Home > Nederlands > Montague Keen, 20 april 2014

Montague Keen, 20 april 2014

Mijn lief, nu de voortgang van het leven versnelt en de energieën die worden bevrijd meer mensen voor het licht doen ontwaken, laat de Cabal microgolfenergieën los die aanvallen en verwarren. Microgolfaanvallen kunnen elke soort gezondheidsproblemen veroorzaken die de Cabal verkiest: hart, bloeddruk, ondraaglijke pijnen, speciaal in het hoofd, zoals jij, mijn lief, al te goed weet. Beschouw jullie zelf niet als slachtoffer van deze aanvallen, maar zie jezelf in plaats daarvan als zijnde succesvol in je doelstellingen, daardoor de plannen van de Cabal bedreigend.

Wees sterk, ken je waarheid en blijf erbij. Christusbewustzijn wordt weer de norm. Verwelkom het met open armen, mediteer erop en het zal volledig worden geactiveerd. Besteed zoveel mogelijk tijd met mediteren op de obelisken en leylijnen in Rome, daarmee de energie bevrijdend. Wanneer jullie eenmaal die specifieke poort geopend hebben zullen jullie VRIJ zijn. De monstruositeit, bekend als het Vaticaan, is wat jullie in slavernij houdt, voor altijd worstelend om te overleven.

Ik kan jullie gelukkig vertellen dat er wanorde heerst in het Vaticaan: er is onenigheid, met sommigen die de gebruikelijke weg proberen te bewandelen in een poging te overleven, terwijl anderen willen hervormen om te proberen de goedgelovigen te overtuigen dat ze jullie beste belangen dienen. ANGST zal worden gebruikt, twijfel daar niet aan, aangezien dat altijd hun troefkaart was. Ze kunnen zich niet langer achter de vele schandalen verschuilen, en er zijn er zoveel meer die binnenkort onthuld gaan worden en die zelfs hun meest loyale supporters zal shockeren en doen walgen, zoals hun investeringen in oorlogstuig.

Wanneer de mensen uit hun angst stappen en stoppen de leugens die het Vaticaan ze opgedrongen heeft te geloven, dan zal het ophouden te bestaan. Het Vaticaan wordt overeind gehouden door het geloof van degenen die bang zijn om naar de feiten te kijken. Zulke mensen zijn bang voor de ‘dood’ vanwege de verschillende leugens die ze gedwongen werden te aanvaarden en geloven. Maar dit kaartenhuis staat op hele losse grond. Het moet instorten zodat de mensheid kan overleven en bloeien.

Jullie werken prima als een geheel samen. Ga hier alsjeblieft mee door. Alle andere planeten wachten, kijkend naar jullie vooruitgang, aangezien zij ook zullen profiteren van jullie succes. Jullie werden gebonden, met hart en ziel, aan een gevangenisplaneet, niet in staat om op andere planeten te incarneren, hetgeen de norm was. Jullie werden gedwongen om steeds naar de Aarde terug te keren, om degenen die jullie planeet controleren te dienen. Maar dit is de grote kans om aan deze beproeving te ontsnappen, en door dat te doen zullen jullie allen die na jullie komen bevrijden. Dit is het grootste project ooit op jullie planeet ondernomen en jullie hebben ervoor gekozen dat te doen. De mensen die belangrijk zijn voor dit project lijden onder de invloed van de corrupte Cabal, dus zend ze alsjeblieft liefde en licht om ze te helpen los te komen van hun ketenen. Jullie inspanningen zullen hiervoor zorgen. Het succes van onze projecten is van het grootste belang. Stuur ze alsjeblieft energie, aangezien we gezamenlijk bergen kunnen verzetten. Dit is een grote les voor de mensheid. Jullie hebben succesvol alle barrières verwijderd en zijn bijeengekomen met een gezamenlijk doel. Jullie kunnen zien hoe succesvol jullie waren, dit moet doorgaan.

1 Mei, BELTANE, is een grote gelegenheid voor jullie om te bewijzen hoe effectief jullie kunnen zijn. Op deze datum zal de Cabal ENERGIE tegen jullie gebruiken, maar nu hebben jullie de gereedschappen om die energie terug te kaatsen naar waar het vandaan kwam. Weet dat jullie machtig zijn en weiger het doel te zijn voor alles dat naar jullie wordt toegestuurd. Bescherm jezelf te allen tijde en laat die bescherming geen moment ontspannen.

Feitelijk zitten jullie in een oorlogszone. De Cabal gebruikt alle hen ter beschikking staande wapens tegen jullie: terwijl jullie aan de andere kant alleen jullie geest nodig hebben om ze te slim af te zijn. Mediteer op het bevrijden van alles dat bevrijd moet worden om een vreedzame planeet voor allen die er verblijven te creëren. Alle controlerituelen moeten als zodanig worden beschouwd. Pasen is erg ritueel in haar ceremonieën.

Ze vertelden jullie onlangs dat Jezus nooit bestaan heeft en dat ze hem hadden bedacht. Dus was hij nooit gekruisigd. Maar ze gebruiken dit VERHAAL nog steeds om jullie geest te controleren. Al deze ceremonies zijn 100% mindcontrol. Christus was nooit de “Jezus” van het Vaticaan. Ze bedachten dat verhaal toen ze de geschiedenis van de wereld wijzigden zodat alles wat ze jullie leerden exact tegengesteld is aan de feitelijke waarheid. 2000 jaar lang hebben jullie de leringen van de Kerk van Rome geaccepteerd. Kijk waar dit toe heeft geleid: oorlog na oorlog, armoede, mindcontrol en de opoffering en brute marteling van onschuldige kinderen voor hun organisatie en overleving.

Willen jullie werkelijk doorgaan met het steunen hiervan?

De feiten zijn beschikbaar. Kevin Annett doet goed werk met het aan de kaak stellen ervan . Dit is niet de tijd om rustig te blijven zitten. Jullie hebben teveel te verliezen.

In het verleden heb ik met jullie gesproken over Project Bluebeam. Jullie regeringen denken erover na hier volgende week mee door te gaan. De Andromedanen hebben verzekerd dat als dit gebeurt, zij, de Andromedanen daadwerkelijk naar de Aarde zullen komen om aan de kaak te stellen waar jullie regeringen mee bezig zijn. Kijk uit naar een interessante week.

Mijn lief, het is zwaar voor je met die microgolfaanvallen op jou en degenen die je koestert. Geniet ervan om op je verjaardag bij je familie te zijn. Je weet hoe ik van die familiebijeenkomsten hield. Ik zal er deze keer bij zijn. Ik vraag je om op Maandag alle problemen terzijde te schuiven en gewoon te genieten van het vieren van je verjaardag.

Hilda is een inspiratie geweest voor zoveel mensen. Neem alsjeblieft deel aan de prachtige meditatie (*zie artikel Hilda-Meditatie) die ze heeft georganiseerd. Demonstreer jullie toewijding aan vrede en liefde en het bevrijden van de mensheid uit slavernij.

Mijn lief, we zijn er bijna. Samen zullen we het doen. Moge het licht van mijn liefde voor jou je begeleiden en beschermen.

Altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

De Dogali Obelisk, Via delle Terme di Diocleziano

De Obelisk Augustus in Piazza del Quirinale

De Obelisk van Augustus in Piazza dell'Esquilino


Alle obelisken in Rome staan op Google Maps, en kunnen nader bekeken worden met Streetview, hier.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl