Home > Nederlands > Montague Keen, 11 Januari 2015

Montague Keen, 11 Januari 2015

Waar jullie nu getuige van zijn is het uiteenvallen van de Cabal. Ze maken fouten. Hoewel ze de controle hebben opgevoerd is dat niet genoeg om jullie allemaal onder de duim te houden. Er ontstaan facties onder hen en ze vertrouwen elkaar niet meer. Hun hebzucht kent geen grenzen. Er is geen eer onder dieven.

Jullie zijn nu in staat het grotere plaatje te zien, evenals de discrepanties in de verklaringen van de Cabal over hun valse vlagoperaties. In het verleden werkten deze feilloos om de massa’s te controleren. Ik heb jullie al eerder verteld dat het gewoontedieren zijn, dus als het eens werkte deden ze dat keer op keer. Maar nu werkt dat niet langer.

De Cabal zit vast in haar 3D denken. Ze kunnen hun trilling niet boven 3D verheffen – nooit. Een grote meerderheid van jullie zit niet langer gevangen in 3D. Jullie kunnen nu duidelijk zien wat de Cabal uitspookt. Ze kunnen hun spel niet verbeteren, maar jullie wel; dit geeft jullie dus het voordeel waarnaar jullie hebben toegewerkt. Door je eigen onderzoek te doen hebben jullie de boeien verwijderd die je in het duister en onder controle hielden. Kijk met belangstelling naar wat ze de komende maanden doen terwijl ze worstelen en onder elkaar vechten om te proberen de controle te houden. Dit is een spel wat ze voorbestemd zijn te verliezen. Ze hebben elke planeet die ze binnengevallen zijn vernietigd aangezien ze niet met de inheemse mensen kunnen samenleven. Hun drift tot overname is hun ondergang, elke keer, en dus zullen ze weer worden weggestuurd om terug te keren naar waar ze vandaan kwamen.

Het zal tijd kosten om de schade te repareren die ze op Aarde hebben veroorzaakt. Jullie, mijn vrienden, zullen de rotzooi op moeten ruimen en de schade repareren. Jullie moeten nieuwe wegen vinden om op Aarde te leven. Onze Centra zullen een grote rol spelen bij het herstructureren van het leven op Aarde. Help ons alsjeblieft dit te bereiken, aangezien we dat niet kunnen doen zonder jullie donaties.

Gedurende lange tijd ging alles op de manier waarop de Cabal dat wilde. Ze hebben kinderen die met een missie op Aarde kwamen getagd en ze gebruikten verschillende controlemethoden om te voorkomen dat ze ooit hun missie konden volbrengen. Veronica kwam erachter dat ze aan boord van een vijandig ruimteschip werd gehaald en op 5 jarige leeftijd een tag kreeg. Deze tag stelt de Cabal in staat haar te volgen. Het heeft haar tijdens haar hele leven problemen gegeven. Ze deden veel om te voorkomen dat Veronica en ik bij elkaar kwamen. Ze ontdekt nu pas wat er werd gedaan om te voorkomen dat ze contact met mij kreeg en met degenen waarmee ze moet samenwerken.

Reptiliaanse mind-controle systemen zijn overal rondom jullie. Het zit verstopt in grote gebouwen en monumenten. Het is speciaal ontworpen om jullie te kwellen en te controleren. Een sluier van illusie is over alles heen geplaatst om zo jullie voor altijd weg te houden van het ware verhaal. Alles is op strategische manier gepositioneerd om jullie, het volk, maximale schade toe te brengen. Zij willen jullie niet op wat zij hopen dat hun planeet zal worden. Omdat ze terrein verliezen, beweegt alles sneller, waardoor jullie geen tijd hebben te verliezen omdat jullie daadwerkelijke overleving op het spel staat. Kom samen en werk samen. Jullie toekomst op Aarde moet beschermd worden. Ze vernietigen levens in een poging om overeind te blijven, ook al weten ze dat ze de strijd om de controle over planeet Aarde verloren hebben. Ze gebruiken ZWARTE MAGIE en deze vorm van Duistere Kunst heeft hen tot nu toe in het zadel gehouden. Wij hebben de oorlogen, die ze zo hard nodig hebben om aan de macht te blijven, tegengehouden en dat zullen we blijven doen. Het vermoorden van onschuldige mensen moet stoppen.

Er is een ander die qua doelwit prioriteit heeft. Ze hebben hem enige jaren geleden als zodanig gelabeld. Ze hebben een onzichtbare leiband om zijn nek geplaatst die iedere keer als hij “wakker wordt” in werking treedt zodat hij zich terug haast naar zijn begeleider om gestraft te worden.

Ze gebruiken ringen en implantaten om controle uit te oefenen. Het is de meest duistere Zwarte Magie en het is meedogenloos en kwaadaardig. Vanuit de Geestenwereld vragen we jullie je in gedachten hierop te richten om zo deze persoon te bevrijden. De mensheid heeft het nodig dat dit gebeurt. Hij wordt als een RICHTPIJL gebruikt om Veronica schade toe te brengen, om haar ziek te maken en uit te putten en extreme pijnen te veroorzaken evenals haar te onthouden van slaap. Help alsjeblieft.

Mijn lieve Veronica, ik weet dat op de datum van mijn heengaan, elk jaar op 15 januari, je die verschrikkelijke avond bij de Royal Society of Arts herbeleeft, toen ik mijn laatste adem uitblies terwijl mijn toespraak werd gefilmd. Ik heb je niet verlaten; dat zal ik ook nooit doen. We zijn deel van elkaar, samen met degene die hulp nodig heeft. Drie delen van dezelfde ziel. Wanneer een ervan lijdt voelt elk van ons dat. De Cabal begrijpt dit volkomen en put plezier uit het feit dat door er een pijn te doen, ze ons alledrie pijn doen. De band tussen ons kan nooit worden verbroken. In onze harten weten we dat dit waar is.

Wees voorbereid deel te nemen aan het in beweging zetten van een nieuwe toekomst zonder oorlog, hebzucht of corruptie van welke soort dan ook. Jullie kunnen het en zullen het volbrengen.

Voor altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl