Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen - January 17, 2010

January 17, 2010

Ik, Veronica, weduwe van de overleden Montague Keen geeft toestemming aan Maria Luisa de Vasconcellos [de oprichtster van onze vertalersgroep] om boodschappen van Montague voor haar website te vertalen. Montague Vernon Keen is een geregistreerd Handelsmerk waarvan ik het Auteursrecht bezit met nr. 2366610.

Bericht van Veronica: “Montague en ik willen graag zijn opwinding met jullie delen over toen hij slechts 3 WEKEN NA ZIJN DOOD in ZIJN EIGEN STEM doorkwam (MP3, 2 Mb, zie PDF kopie) om mij te vertellen “Het gaat goed met me”. Het was precies Monty en hij wilde me verzekeren dat hij in orde was. Ik geloofde werkelijk in Monty, ik wist dat hij geen gewone man was, ik wist dat hij het bestaan van een Hiernamaals aan onze Wereld wilde bewijzen.

Boodschap van Montague: Zondag 17 Januari 2010

Het is 6 jaar sinds mijn overgang, lieveling, 15-01-04, we herinneren ons nog steeds elk moment van die dag. Ik ben niet “dood”, liefje, ik laat je voortdurend zien dat ik aan je zijde ben. Je keek naar verschillende films over mij waarin ik over mijn overtuigingen sprak, mijn hoop en mijn wens om de waarheid over het Hiernamaals aan jullie wereld te tonen, het is onze Missie, ons Doel, samen kunnen we het en zullen we het doen. Te veel mis-informatie heeft de mensen verward, alle verschillende Religies die allemaal met elkaar wedijveren om controle, ze gebruikten Angst voor de Dood, en een God van Wraak om de Mens te verhinderen dat hij zich zou realiseren dat Hij Spirit is, hij is een deel van de Godheid. Diep in jullie Ziel weten jullie dit allemaal, jullie zijn verward door alle angst en mind-control waar jullie aan worden onderworpen. Ga naar binnen in jezelf, vind de ware jij, weet wie je bent. Vertrouw op de Liefde van de Almachtige Schepper, probeer het Licht in alle Menselijke Wezens te zien, zelfs van degenen wiens leven door de Duistere machten worden gecontroleerd, probeer een Lichtstraaltje te zien, reik naar ze uit, zij zijn alleen verdwaald en verward, ze zijn onderhevig geweest aan mind-control, manipulatie van het denken. Kijk, kijk in hun ogen, de ogen zijn de spiegel van de ziel, degenen die gecontroleerd worden zijn niet in staat ontspannen jouw blik te kruizen, hun ogen zijn onrustig, bid voor ze. Ik vraag ieder van jullie in jezelf te geloven, jullie zijn Lichtwezens, vertrouw op je intuïtie, het zal je niet laten verdwalen. Alles om jullie heen is er op gericht jullie neer te halen, jullie zintuigen te verdoven. Open jullie ogen voor de waarheid, jullie hebben er allemaal toegang toe, het is aan ieder individu om het te zoeken. Binnen ieder van jullie bestaat het vermogen uit te reiken naar de Spirit, te weten wie je bent en wat je doel is. Iedere Ziel kiest ervoor op Aarde te leven, sommige om te leren, sommige om te leiden, andere alleen om te ervaren hoe het voelt een lichaam te hebben inclusief alle beperkingen die dat omvat, dit wordt gedaan om aan mijn zijde van het leven een hoger niveau te bereiken.

Zovelen hebben opgepikt hoe ik beschreef hoe het is aan deze kant van het leven, ja Glorieus is een goede omschrijving, het gaat verder dan alles wat jullie 5 zintuigen zouden kunnen begrijpen.

Ik wil jullie verzekeren dat al die mensen op Haïti die naar de Spirit kwamen, snel kwamen en geen herinnering aan lijden hebben, de ene dag verkeerden ze in rampzalige armoede en plotseling werden ze liefdevol verzorgd en voorgesteld aan hun Voorouders die ongeduldig op hen wachtten, zij werden tot de Spirit geroepen. Ik weet hoe verontrustend het is om naar de verwoesting en het lijden te kijken, ik maakte jullie bekend dat er Aardbevingen, Tsunami’s en dergelijke zouden plaatsvinden, we moeten veel Zielen terugbrengen naar de Spirit. Verdrietig genoeg is er voor mensen zo’n tragische gebeurtenis nodig om uit te reiken naar de minder gefortuneerden in jullie Wereld. Zij zijn veilig nu ze hun tijd op Aarde hebben voltooid, het was voor hen tijd om terug te keren. De mens controleert de Aarde niet, zelfs niet zijn eigen leven, zal het Menselijk Ras dit ooit leren?

