Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 12 februari 2017


Montague Keen, 12 februari 2017

Terwijl de cabal worstelt om te overleven, gebruikt ze de mensheid om op Aarde te kunnen blijven bestaan. Jullie boosheid en protestoptochten produceren voor hen een enorme ENERGIE die ze gebruiken om jullie ondergang te versnellen. Jullie boosheid draagt bij aan de verwijdering van het menselijk ras van de Aarde. Vraag jezelf af: is dit wat ik wil bereiken? Jullie worden tegen elkaar uitgespeeld en ieder zogenaamd verschil wordt gebruikt om een dergelijke boosheid te creëren.

Er wordt eveneens gebruik gemaakt van angst wordt en jullie trappen hier dom genoeg steeds opnieuw in. Kanker is een WAPEN dat wordt ingezet om angst te creëren. Dit onderwerp verschijnt voortdurend recht voor jullie neus op de TV en in jullie kranten waardoor angst wordt gecreëerd. KANKER IS EEN ZEER WINSTGEVENDE BUSINESS. Ze zijn niet van plan een genezing hiervoor te vinden. Daarvoor is deze business veel te winstgevend. Het enige dat jullie hoeven te doen is Natrium Bicarbonaat tot je te nemen aangezien het alle kankercellen vernietigt. Doe je eigen onderzoek hiernaar, het is allemaal te vinden. Mijn lieve vrouw neemt iedere ochtend 1/3 theelepel Bicarbonaat vermengd met heet water en citroensap om ervoor te zorgen dat er in haar lichaam geen kanker kan ontstaan. Dat is het enige wat jullie hoeven te doen om kanker te voorkomen. Weiger in het drama van de Grote K te trappen. Het is de 'behandeling' van kanker die zo velen van jullie om het leven brengt, niet, in de meeste gevallen, de kanker zelf.

De Mensheid wordt vanuit alle hoeken aangevallen. De lucht wordt gebruikt om chemtrails op ons neer te laten dalen als middel van mindcontrol over de massa. Ze voeren experimenten op jullie uit omdat ze op dit moment niet zeker zijn hoever ze kunnen gaan. Jullie dienen op een actieve manier je geest in te zetten om te weigeren met jullie onderdrukkers mee te werken. Neem de macht in eigen handen terug want wanneer ze geen gebruik kunnen maken van jullie energie, is de cabal waardeloos. Ze kunnen niet zelfstandig functioneren. Ze hebben jullie nodig om ervoor te zorgen dat ze op Aarde kunnen bestaan. Geld alleen is niet voldoende. Ze hebben de energie nodig die jullie via oorlog, angst en woede verschaffen.

Het is jullie bekend dat 2017 vele veranderingen te zien zal geven. Met sommige van deze veranderingen zullen jullie moeite hebben ermee om te gaan. Door je altijd te concentreren op het eindresultaat en alles wat jullie wensen (vrede en gerechtigheid) zullen jullie dit bereiken. 99% van de politici heeft de cabal en haar plannen geaccepteerd. Ze kunnen niet worden vertrouwd. Dit is de reden waarom er een geduchte inspanning moet worden geleverd om verandering tot stand te brengen in het regeringssysteem. Politieke partijen zijn volkomen corrupt. Ze staan niet ten dienste van het volk. Denk hier alsjeblieft even over na en eveneens over hoe jullie verandering tot stand kunnen brengen. Wat regeringen jullie vertellen is wat zij geloven dat jullie willen horen.

Wat ze feitelijk doen, is precies het tegenovergestelde. Obama praatte over vrede, maar creëerde meer oorlog dan welke andere president ook. Neem nota van wat ze doen, niet van wat ze zeggen dat ze zullen doen. Ze zijn niet aan de macht om jullie te dienen. Ze hebben altijd hun meesters gediend. Jullie kunnen je niet veroorloven hieromtrent te blijven slapen, aangezien de tijd opraakt. De toekomst van de mensheid op Aarde ligt in jullie handen. Behandel die met zachtheid. Als jullie regeringen jullie dienden, het volk, zouden ze niet de lucht die je inademt vergiftigen, het water dat je drinkt of het voedsel dat je eet en de medicijnen die je (door de wet) worden opgedrongen. Jullie zijn toch wel wakker genoeg om dat te zien?

De ontwaakten onder jullie doen hun best om degenen om hen heen wakker te schudden. Op dit moment lijkt het een ondankbare taak, maar ik verzeker je, mettertijd zul je de resultaten van je inspanningen zien. Sommigen geloven dat, wanneer ze hun ogen gesloten houden, ze zullen overleven met al hun wereldse goederen intact. Dat is niet mogelijk aangezien de cabal jullie niet nodig heeft. Het vergt moed om wakker te worden en de verantwoordelijkheid voor je leven te nemen. Deel informatie waar mogelijk. Jullie overleven hangt er vanaf.

Zend alsjeblieft liefde en licht naar de onschuldige mensen die zonder rechtszaak in gevangenissen zitten opgesloten. President Obama creëerde Verlengde Detentie. Dit werd gedaan om ervoor te zorgen dat goede mensen hun levensmissie niet kunnen voltooien. Amerika is de ergste overtreder, hoewel veel andere landen het ook doen. Zend alsjeblieft liefde naar degenen die op dit moment geen uitweg zien uit hun penarie. Jullie worden bedrogen door je te laten geloven dat er zoiets is als gerechtigheid. Maar dat is een misvatting. Mijn lieve vrouw kan dat beamen. De wereld is niet wat jullie wordt verteld dat hij is. Jullie werden vele jaren geleden van de werkelijkheid afgesneden en alleen toegestaan een klein percentage te weten en begrijpen van alles wat er om jullie heen is. Jullie zijn als kippen die in een ren worden gehouden. Dit is wat de cabal jullie aandeed om alles voor zichzelf te nemen. Om dit te doen moesten ze jullie dommer maken. Jullie werden hun slaven terwijl jullie wereld kleiner en kleiner werd en overleven steeds moeilijker werd. Nu zijn jullie je meer dan bewust van hun grote wanhoop voor een derde wereldoorlog. Het kan ze niet schelen waar, zolang het moorden, het vloeien van bloed en de angst die daarbij heerst, hen onderhoudt en in staat stelt hun overname van de Aarde voort te zetten.

Wees sterk, vrienden, en zie dit als jullie mooiste uur, wanneer jullie opstaan tegen de cabal en weigeren nog een moment langer hun slaven te zijn.

Mijn lief, er wordt zo veel gedaan om jouw werk tegen te gaan en de voltooiing ervan te voorkomen. Je staat alleen, onbuigzaam.

Voor altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpenWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge