Home > Nederlands > Montague Keen - January 24, 2010

January 24, 2010

Wat een week is het voor je geweest, ik was elk moment ervan aan je zijde. Wij in de Geest, wilden dat je terugging om met “nieuwe ogen” de informatie te lezen die ik je kort na mijn overgang naar de geesteswereld heb gegeven. Ja, soms was het vrij pijnlijk maar ik herinnerde je ook aan onze prachtige, gezegende tijden. I realiseer me nu dat ik jou toen teveel informatie, te snel gaf maar begrijp mijn opwinding toen ik ontdekte dat het Hiernamaals veel meer was dan ik me mogelijk had kunnen verbeelden. Het feit dat ik nog steeds bij je kon zijn, en dat ik informatie kon overbrengen waar jullie Wereld zo lang naar had gezocht, was gewoonweg fantastisch. Jij en ik hebben diepe Spirituele Banden, we zijn tijdens vele incarnaties als man en vrouw bij elkaar geweest. Jij bracht balans in mijn leven, we hielden van elkaar, we lachten, deelden, leefden voor elkaar, het was echt geluk, we waren ons ook bewust dat het anderen zo jaloers en onaangenaam maakte, ze lieten het zeker zien nadat ik over was, ze hadden het gevoel dat ik het niet verdiende om van gehouden te worden, dat “ik ze op de ene of andere manier had laten vallen”. Zij maakten het leven soms moeilijk maar we lieten het geen vat krijgen op ons.

Ik wilde zoveel met je delen, gewoon hoe het is in het Hiernamaals. Het is zo’n verlichtende ervaring wanneer je aankomt, de enige beperking is je eigen geest. Je hoeft maar aan iemand te denken en ze zijn er. Er is geen ruimte, geen leegte, het is allemaal gevuld, geen vacuüm, ik probeerde hierover te schrijven toen ik op Aarde was. Het is mogelijk dingen te manipuleren met je geest. Het is slechts de dichtheid van de Aarde die de mens bedrukt, wanneer eenmaal bevrijd van de fysieke vorm is tijd en reizen er ogenblikkelijk, er bestaat een zeer reëel verband tussen reizen in Spirituele Sferen en de Ruimte. Wetenschappers die betrokken zijn bij reizen naar andere werelden kunnen dit niet doen zonder onderwerpen als God, Schepping en het Hiernamaals te behandelen. Ik heb dingen ervaren die ik niet voor mogelijk had gehouden, onthoud liefste, ik zei altijd dat ik alles wilde weten, ik wist dat ik werd geïnspireerd. Degenen die me inspireerden hebben hun woord gehouden. Het was alsof ik op reis was geweest, (naar de Aarde) ik was bijna aan het einde ervan, ik wilde Mediumschap vanuit een andere hoek onderzoeken. Ze maken teveel onderscheid tussen Fysiek Mediumschap, Geestelijk Mediumschap en Genezen terwijl het allemaal te maken heeft met het Mentale Proces en Mentale Fenomenen. De gedachtegolven zijn als straaltjes die uit het Medium komen, geen vaste vorm, kan er uitzien als ectoplasma.

Jij mijn liefste, wist dat mijn verbinding met de Geest heel diep ging, ja, ik begon Historische Data te doorzoeken gedurende vele jaren toen bepaalde Mediums informatie over iets gaven wat ik voor mijn eigen werk onderzocht, dit had te maken met mijn persoonlijke verbinding met de Geest, ik onderzocht wie ik werkelijk was. Denk aan de vele keren dat je me vroeg wie ik werkelijk was. Nou, nu weten we het.

Sinds ik hier ben, heb ik door een zee van leugens en samenzwering moeten navigeren, kijkend in de geschiedenis waar informatie onder vaktaal werd begraven………..de waarheid volledig weggewerkt….Ik kan nu direct tot de mensen spreken. Ik zal hier zelf over spreken.

Je realiseert het je niet, lieveling, maar je leerde mij een hoop. Je hebt deze geweldige hoeveelheid werk op je genomen, ik ben zo dankbaar, en waardeer alles wat je voor me doet. Er was zoveel meer wat ik wilde bereiken, via jou liefste, kan ik het doen. Je brengt mensen in contact met elkaar, mensen die bij dit werk betrokken zijn en niet alleen in Engeland en de VS maar ook in veel andere Landen. Jij hielp het Netwerk te creëren om deze mensen bij elkaar te brengen. Weet dat je informatie aan de mensen moet geven. Ik deed dit via mijn schrijven en mijn lezingen, jij deed het op je eigen manier, samen kunnen we alles waar we onze zinnen op zetten. Wees je ervan bewust schat, dat het niet alleen jij en ik zijn, er staan hier honderden in de Geest achter onze plannen. Dit is iets wat ik op me nam voor mijn geboorte, net als jij en als het Plan goed loopt, zoals we allemaal willen, zal het van enorme betekenis zijn voor jullie Wereld. Er zullen Mediums over de hele Wereld zijn die plotseling denken, dit is wat ik doorkreeg. Wees je ervan bewust dat sommige ook mee willen liften, hier moet je voor uitkijken. Mensen praten en schrijven nog steeds over de Kruis Briefwisselingen, nu hebben we de Keen briefwisselingen gecreëerd.

Laat de ANGST, die wordt opgewekt, niet je leven binnenkomen, het wordt georkestreerd door degenen die jullie willen controleren, ik vertelde je op 5 december dit te verwachten. Het enige wat we vragen is dat je niet bezwijkt voor deze verhalen. Met behulp van angst kunnen ze jullie gemakkelijker controleren, het haalt jullie zowel lichamelijk als geestelijk onderuit, het veroorzaakt ziekte.

Wij doen ons best de veranderingen snel en veilig te laten plaatsvinden zodat jullie een eenvoudige overgang hebben naar jullie nieuwe manier van leven en jullie je leven op het Aardse Vlak in een vrediger, liefdevolle Wereld zonder stress, woede, en honger kunnen afmaken, een meer gebalanceerde manier van leven voor iedereen.

Er moeten vragen zijn gerezen over wat er werkelijk in Haïti gebeurt, wat is de verborgen agenda? Waarom hebben mensen nog steeds niet voldoende voedsel, water, onderdak en medische benodigdheden. Eerlijkheid wordt hier gevraagd.

Pas goed op jezelf liefste, forceer jezelf niet, ja ik weet het, ik deed het ook, ik wist ook nooit wanneer ik moest stoppen. Doe dit voor mij, je liefhebbende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen FoundationIntroductie van de The Montague Keen Foundation

De primaire missie van de Montague Keen Foundation is het ondersteunen van de vooruitgang van de mensheid door onderwijs en innovatief onderzoek.

Onze doelen:

Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De MKF werd geregistreerd in april 2006, en heeft directe leiding gekregen voor haar missie van Montague Keen sinds zijn overlijden in 2004. Er zijn op dit moment twee kantoren, één in Londen en één in New York. Sinds juli 2004 is de naam “Montague Keen” geregistreerd als handelsmerk en zijn werk is beschermd onder het auteursrecht, en daardoor zijn zij beschermd door alle toepasbare wetten.

Het laatste grote interview met Montague Keen

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=3355984332329440325&hl=en#

 

Veronica Keen op YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=r3yHcizJfUo

Veronica praat met Alan Steinfeld op de Amerikaanse (30 mins)

 

http://www.youtube.com/watch?v=tfxD5G5_T0A 

Veronica praat met Paula Gloria op de Amerikaanse TV (28 mins)

 

Meer informatie over de The Montague & Veronica Keen Foundation een Centrum voor Eenwording

Deze Mijlpaal zal overwegend een universeel brandpunt creëren om een kentering te vieren in het wereldwijde bewustzijn en bruikbare veranderingen voor de toekomst, het onderliggende thema is de promotie van harmonie en welzijn voor Planeet Aarde, en afhankelijkheid tussen alle mensen, rassen en culturen.

De doelstellingen zij hierboven reeds weergegeven:
Ontdekkingen in alternatieve geneeswijzen en medicijnen
Onderzoek naar ecologisch vriendelijke en innovatieve landbouwkundige praktijken
Onderzoek naar het hiernamaals
Baanbrekende alternatieve energiebronnen
Communicatie en onderwijs via films, boeken, het internet en seminars.

De ideale locatie, waarover het besluit nog moet vallen, zou al nationale en historische importantie moeten hebben met andere waardige gebouwen, of bijvoorbeeld door een uitlijning op de Nulmeridiaan in Greenwich of Parijs, waar de M & VKF een permanente en gedenkwaardige functie zou kunnen verlenen als een bruikbare plaats is gekozen.

Het Project wordt ondernomen samen met spiritueel ingestelde wetenschappers, doctoren, alternatieve genezers en andere professionals wiens enige doel is het achtervolgen van kennis en geleerdheid die voorbij de grenzen van de doorgaans geaccepteerde ideeën gaan. De geometrie besloten in het architecturale aanzicht van het klassieke ontwerp, met een dubbele zuilengalerij in steen en marmer, zorgt ervoor dat de ruimte esthetisch prettig is en een plaats voor echte reflectie, er naar zoekende om alle mensen te inspireren die binnengaan in een toewijding van een cultuur zonder geweld en een respect voor leven, samenkomend in mededogen, harmonie en vrede.

Ons Foundation Project dat is toegewijd aan Liefde, Waarheid en Simpliciteit – zal het publiek een levendig Centrum voor moderne verlichting bieden. Het doel is het aantrekken en focussen van aandacht op verschillende manieren, bijvoorbeeld een academie en amfitheater dat ook bruikbaar is voor tele-video amusement en onderwijs, internationale conferenties en wereldwijde communicaties. Met geassocieerde kunstgaleries, bibliotheken, laboratoria, behandel- en genezingsruimten en andere faciliteiten voor onderzoek en privéscholing, en ruimtes voor virtuele realiteit, computer en internet activiteiten. Internationaal beschikbaar voor alle bezoekers wereldwijd, zal dit Centrum een ervaring en een bewustzijn verstrekken – origineel, van het verleden door de deugdelijk van het specifieke ontwerp van het gebouw.

Virtueel DNA bestaat uit de gedachtepatronen die onze persoonlijke agenda’s omlijsten. Tradities en angst spelen een grote rol in het voorkomen van het evolueren van hoger bewustzijn. Wij worden de slachtoffers van gemuteerd “Virtueel DNA" als wij niet “uit de box” kunnen denken. Virtueel DNA wordt vermeerderd door onze “gedachtepatronen”. Uiteindelijk, is ons doel het onderzoeken van de mogelijkheden tot het herscheppen van ons virtuele DNA door het gebruik van geluid en intentie.

Verdere details over dit opwindende nieuwe Project komen langzaamaan beschikbaar via de connecties van Veronica Keen en haar Vennoten.

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.