Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 17 januari 2016


Montague Keen, 17 januari 2016

WOORDMAGIE DIE ONS KNEVELT – De Betovering verbreken!


Ontwaken is nooit een gemakkelijk proces, omdat het feit onder ogen moet worden gezien dat jullie op ieder niveau werden bedrogen en dit is uiterst moeilijk voor jullie. Toen we verwezen naar WOORDMAGIE, waren velen van jullie verontwaardigd en deden het af als onzin. Nu zullen we goed onderzocht BEWIJS van woordmagie die door Kerk en Staat iedere dag tegen jullie wordt ingezet met jullie delen.

Het is iets dat je in je op zult moeten nemen als je wilt overleven. De 1% die jullie wereld controleert zijn experts wat betreft Woordmagie en ze gebruiken het voortdurend tot hun voordeel. Dit is precies hoe het Menselijk ras eeuwenlang werd gedomineerd en gecontroleerd.

Jullie leven als gehypnotiseerde zombies die zich van de ene nauwkeurig opgezette ramp naar de volgende haasten. Hier moet een einde aan komen; jullie moeten stoppen blindelings te accepteren wat “zij” jullie als waarheid verkondigen want het is verre van de waarheid. Wat “zij” willen zal nooit ten voordele zijn van de Mens, hoe mooi ze het ook verpakken om jullie te verwarren. Zelfs de meest briljante geesten werden ingepakt door het Magische Woord; ook zij werden betoverd, net als iedere ander.

HET IS GEEN SCHANDE OM SLACHTOFFER TE ZIJN VAN BEDROG, HET IS EEN SCHANDE OM TE WEIGEREN IN TE ZIEN DAT JE BEDROGEN WERD.

Jullie dienen allemaal je bewustzijn te verhogen: het lopen in de natuur helpt altijd. Verwijder de propaganda en maak meer gebruik van je onderscheidings-vermogen bij wat je verkiest te lezen of te zien. Heb een groter respect voor jezelf; je bent meer waard dan alle rotzooi die jullie voortdurend wordt opgedrongen om jullie onder controle te houden.

“Ze” drukken “hun” laatste plannen erdoor aangezien “ze” bang zijn dat jullie ontwaken en “Hun Endlösung” verhinderen. De vernietiging van Europa voltrekt zich voor jullie ogen en jullie zien het niet voor wat het is; al jullie Regeringen spannen hierin samen en wat ze verkondigen is bewezen onjuist te zijn. Wie vertrouwen jullie???? Alleen degenen met wijd open ogen doen zelf onderzoek en ontdekken zo de waarheid. Het Menselijk Ras bevindt zich in nijpende problemen, moet wakker worden en weigeren nog langer medeplichtig te zijn aan de vernietiging van de Mensheid.

2016 = 9 is een belangrijk jaar waarin beslissingen dienen te worden genomen en actie ondernomen; hier is geen ontkomen aan, jullie hebben geen keus. Jullie moeten aanvaarden dat alles wat jullie hebben geleerd, of dat nu is via Onderwijs of Religie, NIET WAAR is; jullie werden belogen. Jullie werden als schapen naar de slachtbank geleid en jullie accepteren dit blindelings. Wat moet er gebeuren voordat jullie je ogen openen en zien wat jullie werd aangedaan? Jullie slaapwandelen zo de uitroeiing in; is dit wat jullie werkelijk willen? Hebben jullie geen ruggengraat meer over? Zijn jullie van plan alles onderdanig te accepteren wat “zij” voor jullie in petto hebben? “Zij” kunnen hun plannen niet langer verbergen,“ze” worden ontmaskerd en dit is waarom ze hun plannen erdoor drukken voordat meer van jullie wakker worden. De Politie en het Leger zijn verantwoordelijk voor wat ze doen om de Plannen van de Elite om het Menselijk Ras uit te roeien vooruit te helpen en zij zullen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden.

