Home > Nederlands > Montague Keen, 13 april 2014

Montague Keen, 13 april 2014

We boeken veel vooruitging, mijn lief. Het licht breidt zich uit en verspreidt de waarheid op haar pad. Wat jij startte op 2 februari werkt prachtig. Waar ieder land mee gaat doen groeit het licht in kracht.

BLIJF ALSJEBLIEFT WERKEN AAN DE OBELISKEN IN ROME TOTDAT WE HET GEWENSTE RESULTAAT ZIEN.

Aangezien Rome het centrum van de corruptie is moeten jullie je concentreren op het afsnijden van haar energievoorraad. GEBRUIK NIMMER ENIGERLEI VORM VAN GEWELD, aangezien dit contraproductief zou zijn. Geweld is niet nodig. De kracht van jullie gedachten is alles wat nodig is. Ik zou nooit geweld voorstaan.

Liefde is jullie grootste wapen. Degenen binnen de cabal kunnen jullie niet kwetsen wanneer je ze liefde stuurt, aangezien ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Elke dag in April is belangrijk. Jullie zullen hebben gemerkt dat bepaalde data door diverse religies werden gekozen omdat geloofd werd dat ze extra krachtig waren. Dus op die dagen adviseer ik jullie je hart en ziel te leggen in jullie meditaties om de negatieve energie, geproduceerd door de verschillende religies, tegen te gaan. Bekijk het als een spelletje dat je zojuist geleerd hebt. Jullie worden er behoorlijk goed in. Tot nu toe was het eenrichtingsverkeer: de cabal bepaalde hoe alles ging. Maar nu jullie het licht hebben gezien maken jullie het leven moeilijk voor ze. Ze stuntelen en rennen naar het Vaticaan voor bescherming; terwijl het Vaticaan zelf haspelt vanwege alles dat aan de kaak werd gesteld mbt hun wapenfeiten in de rechtszaak die werd geïnitieerd door Kevin Annett. Deze man heeft de mensheid een grote dienst bewezen. Alleen hij kon tegenstand bieden aan een organisatie die carte blanche had om te doen wat zij goed achtte sinds haar aanvang zo’n 2000 jaar terug. De wereld heeft meer mensen nodig zoals Kevin Annett en David Icke en een paar andere opmerkelijke mensen die dapper tegenstand boden en bewijs gaven. De mensheid heeft haar stem gevonden en is blij hem te gebruiken. Jullie zijn geen schapen. Jullie zijn geen gojim. Jullie zijn krachtige wezens van licht die hun weg hebben gevonden, eindelijk.

Iedereen heeft een rol te spelen. Iedereen heeft een verstand. Gebruik het om vrede te creëren. Zie je toekomst zoals je wilt dat hij eruit ziet. Door gebruik te maken van de kracht van gedachten kun je die toekomst creëren. Woorden zijn krachtig; zelfs je gedachten hebben kracht. Vermijd de zinloze ‘mindcontrolled’ TV programma’s. Herstel de kunst van communicatie en conversatie. Lachen is het elixir van het leven.

Kies zorgvuldig wat je toelaat in je leven. Overal om je heen zie je de producten van ‘mindcontrolled’ TV en opvoeding. Wanneer je een vrije geest ontmoet is dat plezierig om waar te nemen.

Tijdens een zeer krachtige meditatie bij ons thuis, vorige zondag, werd ons het instorten van de macht van het Vaticaan getoond. Het ligt al op zijn knieën en daarmee zullen alle machtsstructuren die haar ondersteunen vallen. Houdt de meditaties vol, jullie zien de resultaten. Jullie kunnen niet gestopt worden. Jullie, mijn lieve vrienden, zijn machtiger dan het Vaticaan. Denk daarover na en stap in je eigen aangeboren kracht. Breng jullie planeet terug naar het licht, want ze heeft lange tijd gewacht op jullie ontwaken en het besef wat jullie was aangedaan. Jullie hebben het licht gezien en zijn niet langer bereid om slachtoffers te zijn van het Vaticaan en de door haar gecreëerde banken.

