Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 10 januari 2016


Montague Keen, 10 januari 2016

Alle aanwijzingen leveren het bewijs dat bijna 2000 jaar geleden voorbereidingen werden getroffen om de controle over de Aarde over te nemen en de mensheid te verwijderen. Deze operatie werd opgezet door Kerk en Staat. Alles wat jullie over het leven op Aarde, het hiernamaals etc. hebben geleerd werd jullie verteld door dezelfde mensen die de volledige overname van de Aarde hebben gepland. Ze hebben jullie ervan weten te overtuigen dat alleen zij het beste met jullie voor hadden. ANGST was het wapen dat op ieder niveau werd ingezet om ervoor te zorgen dat jullie aan elke wet en ieder bevel zouden gehoorzamen. Ze namen de controle over jullie: om te beginnen via de doop. Ze gingen er gedurende jullie hele leven mee door en ook in de dood zorgden ze er voor dat ze aanwezig waren om te proberen jullie ziel te vangen.

Zij zijn verantwoordelijk voor al het KWAAD: ALLE OORLOGEN, HONGERSNODEN en alle mogelijke RAMPEN. Ik vraag jullie: WILLEN JULLIE DAT DIT BLIJFT VOORTDUREN ZONDER EEN VINGER UIT TE STEKEN OM TE HELPEN DE MENSHEID EN DE AARDE VAN DEZE VOOROPGEZETTE RAMP TE REDDEN?

Verenig je, omdat jullie de macht hebben alle vervuiling uit lucht, water en voedsel te verwijderen. Jullie hebben te zien gekregen hoe jullie gemanipuleerd werden om deel te nemen aan jullie eigen vernietiging. Het moment om in actie te komen is NU. Jullie hebben geen tijd om te treuzelen. Terwijl jullie vijanden op OORLOG aansturen, dienen jullie je op VREDE te richten. Vraag jezelf, iedere avond voor het slapen gaan: “Wat heb ik vandaag gedaan om de mensheid tegen vernietiging te beschermen?” “Wat ben ik bereid te doen om mijn soort en de Aarde te beschermen?” “Ben ik medeplichtig aan deze vernietiging?”

Zie jullie vijanden voor wie en wat ze zijn. Kijk enkel naar de feiten. Kijk naar degenen die door middel van oorlog eisen dat jullie voor hen moorden. De ziel-lozen regeren jullie wereld. Jullie hebben geen idee hoe ver ontwikkeld deze entiteiten, die de Aarde controleren, zijn. Jullie zijn in hun ogen niets meer dan marionetten, die hen geven wat ze willen: totale controle over de Aarde. Jullie worden ge- en misbruikt. Zonder jullie hulp konden ze niet op Aarde overleven. Ze voeren jullie non-stop propaganda, om jullie in een vals geloofssysteem te leiden dat ze hebben gecreëerd om jullie gevangen te houden. Kijk naar het verleden, naar hoe en wanneer ze de controle over hebben genomen. Kijk naar de TOEKOMST om ervoor te zorgen dat jullie deze controle weer terug in eigen hand nemen.

Jullie hebben overal om jullie heen geboren leiders, die de verantwoordelijkheid op zich zullen nemen om jullie uit het duister en naar het Licht te leiden. Als jullie deze stap eenmaal genomen hebben, zal jullie eigen vermogen om de propaganda en de regelrechte leugens te doorzien, succes garanderen. Dit is de grootste test ooit voor de mens. Het is aan jullie: niets doen en medeverantwoordelijk zijn voor de vernietiging van de Mens; of in actie komen en samenkomen om elkaar te steunen en datgene terug te nemen wat jullie rechtens toebehoort.

Heb je medemens lief. Heb de Aarde die aan jullie was toevertrouwd lief. Heb de Schepper die jullie het leven heeft gegeven lief. Wanneer jullie terugkeren naar het hiernamaals, zullen jullie duidelijk kunnen zien hoe belangrijk het voor jullie is om, terwijl jullie op Aarde verblijven, aan al deze wensen te voldoen. We zijn ons terdege bewust van alles dat wordt ingezet om jullie in het duister en in volgzaamheid te houden. Velen van jullie zijn er zich nog steeds niet van bewust dat het niet alleen jullie lucht, water en voedsel is die gecontroleerd worden, maar dat ieder aspect van jullie leven beheerst wordt. Ze beïnvloeden en controleren jullie dromen wanneer ze dat nodig achten. Veronica is het bewijs van hoe dat gedaan wordt. Ze zijn in het bezit van technologieën waar jullie totaal geen weet van hebben. Toch kunnen ze niets doen zonder jullie medewerking. Hierin ligt jullie kracht, dus maak er gebruik van. Ze beïnvloeden jullie leven veel meer dan jullie je ooit voor kunnen stellen. Hoe ver moeten ze gaan voordat jullie zeggen:”HET IS GENOEG GEWEEST” Ik geef geen toestemming voor jullie plannen met de Aarde. “IK EIS DAT JULLIE STANTE PEDE VERTREKKEN!” Ik heb jullie altijd al gezegd dat ze terug zouden keren naar waar ze vandaan kwamen. ZE HEBBEN GEEN KEUS. WANNEER JULLIE HEN DE DEUR WIJZEN, ZULLEN ZE MOETEN GAAN. DUS WAAR WACHTEN JULLIE NOG OP?

Mijn lief, het is moeilijk met alle beïnvloeding te leven. Probeer er op een andere manier naar te kijken: het laat zien hoe wanhopig ze zijn om staande te blijven waar ze de tijd moeten nemen om in deze mate in te grijpen in de levens van hen die de waarheid, liefde en licht aan de kaak proberen te stellen. Liefde zal het pad voorwaarts verlichten.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.

Bericht van Veronica

Ik ben me er volledig van bewust dat velen dezelfde problemen ondervinden als ik. Mensen zijn doelwit. Iemand die 50 jaar lang mijn steun en toeverlaat is geweest is een doelwit. Iemand die mijn idealen en overtuigingen deelde en die een grote bron van kracht voor mij is geweest, is ziek. Apparaten die kapot gaan: Mijn OSIM Massagestoel heb ik 9 jaar geleden op mijn 70ste verjaardag gekregen, gaf me de kracht om door te gaan. Als het allemaal heel stressvol werd ging ik naar mijn massagestoel en zette ik het relax-programma aan. Het verrichtte wonderen bij me. Ik dacht dat het altijd door zou gaan. Toen het met Kerst haperde, was ik volledig van de kaart. Ik bedank OSIM voor het bedenken en de ingeniositeit om deze prachtige stoel te maken om ons van dienst te zijn in onze stressvolle levens. Andere minder belangrijke dingen gingen eveneens kapot. Op zo’n moment realiseer je je dat dit gebeurt om stress te veroorzaken. Ze vernietigen alles waar we afhankelijk van zijn. Ze gebruiken zowel mensen als dingen om stress te veroorzaken en mensen van hun stuk te brengen.
Ik dank een ieder die me terzijde heeft gestaan op dit moeilijke pad.

Het is 12 Januari de 12e verjaardag van het overlijden van Monty. Twaalf lange en pijnlijke jaren zonder de man die ik zo graag aan mijn zijde had. Voor deze man zou ik graag mijn leven gegeven hebben. Monty was alles wat ik me ooit kon wensen. Ik mis hem elk moment van iedere dag. Alhoewel hij me, via gesprekken enz., laat zien dat hij altijd naast me staat, mis ik zijn lach en zijn open armen.

Veronica.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge