Home > Nederlands > Montague Keen, March 13, 2011

March 13, 2011

Jullie wereld gaat door de vele veranderingen die noodzakelijk zijn voor jullie. Noodzakelijk om volledig te ontwaken uit het duister, en het licht te zien dat jullie is onthouden en waardoor de Duistere Cabal jullie allemaal in een staat van hypnotische verwarring kon houden. Zij hebben alle methoden die hen ter beschikking stonden gebruikt om jullie om te vormen: religie, onderwijs, etc. Later maakten zij ook gebruik van kranten en televisie. Zij creëerden een vals idee hoe jullie je levens zouden moeten leiden, wat jullie doelen zouden moeten zijn. Jullie werden niet als succesvol beschouwd als jullie je niet aanpasten aan hun standaard. De realiteit, dat jullie gehersenspoeld werden, werd beheerst door commercie, massavernietigingswapens en legers. Die legers zijn misleid te geloven dat zij eervol sterven voor hun landen; terwijl zij in realiteit de bloedoffers zijn die geëist worden door hun Satanische meerderen.

Wat jullie nu zien is de Duistere Cabal die de controle verliest. De groep valt uiteen. Zij creëren veel tumult en ze proberen wanhopig te laten zien dat zij nog steeds de controle hebben. Japan was een succesvol land. De Duistere Cabal houden niet van zulk succes, zij hebben manieren om te vernietigen wat goed is. Zij hebben geen respect voor menselijk leven. Voor hen is het een manier om de bevolking te ruimen en dit te gebruiken als waarschuwing voor de rest van de wereld. Ik zag hoe bedroefd je was toen je de verschrikkelijke vernietiging zag, de hulpeloosheid van de mensen. Jij hebt veel Japanse vrienden gehad die jou respecteerden. Ik vraag iedereen om alsjeblieft liefde en hulp te zenden aan jullie medemensen van licht in Japan. Jullie zijn allemaal Eén. Een ramp van zulke omvang komt ook naar jullie deur. Het brengt iedereen weer samen, ongeacht kleur en overtuiging. Japan zal uitrijzen boven wat haar overkwam. De Japanners zijn een trots en eerlijk volk. Hulp zal komen. Ik beloof jullie dat degenen uit Japan die overgegaan zijn naar de Geest, hun werk op Aarde voltooid hadden. Zij beginnen nu te wennen aan hun nieuwe omgeving. Hun zorg geldt degenen die zij achterlieten; want inderdaad, dat zijn degenen die lijden. Waarom zouden niet zoveel van jullie als mogelijk, een veilige omgeving aanbieden aan diegenen die nu dakloos zijn geworden tot de tijd dat de regering de herbouw van het land kan organiseren? Het is een kans om uit te reiken naar jullie medemensen en een kans voor de wereld om als één te handelen en er te zijn voor elkaar.

De Duistere Cabal gebruikt ook de Bijbel om voor te doen komen dat de Eindtijden eraan komen. Dit is niet zo. Wat er in werkelijkheid plaatsvindt, is het einde van hun bewind vol terreur en onderdrukking. De Bijbel is niet wat jullie moesten geloven. Zij onderwijst geen liefde en tolerantie. De God van Liefde zal niets of niemand vernietigen. Wat nodig is, is dat alle zielen moedig zijn, dat zij uit het duister komen. Zoek de Waarheid. Er zijn vele mensen, net zoals te volgen wegen, die jullie naar het juiste pad zullen leiden. Zoek degenen die de waarheid spreken en licht zijn. David Icke is hier een goed voorbeeld van. Er zijn veel mensen die hun leven gewijd hebben aan het leiden van de mensheid naar licht en liefde.

Jullie hebben de energieverschuiving van de 11e ervaren. Velen van jullie hadden rare ervaringen in aanloop naar deze datum, net zoals jij mijn liefste. De onverklaarbare vermoeidheid, delen van je lichaam die vibreerden, onverklaarbare pijn in verschillende delen van het lichaam. Iedereen wanhopig verlangend naar slaap. Jullie begonnen aan alles te twijfelen.

Jullie lichamen passen zich aan aan het nieuwe DNA, dat, op haar beurt, jullie zal optillen naar volledig bewustzijn. Wetenschappers zijn zich volledig bewust van deze veranderingen maar de informatie is van jullie weggehouden. Jullie worden geholpen en begeleid door jullie vrienden op andere planeten, evenals door engelen, wiens opdracht het is jullie vooruit te leiden.

Zoek geen medische hulp, je zou medicijnen krijgen. Deze overgang is nieuw voor hen. Hun enige antwoord is [chemische] medicatie, en die hebben jullie niet nodig. Kijk in plaats daarvan naar energiemedicijnen, vitaminen, kruiden, etc. Dat zijn de enige medicijnen die jullie nodig hebben. Nu, misschien begrijpen jullie waarom jullie regeringen deze natuurlijke remedies van jullie weghouden. Dit is een kwaadaardige actie tegen jullie allemaal. Jullie worden onthouden wat jullie lichamen op dit moment nodig hebben. Waarom hebben mensen dit zonder protest geaccepteerd? Vind je stem terug. Laat jullie regeringen weten dat jullie eisen jullie natuurlijke remedies te kunnen nemen. Weiger om hen te ondersteunen. Zij zullen verwijderd worden. Hun kwade bewind komt ten einde. Wij weten allemaal wie zij zijn, en zij verdienen het niet in jullie wereld te zijn. Zij hebben alles vernietigd wat goed is.

Dank je Veronica, dat je Richard D. Hall (www.RichPlanet.net) en Tony Kilvert samen hebt gebracht, om veel van de geheimen van de overheersing van de Duistere Cabal te onthullen. Het kan een belangrijke stap zijn voor velen die antwoorden zoeken op de vragen die hen al jaren hebben bezig gehouden. Verlichting komt overal vandaan. Verwelkom de veranderingen. Gebruik de macht van liefde om de macht van het duister onschadelijk te maken. Verwijder angst. Houd van jezelf en accepteer jezelf, dan zul je het gemakkelijk vinden om van je medemensen te houden, want samen zullen jullie het Nieuwe Begin ervaren.

Elke gedachte heeft een energie. Zend jullie gedachten aan iedereen die hulp nodig heeft. Leer je aan te passen aan de grote wezens van Licht die jullie werkelijk zijn.

Weet dat ik bij je ben, om je te helpen door de veranderende tijden. Ik ben jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.