Home > Nederlands > Montague Keen, March 20, 2011

March 20, 2011

Wanhoop niet, zij zullen niet slagen in hun Kwaadaardige Plannen. Hun vastberadenheid om een excuus te vinden voor oorlog was zo overduidelijk, hun ogen zeiden alles. Realiseren zij niet dat mensen het weten als ze voorgelogen worden? De tijd is bijna voorbij voor hen, zij worden geconfronteerd met hun ontmaskering.

Zij hadden een oorlog nodig voordat alle NATUURLIJKE veranderingen gebeuren, die zullen plaatsvinden om de wereld te veranderen zoals jullie die vandaag de dag kennen. Zij zijn vastbesloten het bevolkingsaantal terug te dringen voordat deze veranderingen beginnen. Mijn liefste, denk aan een aantal maanden geleden, wij vertelden jou over de raketten die werden gelanceerd door de VS om ofwel Israël of de VS aan te vallen, en het dan te laten voorkomen alsof China hen aangevallen had. Zij hebben angst voor China. China wil de Nieuwe Wereld Orde niet en daarom moet China in hun ogen aangepakt worden. De Nieuwe Wereld Orde is een meedogenloze, zielloze groep, die gedreven wordt door inhaligheid en overheersing. Zij zijn op alle mogelijke manieren verschillend van jullie allemaal. Zij beheersen jullie regeringen. De marionetten die zij “aan de macht” helpen zijn zonder ruggengraat, zwakke individuen, die hunkeren naar status in het leven. Wend je niet tot hen voor hulp: zij gehoorzamen gegeven orders, en anders zorgt de dreiging met een kogel daar wel voor.

Zend jullie liefde en gebeden aan de stoïcijnse mensen in Japan. Zij hebben een harde les geleerd. Zij wilden geen Nieuwe Wereld Orde en wilden geen orders gehoorzamen. Zij hebben een zeer hoge prijs betaald. Jullie hebben allemaal gezien wat er gebeurde, en toch, waarom blijven zo velen van jullie deze mensen ondersteunen? Sluit je ogen niet, want zo velen roepen uit in onvoorstelbare pijn. De Nieuwe Wereld Orde kan haar overname niet voor elkaar krijgen zonder jullie hulp. Ja, ieder van jullie moet in dit geval naar je geweten kijken. Vraag: “Wat kan ik doen?”. Weet dat jullie zwijgen gelijk staat aan het ondersteunen van hun acties. Ik waarschuwde jullie dat het moeilijker zou worden voordat het beter zou worden. Als jullie de veranderingen eens zouden kunnen zien die plaatsvinden. Vele van jullie zijn je bewust van de vibratieveranderingen. Het is de afsluiting van het oude en het begin van jullie ontwaking tot volledig bewustzijn, waarin jullie je zullen verbinden met de essentie van wie jullie werkelijk zijn. Vrede en harmonie zullen de duisternis vervangen die jullie hebben doorstaan in jullie levens. Ben niet ongerust. Denk eraan dat je nooit de angst in je leven moet toelaten die jullie opgesloten hield. De veranderingen zijn door God gedreven. Wij in de Geest zijn hier om jullie te helpen. De mensen die angst ‘promoten’ op tv en in kranten zijn maar marionetten, die het script lezen dat voor hen ligt. De waarheid is er voor hen die haar zoeken.

En tijdens al deze beroering: kijk naar de bloemen, de bloesems van de bomen die weer gaan bloeien, net zoals jullie allemaal zullen bloeien tot de prachtige Geesten die jullie zijn. Wij doen ons best. Wij hebben veel van hun plannen verhinderd. Zij zijn als kanker dat zich verspreid heeft naar alle hoeken van jullie wereld. Maar kanker is door de mens gemaakt en kan dus verwijderd worden. Kijk naar de kinderen van de wereld. Weet dat door jullie inspanningen zij ongehinderd in een wereld zullen leven waar liefde voor schepping en de medemens aan de orde van de dag zullen zijn. Geen andere planeet leeft zoals jullie doen. Zij communiceren vrij met elkaar, zij delen energie, enz. Alle scheidingen zullen verdwijnen, er zal communicatie via gedachten zijn, net zoals in de wereld van de Geest waar alles gedachte en licht is.

Als alle obstakels verwijderd zijn en jullie voor de eerste keer de schoonheid van planeet Aarde zien in al haar glorie, zal dit een ervaring zijn die jullie nooit zullen vergeten. Alles dat geblokkeerd was voor jullie zal compleet hersteld zijn. Denk aan je tijd op Aarde als een uitgelopen bezoek aan een andere planeet. Het lichaam dat jullie voor de reis gebruiken is niet relevant. Het is jullie ziel, jullie Geest, die eeuwig is. Die moet gevoed worden met liefde en zorg. Veel te veel nadruk wordt gelegd op het lichaam, om jullie gedachten van de ziel af te houden. Jullie zielen zijn een reflectie van de Geest van God, het Superieure Wezen. Vertrouw op zijn Liefde. Angst is zo vernietigend. Dit is waarom het tegen jullie wordt gebruikt. Luister naar John Macks woorden hierover. Hij was een man van licht, die nu werkt om licht naar jullie wereld te brengen. Alle planeten zullen er zijn om de Aarde te helpen haar energie te herstellen en haar technologie te updaten.

Denk, mijn liefste, aan de Andromedanen die probeerden ons te helpen toen ik de Scole Experimenten aan het onderzoeken was. Zij lieten zichzelf zien, zij probeerden te communiceren, maar de mediums hadden de ruggengraat niet om dit door te zetten. Zij weigerden om het nog eens te proberen. Jullie wereld zou in een hele ander positie verkeren op dit moment als zij naar mij hadden geluisterd en de Andromedanen hadden toegestaan om te communiceren en ons te helpen bij ons ontwaken. Zij lieten zichzelf op film zien. Jij zag het. Wat zaten op de boerderij, opgewonden en verwonderd. Maar de mediums waren onwrikbaar, zij zouden het niet nog een keer proberen. Hoewel zij het prima vonden om geld te verdienen aan de publiciteit van Scole, is het een feit dat zij niet geslaagd zijn in de kans om de wereld te redden van de Duistere Cabal. Zij hebben een teen in het water van contact gestoken, maar die meteen teruggetrokken toen het onbekende hun wenkte. Wat een gemiste kant, om ons begrip uit te breiden van het universum en het licht en de vrede te herstellen. Het vraagt moed om voorwaarts te gaan en in het onbekende te stappen, zelfs als je weet dat het het juiste is om te doen. Samen zullen jullie doorgaan naar het licht. Er zijn miljoenen van jullie die nu volledig ontwaakt zijn.

Neem de tijd om te genieten van de Lente, het was altijd jouw favoriete tijd. Mijn liefde is met jou, jouw aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.