Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, August 14, 2011

August 14, 2011


HET IS ALTIJD HET DONKERST NET VOOR DE DAGERAAD


Terwijl jullie door het duister gaan, moeten jullie alle angst en twijfels verwijderen. Zie de illusie voor wat die is. Dan zullen jullie klaar zijn om in het Licht te stappen, om de vrijheid te omarmen die jullie ontzegd is. Zij beheersen jullie gedachten door geluidsgolven. Dus als zij willen dat jullie rellen veroorzaken, is het gemakkelijk een situatie te creëren en dan de massa te manipuleren, terwijl zij aan de zijlijn staan en naar de vernietiging kijken. De mensen die niet verlicht zijn hebben angst voor de consequenties en dus zullen zij toestemmen in bijna alles wat hun Regering hun voorstelt om hun veiligheid te garanderen. Het werkt elke keer. De propaganda machine is vooraf in gereedheid gebracht om zoveel mogelijk angst te veroorzaken onder de bevolking.

Degenen die oproer veroorzaken moeten begrijpen dat zij gebruikt werden. Zij dienden het doel van de Regering. Nu kunnen zij nog meer controle uitoefenen om te voorkomen dat jullie ontwaken tot de realiteit. STIL, VREDIG PROTEST is wat degenen aan de macht vrezen, omdat dat de macht van de echte mens laat zien. Jullie belastinggeld gaat naar politiebescherming, toch keken die toe terwijl huizen en bedrijven afbrandde. Bescherm elkaar, jullie zijn allemaal gevangenen van de Duistere Cabal. Totdat deze gedachte echt doordringt, zal het voor jullie niet mogelijk zijn het Licht binnen te gaan. Zie de oproerkraaiers als slachtoffers van de Cabal: zij moesten zich waardeloos voelen. Zij leven in overbevolkte omstandigheden. Het onderwijssysteem schoot tekort. Zij hebben geen banen en geen toekomst. Zij worden gehersenspoeld via muziek en tv. Zij voelen zich hopeloos en hulpeloos in de materialistische wereld die door de Cabal gecreëerd werd om jullie blijvend die dingen te laten wensen die jullie je niet kunnen veroorloven.

Veronica, er kwamen tranen in jouw ogen vandaag toen jij jouw e-mails opende en op de EXTRATERRESTRIALS website [www.extraterrestrials.ning.com] informatie zag over de HILL OF TARA, het centrum van jullie Universum, een heilige plaats van groot belang. Zij hebben de mensheid een grote dienst bewezen door deze informatie te publiceren zodat iedereen deze kan zien en voor zichzelf kan onderzoeken. Hoewel je in Ierland opgroeide, werden de scholen bestuurd door de Rooms-katholieke Kerk, en dus werd jullie nooit iets verteld over jullie grootse erfenis. De geschiedenis die jullie leerden was compleet onjuist. De noodzaak bestaat om de overheersing van het Vaticaan te verwijderen en voor Ierland om zich open te stellen voor haar verleden. De toekomst start daar, als Ierland zich verenigd met de Geest. Dan zal het Universum hersteld worden. Geen land in de wereld werd meer gecontroleerd door machten van buiten dan Ierland. De Ieren hebben geleden door de eeuwen in een poging te voorkomen dat zij leerden wie zij zijn. Het is tijd om Ierland vrij te maken van het juk, de dominantie van het Vaticaan, en om terug te keren naar jullie Religie van Liefde.

Het Vaticaan weet dat haar 1000-jarige overheersing over is. Het is tijd voor de waarheid. Het is tijd voor hen terug te geven wat ze gestolen en geplunderd hebben over jullie hele wereld en tijd dat de God van Liefde terugkeert. Nu zien jullie het belang van de speech door Premier Enda Kenny. Hij opende de deur zodat jullie je weer konden verbinden met wie je bent. Hij heeft de planeet een grote dienst bewezen. Hiervoor zal hij herinnerd worden. Het Vaticaan beheerste de scholen, de ziekenhuizen en de Regeringen. Zij zorgen ervoor dat er geen enkele manier was waarop jullie ooit de waarheid over Ierland konden leren. Zij verborgen het erg goed. Het Vaticaan beheerste jullie levens van de wieg tot het graf, door angst voor dood en hellevuur, dat zij uitvonden om jullie te overheersen. Dood is maar het overstappen van de ene staat van zijn naar de ander – een prachtige ervaring. Wij in de Geest, zeggen tegen de mensen van Ierland: herclaim jullie grootse erfenis. Leer wie je werkelijk bent. Dit moest allemaal gebeuren voordat de wereld voorwaarts kan gaan naar echte verlichting.

Jullie leven nu in de Eindtijden. Er is een echt gevecht gaande tussen Duister en Licht. De Cabal kan niet accepteren dat hun zorgvuldig opgebouwde en geplande overname niet zal doorgaan. Hun arrogantie zorgt ervoor dat zij geloven dat de Aarde hen toebehoort en dat zij mensen kunnen verwijderen als zij dat willen, wanneer zij dat willen, via oorlogen en in het laboratorium gefabriceerde ziekten. Maar zij zullen verwijderd worden. Dit nieuws werd voor jullie verborgen gehouden.

Wij, aan deze kant van het leven, liggen op koers. Wij boeken vooruitgang op vele gebieden. Er is veel dat nog moet worden opgezet ofwel verwijderd. Dat heeft iets meer tijd nodig. Wij hebben jullie inbreng op Aarde nodig. Dit is een gezamenlijke onderneming. Samen zullen wij slagen. Het moment is aangebroken. Het is jullie wereld, de overweldigers moeten gaan. Hun controlesysteem valt uiteen. Door samen te werken kunnen wij de Overgang gemakkelijker maken voor iedereen. Vrij te willen zijn is het meest primaire instinct van de Mens. Het is het waard om naar te streven. Jullie zijn er bijna, er zal vreugde zijn aan beide kanten van het leven als wij weer samenkomen in liefde en harmonie.

Onze dankbaarheid strekt zich uit naar de Extraterrestrials website voor hun hulp aan ons bij het brengen van de waarheid en verlichting voor zo velen, over dat wat verborgen werd voor jullie met betrekking tot het belang van Ierland. Dit is een geweldige stap voorwaarts.

Ben goed voor jezelf, mijn liefste. Ja, je bent herstellende, maar je hebt nog steeds zorg nodig. Het verwelkomen van de waarheid als zij verschijnt, zal helpen bij de Overgang.

Mijn liefde leidt jou. Jouw aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Iedere maandagavond van 20:00 tot 20:55 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op First Contact Radio
met de Nederlandse lichtwerker Maarten Horst als presentator.

Galactic Channelings

Create Your Badge