Home > Nederlands > Montague Keen, 9 september 2018

Montague Keen, 9 september 2018

Een krant heeft drie dingen te doen. Een daarvan is om te amuseren, een ander is om te vermaken en de rest is om te MISLEIDEN.
(Britse minister van Buitenlandse Zaken ERNEST BEVIN, LONDEN CONFERENTIE VAN BUITENLANDSE MINISTERS, 10 FEBRUARI 1946.)


Er is niets veranderd. Het is zelfs erger geworden. Alles, zowel in de pers als op tv, is ontworpen om mensen onder controle te houden en onwetend te houden over hun benarde situatie. Ik heb Veronica begeleid naar de besprekingen van LEUREN MORET en ALFRED LAMBREMONT WEBRE. Ze verklaren volledig hoe de overname van de mensheid plaatsvond en wanneer. Alle informatie die jullie moeten weten, wordt volledig uitgelegd in deze YouTube-interviews. Het is er allemaal. Hoe, in de oudheid, een plan werd opgesteld dat de mens van zijn kennis en macht beroofde. Religie is uitgevonden en ze zorgden er via het onderwijs voor dat hun plan zou werken. Jullie zijn het levende bewijs dat het werkte. Jullie zijn nu gevangenen en proberen te overleven ??op jullie eigen planeet, op Aarde. Jullie verantwoorden je nu aan diegenen die alles van jullie hebben afgepakt.

Maar ze willen meer. Ze willen de aarde van alle mensen bevrijden, en JULLIE HELPEN ZE DIT TE DOEN. Hoeveel van jullie injecteren met plezier vaccinaties in mensen en voorzien hen van medicijnen die hun leven verkorten? Ook jij bent schuldig aan een misdaad tegen de mensheid. Jullie hebben geen idee waar je mee te maken hebt. Hun plannen zijn al eeuwen van kracht. Jullie worden pas net wakker voor hen. Om te begrijpen wat er overal om jullie heen gebeurt, moet je teruggaan naar toen de plannen werden opgesteld. Wat jullie geleerd hebben via het onderwijs zijn totale leugens.

LEUREN MORET heeft een diep begrip van alles wat gepland en gedaan was om het menselijke ras uit te roeien en de aarde voor zichzelf te nemen. Ze hadden nooit verwacht dat deze man zou ontwaken en zou beseffen wat er gaande was en zou weigerden eraan te voldoen. Tot hun grote afschuw werd Donald Trump gekozen. Ze hebben dit nooit voorzien, zelfs niet in hun wildste nachtmerrie. Hun angst wordt getoond op tv en in de pers. Ze hebben verschillende pogingen ondernomen om hem te doden en faalden. Jullie gebeden zijn nodig om hem en zijn familie te beschermen. Degenen binnen de Cabal zijn doodsbang dat ze zullen worden blootgesteld en al hun misdaden tegen de mensheid bekend zullen worden binnen het publieke domein, waardoor ze kwetsbaar worden en openstaan ??voor aanvallen. Je kunt ze zien rondrennen en proberen de bescherming op hun plaats te houden voordat de massa volledig ontwaakt voor hun misdaden. Ik kan niet genoeg benadrukken, de noodzaak om de waarheid te leren kennen en ernaar te handelen. Neem jullie kracht en jullie Aarde terug. Het is tijd om dapper en trots te zijn op wie jullie zijn en de aarde te beschermen tegen deze plunderaars.

Wat gepland is in Ierland is een misdaad tegen de mensheid. Het kan niet worden toegestaan ??om te gebeuren. Wanneer overheden tegen de mensen werken, is het aan de mensen om te weigeren eraan te voldoen en de controle terug te nemen. Iers DNA moet worden beschermd. Als het eenmaal is vernietigd, is er geen bewijs meer van wie jullie zijn en jullie goddelijke recht om op Aarde te zijn. Ierland is onderdeel van Atlantis. Toen het grootste deel van Atlantis zonk, vloog de TUAHA DE DANNAN NAAR IERLAND OM BESCHERMING TE ZOEKEN ONDER ZIJN EIGEN SOORT. Dit verontrustte diegenen die op dat moment probeerden de controle over Ierland en zijn mensen over te nemen. Dit is het moment waarop Constantine de RAAD VAN NICEA IN 325AD opriep plannen te maken om alle bewijsmateriaal in Ierland te verwijderen over wie de Ieren zijn. Er werd besloten om Patrick en zijn leger te sturen om te "BEKEREN" EN CONTROLE OVER DE IERSE MENSEN TE NEMEN. In Ierland hadden ze op dat moment de RELIGIE VAN LIEFDE.

