Home > Nederlands > Montague Keen, 19 februari 2017

Montague Keen, 19 februari 2017

De strijd is heviger geworden. Die is meedogenloos in het najagen van de overwinning. De vernietiging van het menselijk ras en haar verwijdering van de Aarde is nu zichtbaar. Je zou blind, doof en stom moeten zijn om dit niet te zien. Toch klampen sommigen van jullie zich nog vast aan de hoop dat jullie vijanden je zullen beschermen. Zelfs terwijl ik me met jullie verbind zien jullie wat de mensen van Californië wordt aangedaan, om hen en anderen een lesje te leren. De cabal is meedogenloos. Ze vernietigt alles en iedereen die haar in de weg staat op haar pad naar totale dominantie. Wat moeten jullie nog meer meemaken voordat jullie je ogen openen voor waar jullie mee te maken hebben. Dit is geen spel, dit is de werkelijkheid. Op dit moment wordt het in Amerika uitgespeeld. Wees ervan verzekerd dat het hier om een wereldovername gaat, en jullie zijn eerder aan de beurt dan jullie denken. Velen realiseerden zich dat dit eraan zat te komen, en hebben zich voorbereid. Sacha Stone is zo iemand; luister naar zijn wijze woorden.

Sacha Stone's beroep op Wereldleiders - Energiedoorbraak Conferentie

Pedofielen en psychopaten zijn de wapens die worden gebruikt om de controle over de mensheid over te nemen. Satanische rituele moorden worden in elk land uitgevoerd door degenen die jullie worden aangemoedigd te vertrouwen en te gehoorzamen. Velen van hen worden overgehaald naar bepaalde eilanden en belangwekkende plekken te gaan. Terwijl ze daar zijn, worden ze verleid tot kinderverkrachting en het ritueel vermoorden van kinderen. Dit wordt door verborgen camera’s gefilmd om ervoor te zorgen dat deze personen slaven van de cabal worden. Er bestaat geen andere uitweg voor hen dan de dood.

Wat jullie nu in Amerika zien is de wanhoop van de pedofielen om hun macht te behouden. Ze zullen tot het uiterste gaan om elkaar te beschermen. Geen enkele andere president in de geschiedenis heeft ooit te maken gehad met wat President Trump nu doormaakt. Kijk naar de angst en wanhoop op de gezichten van degenen die hem veroordelen. Arrestaties zijn op gang gekomen en degenen die kinderen verschaffen worden als eerste aangepakt, aangezien de bescherming van kinderen voor President Trump het allerbelangrijkst is. Er zijn ondergrondse bases waar kinderen in kooien worden gehouden totdat ze nodig zijn als offer. Dit zijn niet alleen Amerikaanse kinderen. De kinderen worden van over de hele wereld geoogst. Het is big business. Generaal Flynn had grote plannen om dit probleem aan te pakken. Kijk wat de cabal hem heeft aangedaan!

Alle wegen leiden naar Rome, en de kop van de slang, de Jezuïeten Paus. Malachy Martin waarschuwde de mensheid voor wat er zou gebeuren wanneer de Jezuïeten het overnamen, en nu kunnen jullie het zelf zien. Doe je eigen research. Kijk naar de oorlogen, die door het Vaticaan worden aangestuurd. Kijk naar het afslachten van de mensheid, uitgevoerd uit naam van het Vaticaan. De onsuccesvolle poging het Ierse volk uit te roeien, uitgevoerd door de Jezuïeten, kwam, werd jullie verteld, door een hongersnood. Maar dat was niet zo. DEZE WERD GEPLAND EN BESTUURD DOOR DE JEZUITEN. Dit spel van de Jezuïeten zou stoppen als de Ieren hun oude geschiedenis zouden bestuderen en begrepen wie ze zijn, en de leugens, die Rome ons heeft wijsgemaakt, zouden ontmaskeren. Dit zou Rome en alles waar dit voor staat ontmaskeren. De macht van de cabal zal in rook opgaan.

2017 is het jaar waarin alles zal worden onthuld. De cabal is bang, aangezien ze veel te verliezen heeft. Ieder van jullie kan het verschil maken. Zullen jullie marionetten van de cabal blijven, of zullen jullie waarheid en vrijheid kiezen. Ik vraag jullie zelf te kijken naar de waarheid over Rome.

Jezuïetenpaus Francis I. 666 Teken van het Beest. Laatste Waarschuwing Video

Wat er in Amerika gebeurt, zal zich over de hele wereld herhalen. Brexit heeft dat wat voor Europa gepland staat vertraagd. Dus is Blair teruggestuurd naar Engeland om te proberen het Brexit-besluit terug te draaien. Wie op Aarde kan nog geloven wat Blair (Massavernietigingswapens) verkondigt! Er wordt gebruik gemaakt van angst; dat is uiteindelijk hun meest favoriete wapen om de massa in het gareel te krijgen.

Lach hem uit. Laat hem zien dat je zijn spel doorziet. Jullie zijn ontwaakt.

Jullie prioriteit dient te liggen bij het ondersteunen van het terughalen van de kinderen die werden gestolen, ontvoerd en weggehaald door regeringsinstanties met als doel rituele offering. Deze kinderen worden vastgehouden in kooien, vaak onder regeringsgebouwen en legerbases. Luister naar hun roep om hulp. Ik smeek jullie, laat deze kinderen niet in de steek. Degenen die betrokken zijn bij dergelijke vrijheidsberovingen moeten worden ontmaskerd. Assisteer of steun ze op geen enkele manier.

Tezamen kunnen jullie je bevrijden uit de ketenen van een dergelijk kwaad. Zie het voor wat het is. Het beeld wordt in Amerika zo duidelijk geschetst. Zie ook hoe eenvoudig het is om de "sheeple" (het volk dat zich gedraagt als makke schapen) om te kopen, om te protesteren tegen wat de cabal ook maar wenst onderuit te halen. De illuminati worden ontmaskerd en dat vinden ze niet leuk. Wat ze liever doen is jullie vanuit de schaduw te controleren.

Ga op je eigen beoordelingsvermogen af en doe je eigen onderzoek. De waarheid zal je bevrijden. 2000 jaar lang is de mensheid volledig gecontroleerd. Met dit doel werd religie in het leven geroepen. Het is de gummistok die jullie in het gareel houdt (nou ja, dat deed het totdat jullie wakker werden). Het is allemaal gebaseerd op leugens en hun uitvinding van de HEL, iets dat meedogenloos werd ingezet. Ik verzeker jullie; het zijn allemaal sprookjes. Wanneer Liefde de basis is van hoe jullie leven en van alles wat jullie doen, vraag je dan eens af; wat heb je anders nog nodig dan dat? LIEFDE IS HET ENIGE DAT TELT, dat is het belangrijkst.

Ga alsjeblieft door met het sturen van liefde naar degenen die, overal ter wereld, in gevangenissen vast worden gehouden door de cabal. Jullie rechtssystemen zijn eigendom van en worden gecontroleerd door de cabal, en nemen hier orders van aan, net zoals jullie regeringen. De mensheid heeft sinds de overname door het Vaticaan, 2000 jaar geleden, geen vrijheid meer gekend. Het Vaticaan denkt dat jullie haar eigendom zijn. Dat is de reden dat jullie een geboortebewijs, een paspoort, een overlijdensakte, etc. nodig hebben. NIEMAND IS VRIJ. De Amerikanen kunnen in hun volkslied dan wel zingen over 'the land of the free’ (het land van de vrije mens), maar jullie hoeven maar naar haar rechtssysteem van Zeerecht te kijken (gecontroleerd door Engeland, niet door de V.S.). Dat zegt heel veel. Jullie komen overal waar jullie kijken LEUGENS, LEUGENS, LEUGENS tegen. Jullie vrijheid werd jullie in het geheim ontnomen. Het is tijd om die terug te nemen.

Mijn lief, deze aanvallen zijn slopend. Dit is hun bedoeling. Maar jouw wilskracht blijft ongebroken.

Het is altijd het meest duister, net voor de dageraad. En de dageraad komt eraan.

Altijd, je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!