Home > Nederlands > Over ons

 
MENU
OVER ONS
 • Home
 • Channeling?
 • Onze channelers
 • Over ons
 • Contact


 • Wij zijn een internationale groep vertalers die zonder naam werkt. We vertalen channelings, interviews en andere documenten die Licht in de wereld brengen, die met andere woorden het niveau van algemeen bewustzijn en spiritualiteit verhogen.

  We doen dit niet voor geld (niemand krijgt ervoor betaald) maar omdat we voelen dat het nodig is helderheid en verlichting te brengen in deze tijden van grote veranderingen. We bevinden ons midden in een proces dat Ascentie wordt genoemd, wat betekent dat de planeet Aarde en alle bewoners daarvan die openstaan voor het Licht, door zullen gaan naar een hogere dimensie. Dit proces zal hoe dan ook plaatsvinden omdat het goddelijk is verordend maar we kunnen het zelf versnellen of vertragen omdat we collectief ons bewustzijnsniveau creëren (dat onze realiteit creëert). Als Lichtwerkers zien we het als onze plicht om te helpen deze nieuwe wereld zo snel mogelijk te laten manifesteren.

  Deze nieuwe wereld is het Gouden Tijdperk van liefde, vrede en volledig bewustzijn waarover de Maya profetie en vele andere inheemse volken jaren terug hebben gesproken, als ook vele moderne wetenschappers die buiten de heersende stroming opereren. Omdat onze kosmische vrienden en familie van de Galactische Federatie van Licht een veel betere kijk op dingen hebben dan de meeste aardbewoners, richten we ons voornamelijk op hun boodschappen die via channeling tot ons komen.

  Doordat deze galactische wezens een veel hoger spiritueel niveau hebben dan wij en zij onze ware geschiedenis kennen (wat voor het merendeel niet is wat je in schoolboeken, de media of de Bijbel leest), weten zij dat zij onze familie zijn en op een dieper energetisch niveau zijn we allen Eén. Dat is de reden waarom deze boodschappen altijd vol liefde zitten en ondersteuning voor ons “hier beneden”, in deze 3-dimensionale wereld van de dualiteit, en waarom zij ons er voortdurend aan herinneren dat we geen enkele actie van de duistere kant van onze planeet moeten vrezen. Want in de hogere dimensies (waar geen lineaire tijd bestaat) hebben we onze nieuwe wereld al gecreëerd en die is magnifiek. Het is alleen aan ons hoe snel we er komen!

  Op het moment vertalen of transcriberen we documenten in meer dan twintig talen, waaronder Engels, Spaans, Portugees, Frans, Nederlands, Italiaans, Deens, Zweeds en Japans.

  WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE VERTALERS, DUS ALS JE JE HIERTOE AANGETROKKEN VOELT, NEEM ALSJEBLIEFT CONTACT MET ONS OP!!!

  Je zult de verschillende leden van onze groep leren kennen als je je bij ons aansluit, maar de drijvende kracht, de moederkloek onder wiens vleugels wij opereren en die altijd op jacht is naar meer manieren om het Licht te verspreiden, is Maria Luísa Vasconcelos uit Portugal. Zij zal opgetogen zijn om van je te horen als je ook een Lichtwerker bent (of wilt worden), en als je ons zou willen helpen met het vertalen van deze prachtige documenten zodat de hele wereld ze kan lezen en begrijpen.