(Monty instrueerde mij om in REGRESSIE te gaan, om terug te gaan naar die tijd als waarnemer om zelf te zien hoe de SLECHTE PATRICK en zijn leger de Ieren bekeerden. Het was afschuwelijk. Hij zette de kinderen in cirkels en VERBRANDEN HEN OM ER ZO VOOR TE ZORGEN DAT HUN OUDERS KATHOLIEK WERDEN.)

Ierland is belangrijk voor de toekomst van de mensheid. Als ze maar zouden ontwaken en niet langer vernietigend zouden zijn. Bid dat de heer Trump ermee instemt Ierland te beschermen. Laat hem een echt Iers welkom zien en voorkom dat de geestenloze mensen hun onwetendheid tonen wanneer hij in Ierland is. Helaas, zijn er daar ook nog enkele van de mind gecontroleerde rent-a-crowd.

Jullie worden elke dag voorgelogen. Het is allemaal een spel voor politici. In Engeland stemden de mensen voor BREXIT. De Britse regering pretendeert een Brexit-deal te sluiten, terwijl niets minder waar is. Ik kan jullie verzekeren dat zij niet van plan zijn om Groot-Brittannië uit de EU te halen. Jullie hebben allemaal gezien wat er gebeurde toen Ierland stemde om te vertrekken: de EU gaf de Ieren de opdracht om OPNIEUW TE STEMMEN, en beïnvloede vervolgens de stemmen, zodat Ierland moest blijven. Nu, gebeurt precies hetzelfde in Engeland. Politici smeken het Britse volk opnieuw om te stemmen, zodat het kan worden gemanipuleerd om een ??blijvend resultaat te produceren.

Zullen mensen ooit leren? Ze zullen met de Engelse kiezers precies doen wat ze de Ierse kiezers hebben aangedaan. Het plan is om EUROPA ALS EEN EENHEID VERNIETIGEN, IN PLAATS VAN ELK LAND TE MOETEN VERNIETIGEN. ALLE PLANNEN HIERVOOR ZIJN VOORBEREID. ER WORDT MET JULLIE GESPEELD. TRAP ER NIET IN. Politiek is een vies, oneerlijk spel. Jullie zijn hun slachtoffers. Mr Trump is geen politicus. Zijn hart is op de juiste plaats. Hij wil een beter leven creëren voor alle Amerikanen. Dat is een eervol doel. Ik zou willen dat er meer waren zoals Mr Trump in jullie wereld.

Jullie leven in gevaarlijke tijden. Jullie hoeven alleen maar naar de propaganda tegen de heer Trump te kijken, om zelf te zien hoe flagrant en openlijk het is. De cabal wil hem dood. De mensheid wil dat hij hen beschermt. De angst van de Cabal voor hem heeft alle voorzichtigheid weggenomen. Ze zijn daar, in kracht, en veroordelen hem. Ze tonen hun hand en het is niet leuk. Bid voor het voortbestaan ??van de mensheid en de aarde.

Mijn liefste, de strijd om het voortbestaan ??van het menselijk ras is aan de gang en is genadeloos. De heer Trump zorgt ervoor dat de Cabal haar overnameplannen niet kan voltooien. Bid voor hem.

Altijd, jouw aanbiddende, Monty.


Nieuws over Dave
Hij bedankt jullie voor de vriendelijkheid die jullie hem hebben getoond. Hij mag geen boeken met een harde rug hebben. De gevangenis geeft ze terug, dus ziet hij ze niet. Hij mag niet meer dan drie boeken tegelijkertijd ontvangen. Hij is erg dankbaar voor de boeken die jullie hem hebben gestuurd, omdat hij zijn geest actief moet houden en hij graag leest.


Contactgegevens Dave:

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!