Home > Nederlands > Montague Keen, 5 februari 2017

Montague Keen, 5 februari 2017

De strijd om de zielen van de mensheid woedt overal om jullie heen. De menselijke schapen, die makkelijk te leiden zijn, protesteren vol woede en dat is nu precies de energie die jullie onderdrukkers nodig hebben in hun worsteling om hun tanende macht in stand te houden. Door hen van deze energie te voorzien, dragen jullie bij aan de vernietiging van alles dat jullie nodig hebben om op Aarde te overleven. Jullie zijn robots geworden die hun meesters, zonder de feiten nader te onderzoeken, gehoorzamen. Jullie worden gecontroleerd door de media die eigendom zijn van en gecontroleerd worden door jullie onderdrukkers. Jullie zijn marionetten geworden die domweg ieder bevel opvolgen. Jullie schenken geen aandacht aan het doen van je eigen onderzoek, aan het op zoek gaan naar de waarheid en aan het onderzoeken waarom jullie worden aangemoedigd om wel in actie te komen. Het is triest om te zien hoe afgestompt jullie met je vijanden meewerken. Velen zullen lijden vanwege wat jullie doen.

Jullie bevinden je op een kruispunt. Op dit moment kan het beide kanten opgaan en omdat er zoveel tegen jullie in stelling is gebracht dient bij iedere handeling de vraag te worden gesteld; breng ik mijn medemens schade toe. Vraag jezelf in alle ernst af: waarom besluit ik dit te doen? Volg ik enkel de kudde zonder erbij na te denken, als deel van de massa die zich als schapen naar het slachthuis laat voeren en die iedereen met zich meesleurt?

Alles wat jullie lezen, zien en horen is eigendom van en wordt gecontroleerd door jullie onderdrukkers. De waarheid dient te worden gezocht, onderzocht, en te worden overwogen. De mens staat op het punt om te worden uitgeroeid. Waarom verplaatst de cabal zich naar Nieuw Zeeland? Ze willen in de buurt zijn van Antarctica, aangezien ze van plan zijn om daar naartoe te verhuizen wanneer de Aarde is vernietigd. Het is jullie verantwoordelijkheid om de Aarde en de mensheid te beschermen.

Verbind je alsjeblieft opnieuw met je spirituele kant. Jij alleen kunt dit doen. Jullie hebben geen religie nodig die jullie verhindert je te verbinden met de Bron van al dat is. Jullie dienen je met jezelf te verbinden en een verbinding met de Bron aan te gaan. Religies zijn bedacht om jullie verbinding te verbreken met de Bron, de Natuur en de oude kennis die de mensheid met succes in stand heeft gehouden, totdat religies werden bedacht om de controle over te nemen en jullie bij die Bron vandaan te houden. Jullie hebben niet iemand anders nodig om voor je te bemiddelen, omdat jullie allemaal een directe verbinding hebben met de Bron.

Religies stalen jullie zielen via de doop. Jullie hebben je overgegeven, of jullie ouders hebben je ziel in jouw naam overgegeven. De doop is de eerste religieuze misdaad tegen jullie. Het is voor hen zaak om zielen te oogsten. Neem je soevereiniteit terug. Het is je goddelijk recht. Geen enkele religie heeft het recht je zich toe te eigenen, alleen omdat je in een bepaalde familie ter wereld bent gekomen. Je betreedt de wereld met vrije wil om te worden wat je maar wenst. Dit is de reden waarom religies het onderwijs controleren. Het is jullie indoctrinatie geworden en dat begint al op jonge leeftijd. Zoals de Jezuïeten zeggen; geef me het vijfjarige kind en ik zal je de mens geven. In Rome hebben jullie een Jezuïeten-paus die een agenda volgt die de meesten van jullie zou schokken en verafschuwen.

Het licht van de waarheid verspreidt zich en ontmaskert de corrupten. Dat is geen fraai gezicht. De kwaadaardigheid is in hun ogen en daden te zien. Jullie deinzen terug als jullie de kwaadaardige woorden uit hun monden horen vloeien. Ze kunnen hun duivelse plannen niet langer verbergen. Ze denken nog steeds dat geld hen alles zal brengen wat ze maar willen. Ze beginnen echter te ervaren dat de ontwaakten niet te koop zijn, ontwaakten die voor waarheid en gerechtigheid staan en die in staat zijn om hen te zien als de kwaadaardige parasieten die ze zijn. Nog nooit eerder hebben ze met tegenstand te maken gehad, dus staan ze er op dat de massa hen de nodige steun biedt. Huur een Menigte staat altijd klaar en is bereid te gehoorzamen. Bid voor hen, dat ze in staat mogen zijn te zien dat ze worden gebruikt om te voorkomen dat de mensheid vooruit beweegt naar een vredige en rechtvaardige wereld voor iedereen.

De oude kennis die het leven op Aarde in stand heeft gehouden voordat religie haar lelijke kop opstak, is nog steeds beschikbaar en zal jullie opnieuw in verbinding brengen met de bron van het leven en al dat is. De wetenschap werd gebruikt om jullie af te leiden en jullie op het pad van controle te zetten. Goede kennis is nog steeds beschikbaar en zal jullie vragen beantwoorden. De wetenschappers die het idee van ‘global warming’ aanhangen handelen naar de agenda van controle die ervoor zorgt dat de massa in ellende en lijden blijft zitten. Onthoud dat alles ten goede kan worden gebruikt, maar ook ten kwade. De massavernietiging van de mensheid door middel van vaccinatie wordt openlijk besproken door Bill Gates en Henry Kissinger. Waarom laten ouders hun meest kostbare bezit, hun baby’s, nog steeds vaccineren? Stel jezelf de vraag: WAAROM? Wat voor vorm van hersenspoeling is er nodig om een moeder haar eigen kind in gezondheidsgevaar te laten brengen via vaccinaties?

Denk na voor je iets doet. Vraag jezelf af: zal wat ik doe mijn medemens schaden? Vraag je af bij het werk dat je doet: doet dit anderen kwaad? Werk je met de cabal mee en ben je hen van dienst? Als alle legers zouden weigeren om nog langer te moorden, om het leven op aarde te vernietigen, dan zou de cabal in één klap machteloos worden. Dus stel jezelf de vraag: wie heeft het vermogen om de overname en de vernietiging van het leven op Aarde te stoppen? Kijk naar de mannen die in uniform met hun medailles en strepen rond paraderen, uitermate trots op zichzelf. Kijk naar hen met medelijden. Laat zin dat je meelij met hen hebt, want dat kan ervoor zorgen dat ze gaan inzien dat ze fout zitten. Spreek je schande uit zodat ze zichzelf als de uitroeiers van de mensheid gaan zien. Weiger hen de hand te schudden, zoals mijn lieve vrouw dat doet. Ze zegt hen hoe ze tegen hen aankijkt als huurmoordenaars die bereid zijn te moorden in ruil voor geld. De cabal prijst en eert hen en acht hen hoog in aanzien. Want zonder hen zou de cabal helemaal geen macht hebben. Dienen in het leger is geen eerzaam beroep.

Verenig jullie als een leger van menselijke wezens. Vergeet de etiketten die jullie door de cabal zijn opgeplakt. Jullie zitten allemaal samen in dit dilemma. De 99% tegenover de 1 % kwaadaardige heersers. Ze willen jullie Aarde voor zichzelf hebben. Dit is de reden waarom ze jullie in religieuze en raciale groepen verdelen om te voorkomen dat jullie je volledige kracht van de 99% gebruiken die jullie zouden moeten hebben. Neem je macht en kracht weer in eigen handen en laat je licht stralen op alles dat duister en kwaadaardig is. Ontmasker het voor wat het is. Laat waarheid en gerechtigheid jullie leiden in het vervullen van je missie op Aarde.

Mijn lief, het leven is zo’n worsteling voor jou. Je wil om te slagen is wat je op de been houdt.

Voor altijd, je aanbiddende,

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!