Leven in het licht zal een geweldig avontuur worden. Jullie hebben zoveel te leren en te absorberen. Niets wat jullie geleerd werd is waar. Concentreer je dus op het zelf onderzoeken en ontdekken van de geweldige planeet waar je op leeft. Er is zoveel meer dan je je kunt voorstellen. Jullie zullen het gaan zien alsof het voor het eerst is, zonder de oogkleppen die je van de cabal kreeg. Jullie waren gevangenen op je eigen planeet maar jullie gaan jezelf bevrijden, zonder bloedvergieten of op enigerlei wijze moorden. De kracht die jullie produceren in jullie meditaties ging heel ver om een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Zeker, dat alleen al is jullie bewijs dat jullie machtig zijn.

Jullie zijn broeders en zusters van het licht. Jullie werken samen zonder barrières van ras of geloofsovertuiging. Jullie creëren een wereld waar vrede en liefde kernwaarden zijn. De toekomst van jullie planeet ligt in jullie handen. Dat is een grote verantwoordelijkheid. Jullie keerden terug naar de Aarde om dit te doen. Jullie geloofden dat jullie dit konden doen en ik verzeker je dat jullie zullen slagen. Hoe meer jullie je best doen, hoe sneller het realiteit wordt. Dan, en alleen dan zullen jullie je bewust worden van de enormiteit van wat jullie bereikt hebben. Alle planeten zullen dan vrij zijn om hun trilling met jullie te verhogen. Dit is een gigantische onderneming die gepland was voordat jullie terugkeerden naar Planeet Aarde.

Ja mijn lief, ik weet dat de cabal doorgaat met het plaatsen van blokkades. Maar deze zijn tijdelijk. Wat je weet, Veronica, weet je in je ziel: houdt je daar aan vast. Wat je werd getoond vanmorgen was hier absoluut bewijs van. Het verraste je, maar het gaf antwoord op je vraag. Er zullen van tijd tot tijd kleine tegenslagen zijn, maar niets kan tegenhouden wat was gedecreteerd, aangezien het in steen werd gebeiteld. Alles gebeurt wanneer het zou moeten gebeuren. Vertragingen zijn maar vertragingen, aangezien dit niet kan worden gestopt. Houdt het steeds in het voorfront van je gedachten en wees altijd klaar om direct te handelen. Je weet wat er gedaan moet worden. Degenen rondom je werden zorgvuldig gekozen en voorbereid. Vertrouw erop dat alles in goddelijke orde is. De mensheid zal gered worden van het noodlot dat door de cabal werd vastgesteld. Degenen binnen de cabal vinden zichzelf nu in de rol die ze voor jullie hadden gepland. Ze hebben geen alternatief plan. Dit is niet wat ze zich voorgesteld hadden, zelfs niet in hun duisterste momenten.

Hun tijd is voorbij. Ze zullen jullie tegenstribbelend verlaten. Wens ze dus het beste. Verspil geen kostbare energie aan ze. Kijk in plaats daarvan naar de toekomst. Vergeet het verleden, aangezien die voorbij is. Laat het gaan.

Mijn lief, je kent je weg. Houd daar aan vast. Het eindresultaat is je getoond. De gehele Schepping zal het vieren wanneer ons doel is bereikt. Iedereen zal zich laten zien in een vreugdevolle reünie. Bereid je voor om voorwaarts te gaan.

Mijn lief, ik ben altijd aan je zijde. Je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

De Dogali Obelisk, Via delle Terme di Diocleziano

De Obelisk Augustus in Piazza del Quirinale

De Obelisk van Augustus in Piazza dell'Esquilino


Alle obelisken in Rome staan op Google Maps, en kunnen nader bekeken worden met Streetview, hier.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl