 23 november 2014

De energie van de Aarde is geïntensiveerd. Het beïnvloedt velen van jullie. Jullie lichamen worden opnieuw uitgelijnd. Het is nu noodzakelijk het 3D denken- en leven te verlaten. Zij die probeerden jullie planeet over te nemen doen hun uiterste best jullie in 3D te houden. Jullie hebben deze week door BRADLEY LOVE een helder beeld gekregen van hoe deze controle werkt: “DE SLEUTEL TOT ONZE SLAVERNIJ IS SEXUELE ENERGIE” (Je kunt dit vinden op de What's the 'real' truth? website)
Ik spoor jullie aan de inhoud hiervan te lezen en te herlezen. Jullie zullen zien dat het overeenkomt met datgene wat ik aan jullie heb proberen over te brengen. Het is tijd de WAARHEID onder ogen te zien; jullie zijn de slachtoffers van het GROOTSTE BEDROG IN DE GESCHIEDENIS VAN HET UNIVERSUM. JE OGEN DAARVOOR SLUITEN ZAL HET NIET DOEN VERDWIJNEN. Dit is iets waar iedereen mee zal moeten leren omgaan. Het heeft invloed op iedere man, vrouw en ieder kind op Planeet Aarde.

Zij die Planeet Aarde 2000 jaar geleden onrechtmatig betraden, met de bedoeling de planeet over te nemen, hebben te kennen gegeven van plan te zijn de planeet op dezelfde manier te verlaten, mocht het te gevaarlijk voor ze worden om op Aarde te blijven. Ze hebben alle goud, juwelen etc., die ze geroofd hebben tijdens hun verblijf op Aarde, verzameld. Ze weten dat ze niet op Aarde kunnen blijven, omdat de Lichtenergie hier nu ondraaglijk voor ze wordt. Ze kunnen hun vorm niet behouden. Het leven wordt iedere dag moeilijker voor ze omdat steeds meer van jullie licht en waarheid omarmen. We hebben ingewerkt op hun manieren van controle, dus ze verliezen terrein in een rap tempo. Hun boosaardigheid wordt steeds duidelijker, zonder er iets constructiefs over te zeggen; zelfs zij zullen uiteindelijk het licht zien. Alles verandert met hoge snelheid, veel te snel voor de Cabal om aan te kunnen. Zij die de waarheid spreken worden meedogenloos aangevallen. Zend ze alsjeblieft liefde. Het is niet eenvoudig boven het maaiveld uit te stijgen en je mond open te doen om je medemens te helpen overleven in liefde en licht. De Cabal in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten hebben plannen “False Flag” gebeurtenissen te creëren met als doel jullie door angst in de onderwerping te jagen. Ze zullen doen alsof jullie worden aangevallen door buitenaardsen!

De Twin Towers “false flag” overtuigde de wereld ervan dat de VS werd aangevallen. Het duurde even voordat men zich de waarheid realiseerde. Wij in de Geestenwereld volgen hetgeen ze doen nauwgezet. We zullen jullie op tijd waarschuwen. Kom tezamen als een en voeg de energieën samen om het Duister te bestrijden. Jullie willen in vrede leven: nu is jullie kans om harmonie te creëren en alle corruptie voor altijd te verwijderen. Nooit weer zal Planeet Aarde in verkeerde handen vallen. We brengen zaken in stelling om dit te verzekeren.

Jullie hebben de mogelijkheid bijeen te komen. Onderzoek hoe jullie wensen dat het leven op Planeet Aarde er uit zal zien. Vrije energie, voedzaam voedsel, schoon water en vrede overal kunnen jullie realiteit worden. Ieder land heeft zijn experts en zodra zij hun kennis verenigen zijn de mogelijkheden oneindig.

Wij in de Geestenwereld zien duidelijk hoe het zal werken. We zullen jullie bij elke stap begeleiden, want het is een gezamenlijke inspanning. Spoedig zullen jullie open staan voor het feit dat jullie geen hulpeloze overlevers zijn, noch ooit waren. Jullie zullen de lichtwezens worden die jullie zijn; tot zoveel meer in staat dan jullie je op dit moment voor kunnen stellen. Wanneer alle duistere indoctrinaties ophouden zal het enige tijd vergen om je aan te passen, en zal het leven een enorm avontuur worden wanneer jullie het licht onderzoeken. Jullie zullen nooit meer naar de duistere dagen van weleer terugkijken. We zetten nu zoveel voor jullie op zijn plaats ter voorbereiding op het begin van het Nieuwe Tijdperk van Licht. Hoe snel dit gebeurt ligt volledig in jullie handen. Alles dat jullie moeten doen is ontwaken en de waarheid zien. Zie alles zoals het is, en niet zoals jullie wordt verteld dat het is.

Het leylijnenwerk moet doorgaan. Het belang ervan zal duidelijk worden, zelfs voor de twijfelaars. Elk moment dat jullie gebruiken om aan de leylijnen te werken, zowel de oude als de nieuwe, komt jullie wereld ten goede op manieren die jullie je nu niet kunnen voorstellen.
Zelfs vanuit het comfort van je luie stoel kun je de leylijnen visualiseren en bewust de goddelijke energie van jullie planeet bevrijden.

Accepteer niets als waarheid voordat je het hebt onderzocht. Overtuig jezelf ervan dat het daadwerkelijk de waarheid is. Propaganda wordt gepland en daarna op elke TV en in elke krant ter wereld aan het publiek gevoerd. Jullie zouden nu onderhand in staat moeten zijn de leugens te herkennen en deze weigeren te accepteren. Jullie zijn niet langer de schapen uit het verleden. Jullie kunnen nu niet langer zo makkelijk voor de gek worden gehouden. Jullie schrijven geschiedenis. Stuur liefde aan iedereen die jullie helpt vooruitgang te boeken naar het Licht. Het ontmaskeren van de duistere controle is een enorme verantwoordelijkheid, dus hebben ze jullie steun nodig. Ze werken in vele delen van de wereld met maar een doel in gedachten – de mensheid en Planeet Aarde te redden.

Jawel, de Cabal vecht voor haar voortbestaan. Dus valt ze iedereen aan waarvan ze zien dat ze hen aan de kaak stelt. Maar het is spoedig voorbij en de aanvallen zullen ophouden. Mensen zullen zonder angst bij elkaar komen en het vertrouwen zal terugkeren.

Berichtje van Veronica

Khartika Gunawan heeft contact met me opgenomen over haar nieuwe boek. Het klinkt me goed in de oren. “THE MULTIDIMENSIONAL TRAVELER, FINDING TOGETHERNESS". Spoedig worden we multidimensionale reizigers, dus het vinden van verbondenheid is een absolute must. Onze toekomst ligt in onze handen. Laten we ons erop voorbereiden en het verwelkomen met open armen.

Mijn lief, we bereiden ons voor op de weg voorwaarts. Je zult het weten wanneer het moment daar is.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl