Home > Nederlands > Montague Keen, 13 maart, 2016

Montague Keen, 13 maart, 2016

WAAR HET SYSTEEM HET MEEST BANG VOOR IS
Het ware zelf is gevaarlijk; gevaarlijk voor de gevestigde KERK, gevaarlijk voor de STAAT, gevaarlijk voor de MASSA, gevaarlijk voor TRADITIE, omdat als EEN MENS eenmaal zijn ware ZELF kent, wordt hij EEN INDIVIDU.
Osho

De ontwaakte mens ziet alles zoals het is. Hij deelt zijn kennis en zo wordt hij een doelwit voor de Cabal. Wat jullie vandaag de dag ervaren is dat de Cabal jullie levens met ANGST, in haar vele gedaanten, overspoelt. KANKER is een zeer productieve vorm van industrie voor hen. Ze bestoken jullie met ANGST voor deze ziekte. De TV wordt overladen met informatie omtrent de gevaren van kanker. Hun behandeling geneest de kanker niet. Mijn lieve vrouw weet dat het enige dat nodig is om kanker te voorkomen en te behandelen Natrium Bicarbonaat (zuiveringszout) is. Ze neemt iedere dag een beetje hiervan vermengd met heet water en citroensap. Zo simpel is het om kanker te voorkomen. De Cabal heeft, om te kunnen overleven, het nodig om jullie in angst en lijden te houden. Stop nog langer aan hun spel mee te doen. Het Menselijk Ras wordt aangevallen. Die overname is vele eeuwen geleden begonnen.

Wat jullie nu meemaken is het eindspel. Ze hopen hun doel te bereiken. Omdat velen van jullie voor de echte situatie waarin jullie je bevinden zijn ontwaakt en weigeren de desinformatie te accepteren, is het jullie plicht de waarheid met jullie medemens te delen. Begrijp dat degenen die pogen jullie wereld over te nemen, niet in jullie wereld thuishoren. Ze hebben geen enkel recht om op Aarde te zijn. Jullie zijn kinderen van de Schepper. Fantastische Wezens van Licht die niet opzettelijk hun macht aan het Duister hebben afgestaan. Jullie moeten je gezag nu weer terugnemen. Weiger mee te werken aan de verwijdering van het menselijk ras van de Aarde. Onttrek jezelf uit de Maritieme Wet en alle valse wetten die door de Cabal aan jullie zijn opgedrongen.

De Cabal heeft TAAL gecreëerd om jullie te isoleren en te verwarren. Ze hebben de kennis waarnaar jullie in de oudheid hebben geleefd, weggenomen. DE KRACHT VAN GELUID: hoe geluid alléén grote objecten kon verplaatsen. Jullie dienen je toekomst te VISUALISEREN en het te creëren: Een toekomst waarin alle mensen de Aarde in vrede en harmonie bewonen. Jullie kunnen dit. Het ligt in jullie macht om dit te doen. In 2014 is Veronica samen met anderen begonnen te proberen dit te bereiken en werd ze meedogenloos aangevallen. De macht van de Cabal daalde op dit project neer en zorgde ervoor dat het terzijde werd geschoven. Het zal gebeuren wanneer genoeg moedige mensen naar voren treden. Veronica wéét dat er binnenkort een dag zal zijn waarop de mensen samen zullen komen om dit voor elkaar te krijgen.

Velen van jullie worden nog steeds gegijzeld door het Vaticaan en andere religies. Het Vaticaan staat in dienst van Lucifer. Deze wordt in het Vaticaan openlijk aanbeden. Het bloedoffer is hier een belangrijk onderdeel van. Dit is tevens in de Mis te zien, waar jullie gevraagd wordt HET BLOED TE DRINKEN EN HET VLEES TE ETEN. De echte geschiedenis van de Roomse Kerk zou velen van jullie verafschuwen. Het is allemaal gebaseerd op angst en controle, van geboorte tot aan de dood. Wat ze jullie leren bevat géén waarheid.

Ik kan jullie, op basis van persoonlijke ervaring, verzekeren dat de dood het meest prachtige gegeven is. Het enige dat er gebeurt is dat je van één staat van zijn overgaat in een andere. Het maakt je vrij van alle trauma die het leven op Aarde voortbrengt. Het enige trauma waar sprake van is, is zichtbaar wanneer je terugkijkt en je de kwaadaardige controle en corruptie ziet die de mensheid in slavernij houdt. Jullie zijn in staat om jezelf te bevrijden. Nu is het juiste moment om dit te doen. 2016 is jullie grote kans om jullie zelf uit de voormalige slavernij te bevrijden. Jullie vragen je af of er genoeg van jullie zijn ontwaakt om dit te kunnen doen. Het antwoord is een luidkeels: JA! Er is enkel moed voor nodig om jullie soevereiniteit terug te nemen. Jullie kunnen de Revocaties vinden op de website van ANDREW BARTZIS; enkele hiervan staan ook op mijn eigen website.

Wanneer jullie weigeren de wil van de Cabal te volgen, kunnen ze niet slagen en dan zullen jullie opnieuw als soevereine wezens tevoorschijn komen. De Cabal is banger voor jullie dan dat jullie dat voor de Cabal zijn. Als ze jullie bloed niet konden drinken en jullie vlees niet konden eten, zouden ze verdwijnen. Dan zouden ze hun menselijke vorm kwijtraken. Ze hebben jullie alles afgenomen; en tot op de dag van vandaag gaan ze hiermee door. Wanneer zullen jullie zeggen: Het is genoeg geweest, dit moet stoppen?

Open jullie ogen en zie wat jullie wordt aangedaan. Stop te geloven wat ze jullie wijsmaken. Het zijn PARASIETEN. Ze hebben jullie bedrogen. Ze hebben jullie geleerd hen te adoreren en hen de macht te geven om jullie te domineren en als slaven te houden. Ze hebben ervoor gezorgd dat alles in jullie wereld was gecreëerd om jullie in slavernij te houden en jullie te controleren. Het is nog niet te laat om jullie krachten te bundelen en deze wereld te herstellen. Alles is voor jullie aanwezig om dit te kunnen doen. Stop ermee passief te zijn en alles maar te slikken. Vraag jezelf af: wat kan ik bijdragen?

Tezamen staan jullie sterk. Ga naar iedere LEYLIJN, OBELISK, KERK en elk REGERINGSGEBOUW en neem jullie macht terug. Lees de revocaties en verwijder alles wat corrupt en kwaadaardig is. Creëer een betere wereld voor de mensheid. Jullie weten wat je moet doen. Het is enkel een kwestie van het bundelen van jullie kracht en het daadwerkelijk te doen. Het is aan een ieder van jullie afzonderlijk om deel te nemen. Zie jezelf als het Leger van het Licht, die de liefde en vrede op jullie wereld herstelt. De lente is een prachtige tijd om dit te doen, dus ga ervoor! Ik kan jullie enkel vanaf deze kant van het leven begeleiden. Er zijn velen die deze uitdaging aan jullie kant van het leven op zich willen nemen.

Ik vraag het Ierse volk om voorop te gaan. Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten. Wees opnieuw de leiders. Er is zoveel gedaan om de Ierse geest te vernietigen: maar, mijn vrienden, we zien het opnieuw ontstaan. Het zal niet kunnen worden verslagen. Er wordt veel van jullie gevraagd. Jullie hebben ervoor gekozen om in deze tijd op Aarde te zijn om de mensheid weer vlot te trekken en alle corruptie te verwijderen. Visualiseer de gewenste uitkomst. Dit zal het in staat stellen vorm te krijgen. Wanneer de mensheid zich uitspreekt, zal het gebeuren.

Aan degenen die nog steeds in angst leven door religie, val asjeblieft mijn lieve vrouw niet aan vanwege het feit dat wij niet vanuit angst leven. Jullie zullen eveneens de waarheid ontdekken op het moment dat jullie klaar zijn om het te accepteren. Religie kan niet zonder angst bestaan. Het Vaticaan heeft de religie van Liefde, die de Ieren in de oudheid met de wereld hebben gedeeld, vernietigd.

Degenen die jullie hebben uitgekozen om te dienen, vergiftigen jullie water, jullie voedsel en de lucht die jullie inademen. Moet ik nog méér zeggen? Jullie zijn hen van dienst. Jullie helpen hen dit voor elkaar te krijgen. Ze produceren, nogal onverholen, robots die jullie plek in zullen nemen. Wat gaan jullie dan doen? Jullie moeten echt samenkomen om je in te zetten de goede energie te herstellen. Creëer zoveel Licht dat het duister zonder een spoor achter te laten zal verdwijnen. Vervang de angst door Liefde en Licht. Jullie kunnen het.

Veronica, mijn lief, het is niet makkelijk om met de voortdurende aanvallen om te gaan. Je vastberadenheid ons doel te bereiken is wat je drijft, mijn lief. We zullen slagen. Wij, in de Geestenwereld, sturen je liefde en kracht.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!