Jullie zijn verbaasd dat zo velen zich uitspreken, weigeren deel uit te maken van de Grote Samenzwering, moed is vereist om dit te doen, zij hebben jullie steun en gebeden nodig. Jullie Wereld bereikt het einde van haar cyclus, ze moet verder, zowel vanuit de Geest als andere planeten worden jullie geleid, worden jullie geholpen je aan te passen aan de Hogere Energie. Vertrouw me lieveling, er komt hulp aan. Hoe arrogant van de Corrupten om te denken dat ze misschien jullie Planeet en de Zielen die erop verblijven, zouden kunnen controleren. Ze zullen hard vechten, het zal niet zonder uitdagingen zijn, vertrouw op het Licht om jullie te beschermen en te leiden. Ik praat al lang met jullie over de Nieuwe Energie om jullie voor te bereiden op de onvermijdelijke en noodzakelijke veranderingen.

Zij die in het Licht werken, hebben niets te vrezen.

Dingen gebeuren alleen als we het juiste moment zien en alles op zijn plaats is. Wees klaar om verder te gaan, wetende dat jullie hebben geholpen een betere Wereld voor alle mensen van het Licht tot stand te brengen. Mijn liefde is voor altijd van jou, je liefhebbende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen FoundationIntroductie van de The Montague Keen Foundation

De primaire missie van de Montague Keen Foundation is het ondersteunen van de vooruitgang van de mensheid door onderwijs en innovatief onderzoek.

Onze doelen:

Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De MKF werd geregistreerd in april 2006, en heeft directe leiding gekregen voor haar missie van Montague Keen sinds zijn overlijden in 2004. Er zijn op dit moment twee kantoren, één in Londen en één in New York. Sinds juli 2004 is de naam “Montague Keen” geregistreerd als handelsmerk en zijn werk is beschermd onder het auteursrecht, en daardoor zijn zij beschermd door alle toepasbare wetten.

Het laatste grote interview met Montague Keen

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=3355984332329440325&hl=en#

 

Veronica Keen op YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=r3yHcizJfUo

Veronica praat met Alan Steinfeld op de Amerikaanse (30 mins)

 

http://www.youtube.com/watch?v=tfxD5G5_T0A 

Veronica praat met Paula Gloria op de Amerikaanse TV (28 mins)

 

Meer informatie over de The Montague & Veronica Keen Foundation een Centrum voor Eenwording

Deze Mijlpaal zal overwegend een universeel brandpunt creëren om een kentering te vieren in het wereldwijde bewustzijn en bruikbare veranderingen voor de toekomst, het onderliggende thema is de promotie van harmonie en welzijn voor Planeet Aarde, en afhankelijkheid tussen alle mensen, rassen en culturen.

De doelstellingen zij hierboven reeds weergegeven:
Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De ideale locatie, waarover het besluit nog moet vallen, zou al nationale en historische importantie moeten hebben met andere waardige gebouwen, of bijvoorbeeld door een uitlijning op de Nulmeridiaan in Greenwich of Parijs, waar de M & VKF een permanente en gedenkwaardige functie zou kunnen verlenen als een bruikbare plaats is gekozen.

Het Project wordt ondernomen samen met spiritueel ingestelde wetenschappers, doctoren, alternatieve genezers en andere professionals wiens enige doel is het achtervolgen van kennis en geleerdheid die voorbij de grenzen van de doorgaans geaccepteerde ideeën gaan. De geometrie besloten in het architecturale aanzicht van het klassieke ontwerp, met een dubbele zuilengalerij in steen en marmer, zorgt ervoor dat de ruimte esthetisch prettig is en een plaats voor echte reflectie, er naar zoekende om alle mensen te inspireren die binnengaan in een toewijding van een cultuur zonder geweld en een respect voor leven, samenkomend in mededogen, harmonie en vrede.

Ons Foundation Project dat is toegewijd aan Liefde, Waarheid en Simpliciteit – zal het publiek een levendig Centrum voor moderne verlichting bieden. Het doel is het aantrekken en focussen van aandacht op verschillende manieren, bijvoorbeeld een academie en amfitheater dat ook bruikbaar is voor tele-video amusement en onderwijs, internationale conferenties en wereldwijde communicaties. Met geassocieerde kunstgaleries, bibliotheken, laboratoria, behandel- en genezingsruimten en andere faciliteiten voor onderzoek en privéscholing, en ruimtes voor virtuele realiteit, computer en internet activiteiten. Internationaal beschikbaar voor alle bezoekers wereldwijd, zal dit Centrum een ervaring en een bewustzijn verstrekken – origineel, van het verleden door de deugdelijk van het specifieke ontwerp van het gebouw.

Virtueel DNA bestaat uit de gedachtepatronen die onze persoonlijke agenda’s omlijsten. Tradities en angst spelen een grote rol in het voorkomen van het evolueren van hoger bewustzijn. Wij worden de slachtoffers van gemuteerd “Virtueel DNA" als wij niet “uit de box” kunnen denken. Virtueel DNA wordt vermeerderd door onze “gedachtepatronen”. Uiteindelijk, is ons doel het onderzoeken van de mogelijkheden tot het herscheppen van ons virtuele DNA door het gebruik van geluid en intentie.

Verdere details over dit opwindende nieuwe Project komen langzaamaan beschikbaar via de connecties van Veronica Keen en haar Vennoten.
< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge