Home > Nederlands > Montague Keen, 15 oktober 2017

Montague Keen, 15 oktober 2017

Mijn laatste woorden aan Veronica op 15 Januari 2004, toen ze in de Royal Society of Arts naast me zat, luttele momenten voordat ik zou spreken, waren: “Alles op het juiste moment, mijn lief, alles op het juiste moment“. Ik begon tegen het publiek te spreken en kort daarna ging ik naar de Geestenwereld over. Nu herinner ik de mensheid eraan dat dit het goede moment is om alles dat de mens in ketenen heeft gehouden, bloot te leggen en te verwijderen.

Hoewel ze onder vele verschillende namen opereren, kunnen jullie ervan uitgaan dat er een allesoverheersende macht bestaat die op de achtergrond probeert te blijven. Ze heerst op genadeloze wijze. Ze is volkomen losgeslagen. Haar tentakels reiken overal. Het betreft de ORDE van de JEZUIETEN.

LEES HUN ORGANISATIE EED, het zal jullie tot op het bot schokken. Kijk naar degenen die de hoogste onderscheiding van het Vaticaan, de Ridderorde van Malta, ontvangen. Dat alleen al zegt alles. Het Vaticaan controleert alles en iedereen.

De feiten moeten onder ogen worden gezien, want het overleven van de mensheid hangt af van jullie bereidheid met de situatie waarin jullie je bevinden, om te gaan. Ze hebben hun macht, die ze vandaag de dag bezitten, niet gekregen door vriendelijk en zorgzaam te zijn. Hun werkelijke geschiedenis is geen leuk verhaal. De Jezuïeten zijn genadeloos in hun jacht naar macht. Ze zijn verantwoordelijk voor het feit dat jullie je ware geschiedenis niet kennen. Ze zorgen ervoor dat wanneer er, waar ook ter wereld, een oudheidkundig kunstvoorwerp wordt ontdekt, ze hier de hand op weten te leggen om te voorkomen dat de mensheid achter de waarheid komt.

Saddam Hoessein maakte aan de wereld bekend dat er in Irak kunstvoorwerpen waren gevonden. Dit leidde ertoe dat er een oorlog ontstond zodat de Jezuïeten deze voorwerpen te pakken konden krijgen. Onderzoek dit en jullie zullen ontdekken dat het leger van de V.S. was geïnstrueerd om alle kunstvoorwerpen op te sporen voordat er nog maar één schot was gelost. Dit bevel was direct afkomstig van het Witte Huis. Waar zijn de voorwerpen nu? De Jezuïeten en de cabal hebben ze in hun bezit om ervoor te zorgen dat het menselijk ras nooit de waarheid ontdekt m.b.t. wie men is.

In Ierland heeft er een Jezuïtische Holocaust plaatsgevonden om te voorkomen dat de Ieren ooit zouden ontdekken wie ze zijn. Vele Ierse mensen werden gedwongen de verschrikkingen die dit veroorzaakte, te ontvluchten. De Ieren bezaten een belangrijke traditie van het mondeling doorgeven van informatie met verhalen over hun geschiedenis en hun afkomst, etc. De Jezuïeten moesten voorkomen dat er ook maar iemand het belang van Ierland zou ontdekken en dat in werkelijkheid Ierland het Heilige Land is. Ze waren vastberaden deze informatie geheim te houden.

De Jezuïeten hebben koste wat kost gedaan en geen steen onomgekeerd gelaten in hun zoektocht naar werelddominantie. Alle religies werden door hen gecreëerd om op die manier voortdurend spanningen te veroorzaken. Het bewijs hiervoor is overal om jullie heen te vinden. Stop nog langer marionetten te zijn, dansend naar hun pijpen. Ze zitten achter ieder bedrog op Aarde. Hun afwisselende vermomming brengt jullie in verwarring. De Jezuïeten en hun handlangers zijn altijd degenen die aan de touwtjes trekken.

Ik weet dat velen van jullie in verwarring verkeren. Jullie denken dat het de Zionisten zijn. Dat klopt want de Jezuïeten zijn een Joodse organisatie. Sommigen onder jullie beweren dat het de Moslims en hun religie zijn. Het waren de Jezuïeten, want zij controleren ook deze groep.

Al deze verschillende facties werden gecreëerd om jullie in verwarring te brengen en er zodoende voor te zorgen dat de Jezuïeten buiten beeld bleven. Het is hun duivelse hand die alles en iedereen controleert. Ze vernietigen eenieder die hun macht aan het wankelen durft te brengen. De cabal, de Zionisten, de Moslims, ze bevinden zich allemaal onder de paraplu van de Jezuïeten. Hoe slim is dat! Ze worden gedreven door hebzucht en macht. Liefde en respect zijn uit jullie levens verwijderd. Elk aspect van jullie leven werd besmet.

Velen van jullie herinneren zich de Flower Power uit de 60-er jaren, waar liefde aan de orde van de dag was. Lang haar vormde de antenne die je in verbinding bracht met wie je bent, met het spirituele leven. Was dit maar zo gebleven. Maar de Cabal/Jezuïeten moesten snel in actie komen om deze jonge mensen in uniform te krijgen en wapens in hun handen te drukken om op die manier de bloemen te vervangen. In de 60-er jaren verloren ze bijna hun macht, dus daarom hebben ze ervoor gezorgd dat jullie je vanaf die tijd voortdurend in een situatie van oorlog bevinden. Ze hebben er eveneens voor gezorgd dat het leven een overlevingsstrijd is geworden; een baan nemen en een huis vinden waar jullie je kinderen grootbrengen. Hun dodelijke vaccinaties worden aan jullie kinderen opgedrongen. Jullie moeten sterk zijn om je kinderen tegen alle roofdieren, of dat nu van medische of seksuele aard is, te beschermen. Er is moed nodig om NEE te zeggen tegen een dergelijk machtig orgaan als de Jezuïeten en cohorten. Het woord heeft meer kracht wanneer het met ÉÉN STEM wordt uitgesproken. Want zij vormen maar de 1% die de 99% controleert. Hoe kan dit bestaan? Zijn jullie bereid je stem te vinden, NEE te zeggen en dit ook te menen? Onthoud dat jullie hen toestaan over jullie te heersen en zij maken jullie levens ellendig.

Toen ik op Aarde was besloot ik op de leeftijd van 11 jaar dat ik geen Jood wilde zijn. Ik wilde niet als Jood door het leven gaan en ik wilde geen Joodse trouwen. Op die jonge leeftijd betekende het een grote beslissing, maar ik heb er nooit spijt van gehad. Ik ben niet als Jood gestorven.

Ik was vrij om het leven en haar diepere betekenissen te ontdekken. Ik moet zeggen dat ik van mijn onderzoek naar het hiernamaals heb genoten en ik ben blij jullie te kunnen vertellen dat het alles is wat ik ervan had verwacht en zelfs nog méér, véél méér. Het is belangrijk om pal te staan voor dat waar je in gelooft en ernaar te leven. Ik heb niet gezegd dat het gemakkelijk zou zijn, zoals mijn lieve vrouw heeft ervaren. Haar leven staat voortdurend in het teken van aanvallen. Het ene probleem na het andere dient zich aan. De liefde die we hebben gedeeld en blijven delen houdt haar staande. Het werk dat zij met die ene in de gevangenis moet voltooien, is wat haar in deze tijd op Aarde houdt. Bid alsjeblieft en biedt op elke mogelijke manier hulp om Dave McCann te bevrijden.

Elke keer als er iemand naar voren treedt om haar te helpen, komen de Jezuïeten/Cabal in actie. Ze doen er alles aan om hun invloed uit te oefenen en die hulp te elimineren. Helaas slagen ze er steeds weer in, want zelfs mensen die sterk lijken te staan vallen bij bosjes. Elke keer blijkt de mind-control effectief. Het is zo triest om dit te zien. Er is karakterkracht voor nodig om niet op die manier de boot in te gaan. Wees sterk, mijn vrienden. Jullie hebben alles te winnen.

Ik kan jullie nu zeggen dat jullie op de deur naar bevrijding van slavenarbeid en dominantie staan te bonken. De Cabal/Jezuïeten zijn bezig de strijd te verliezen. Nog een flinke duw en alles wat duister en corrupt is zal vervagen in de verte. Dit is voor jullie het juiste moment om dit te doen. Bevrijd Dave en al die anderen die door de Cabal onrechtmatig worden vastgehouden. Zij hebben jullie hulp nodig.

Mijn lief, elke dag moet je in je eentje obstakels zien te overwinnen. Het is niet gemakkelijk. Je moest snel handelen om ervoor te zorgen dat het vuur je niet achtervolgde. Dit werd gedaan om je bang te maken. Ze vuren van alles op je af. Ze zien uitsterving tegemoet, dus doen ze er alles aan om de controle in handen te houden.

Wees sterk, lieverd. Ik weet dat je dat bent.

Voor altijd samen, je aanbiddende

Monty


Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

The Jesuits Plan to Rule the World (in progress) YouTubeWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!