“Niets is verborgen, het speelt zich allemaal voor jullie neus af”; Grote Draco, De god van de RKM (Rothschild-Khazarian-Maffia)– de grootste parasiet van de Mensheid in de Geschiedenis, staat met trots afgebeeld in de “City of London”. De RKM heeft de wereld 300 jaar in gijzeling gehouden. “de RKM is de grootste anti-Menselijke Parasiet, misleidend, een inter-generationeel misdaadsyndicaat, ’s wereld grootste handelaar in Drugs, Oorlog, Dood, Armoede en Ellende. Het zal niet makkelijk te verslaan zijn, het houdt zich nooit aan overeenkomsten. De RKM kidnapte in 1913 het Geldsysteem van de V.S.”.

Het bewijs is overal om jullie heen te zien, maar toch gaan jullie liever door te accepteren wat “zij” jullie wijsmaken in plaats van het bewijs dat voor jullie ligt te accepteren. Tijd is van levensbelang, in actie komen noodzakelijk. Neem de verantwoordelijkheid die jullie hebben op je, om dat wat “zij” jullie presenteren als feit te betwisten. Het is jullie gebrek aan interesse in de toekomst van de Mensheid die de situatie waarin jullie je vandaag de dag bevinden, tot stand heeft gebracht.

Deze “is-goed-baas” houding is verantwoordelijk voor jullie huidige dilemma. Alle mensen, of ze nu arm of rijk zijn, zullen sterven als er geen actie ondernomen wordt. Geld zal jullie niet beschermen tegen de parasieten die jullie via programmering zijn gaan aanbidden. “Ze” zwelgen in het lijden van het Menselijk Ras; het is voor hen de zuurstof van het leven en brengt hen dichter bij hun doel, de totale dominantie over de Aarde. Het maakt me niet blij deze woorden op te schrijven, maar ik moet eerlijk zijn en delen wat ik vanaf deze kant van het leven waarneem. Ik kan niet achterover leunen en de vernietiging van het Menselijk Ras en de Aarde, die aan haar was toevertrouwd, negeren.

Ga door de ENERGIE van de Leylijnen en gewijde Plaatsen vrij te maken; het zal jullie in je strijd om te overleven van dienst zijn. Alles dat jullie als bijstand nodig hebben is aanwezig, jullie moeten je alleen nogmaals hiermee verbinden. In de Oudheid was de Mens verbonden met het Universum; hij begreep de werking ervan. Al deze belangrijke kennis werd voor jullie verborgen gehouden en jullie hoofden werden gevuld met futiliteiten die jullie verbinding met de Bron verbrak en jullie in een woestenij van onwetendheid en hulpeloosheid achterliet. Niets houdt jullie tegen om je opnieuw te verbinden met je Bron, die direct handelt en assistentie verleent aan degenen die daarom vragen.

Wanneer jullie dit gaan doen, zullen de parasieten hun macht over jullie verliezen DIE ZE ALLEEN MAAR HEBBEN OMDAT JULLIE DIE AAN HEN HEBBEN GEGEVEN. Trek je medewerking in en “ze” zullen hulpeloos en nutteloos achterblijven. Het is aan een ieder van jullie persoonlijk om bewust te beslissen welke maatregelen je zult nemen. Als je niets doet zullen jullie weggevaagd worden. Kom in actie en bescherm de Mensheid en de Aarde. Het is aan jullie.

Mijn lief, de machtigen en de onwetenden die zich machtig voelen wanneer ze de waarheid aanvallen, gaan door onze pogingen om de Mensheid en de Aarde te beschermen, teniet te doen. Ze vallen aan omdat ze BANG zijn dat de mens ontwaakt voor de WAARHEID. Dat zal niet heel lang meer duren, mijn lief. Ons doel is de bescherming van de Mensheid en de eliminatie van de parasieten. Er zijn goede mensen die dit volledig begrijpen, ze zullen naar voren treden om te helpen.

Blijf sterk en resoluut mijn lief, we zullen slagen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge