Home > Nederlands > Montague Keen, 1 oktober 2017

Montague Keen, 1 oktober 2017

HET FABIAANS GENOOTSCHAP

Te sollen met die miljoenen zielen,

Hun trage reactie te zien,

Op een onzichtbare prikkel, hun aspiraties

Zonder hun medeweten te sturen, dit alles

Of dat nu in hogere of in lagere kringen gebeurt,

Is één GROOT, EINDELOOS SCHAAKSPEL,

Van voortdurende, buitengewone OPWINDING.

Sydney West, Leider van ” the Fabian Society”.


”The Fabian Society” (genootschap van volgelingen van Paus Fabianus) werd in 1884 in London opgericht. Vandaag de dag werkt haar agenda nog steeds richting de Nieuwe Wereld Orde. Het is maar één van de vele over de hele wereld, die allemaal ondere verschillende identeiten schuilgaan. Hun filosofie is wat jullie werd opgelegd. Voor hen is het niet meer dan een spel. In hun ogen is de mensheid niets waard. Nu worden jullie wakker en zeggen: ”NEE, dit is niet wat ik wil. Ik ben niet bereid om nog maar een moment langer jullie slaaf te zijn”

Denk eens terug aan een beroemde Fabiaan, een zekere Tony Blair, en zijn ”Massavernietigingswapens”. Hij heeft de wereld via misleiding in oorlog gebracht. Een oorlog die tot op de dag vandaag nog steeds doorgaat en die het menselijk ras uitvaagt.

Wie vertrouw je? Je weet alleen zeker waar je zelf voor staat. Sta nooit meer toe dat jullie door deze zogenaamde ”denkers” de oorlog in worden geleid. Weiger te accepteren wat zij als feit neerzetten. Verricht je eigen onderzoek. Denk zelf na en leer wanneer dat nodig is NEE te zeggen.

Wat is ”the Fabian Society” nog als de mensheid haar negeert. Het zou in haar huidige vorm snel vervagen; maar reken er op dat het onder een andere naam weer op zou duiken. De cabal heeft vele vermommingen. Ze zitten overal, zich verschuilend achter onschuldig klinkende namen en genootschappen. Terwijl ze ronddraven, in een poging het kleine beetje macht dat ze nog bezitten vast te houden, worden ze kwaadaardiger dan ooit tevoren. Hoe het menselijk ras weet te overleven is niets minder dan een wonder. De cabal sproeit giftige chemicaliën in jullie lucht. Ze vergiftigen jullie water en voedsel openlijk en ze dringen jullie vaccinaties op die dodelijk zijn en wat doen jullie? Waar is jullie stem? Waarom stemmen jullie op deze mensen? Hoe is het mogelijk dat jullie hen vertrouwen?

De algehele structuur van het leven op Aarde dient te veranderen, en snel ook. Waarom moorden jullie regeringen jullie systematisch uit? Van wie krijgen ze hun bevelen? Wie zijn zij? Alles in jullie wereld wordt door een verborgen hand gecontroleerd. Niets, maar dan ook niets is zoals het lijkt. In een wereld van overvloed worstelt de meerderheid om te kunnen overleven. Dit kan niet kloppen. Ik wil niet horen van: ”Wat kan ik eraan doen?” Jullie hebben een stem en jullie hebben een keuze. Gebruik deze. Wanneer jullie stoppen politieke partijen te steunen zullen de juiste mensen naar voren treden.

Zie wat de cabal de mensheid aandoet. Kinderen verkeren nu zo in verwarring over wie en wat ze zijn. Ze krijgen niet meer de ruimte om kind te zijn. Satanisch Ritueel Misbruik is overal. De cabal gedijt hierop en haalt haar energie eruit. Dit mag nooit en te nimmer als normaal worden beschouwd. Kinderen moeten te allen tijde worden beschermd.

Bid zoals jullie nog nooit eerder hebben gebeden, Mediteer, doe wat er ook maar nodig is om de macht terug in eigen hand te nemen en gebruik dit om alles wat duister is van de Aarde te verwijderen. Bid om gerechtigheid voor de gehele mensheid, in het bijzonder diegenen die door de cabal gevangen worden gehouden. Blijf alsjeblieft bidden voor Dave McCann en al degenen die onrechtmatig zitten opgesloten.

Eenieder van jullie is een vonk van Licht. Wanneer je je verbindt met je innerlijke vonk dan zal je Licht helder stralen. Wanneer jullie dit allemaal doen ZULLEN JULLIE DE HELE WERELD LICHTER MAKEN. Waar kan de duistere cabal zich dan verbergen? Ieder mens afzonderlijk heeft een rol te vervullen in het lichter maken van jullie wereld en het verwijderen van de duistere controle. Die kan in jullie gezamenlijke Licht niet overleven. De oplossingen voor jullie problemen hebben jullie zelf in handen. De cabal bestaat omdat jullie haar de ruimte geven om te bestaan.

Wanneer jullie eenmaal de tijd nemen om uit de mallemolen te stappen en met open blik naar het leven op Aarde kijken, zullen jullie haar zien zoals ze is, niet zoals jullie werd verteld dat ze was. Wie heeft de controle over de Aarde? Banken staan hoog genoteerd. Hun corrupte controle van alle aspecten van het bestaan op Aarde is onrechtmatig en volkomen verdorven. Het hele concept van Federale Reserve is bedacht om de mensheid in de houdgreep te houden. Zie hoe ze om de goedgelovigen lachen die rente betalen over zaken die helemaal nooit hebben bestaan! Het bankwezen is de andere krachtige methode van totale controle. Kijk hoe ze ervan genieten om jullie te zien lijden terwijl ze in hun design-pakken rondschrijden. Het bankwezen is corruptie in actie.

Het Vaticaan en al haar tentakels vormen uiteraard het eerste controlesysteem door bij iedereen angst voor de dood in te prenten. Kort na mijn overlijden heb ik met mijn eigen stem behoorlijk duidelijk gesteld dat: ”De dood de mooiste ervaring is die men ooit kan hebben. Je gaat van de ene staat van zijn snel over in de andere. Schitterend, ja schitterend is het enige woord ervoor.” Ik, die de ervaring van dood heeft gehad, zeg jullie dat dit absoluut de waarheid is. Alle onzin die jullie door het Vaticaan werd bijgebracht is ingezet om angst te creëren en het is via deze angst dat ze jullie controleren. Jullie ziel is wat ze willen.

Het gaat om jullie, dus waarom luisteren jullie dan naar deze mensen. Stop nog langer het slachtoffer te zijn van banken, religies en regeringen; jullie vormen het menselijk ras dat ervaart wat leven op Aarde is. Wanneer jullie je eenmaal uit deze controle hebben bevrijd dan worden jullie vrij. Vrij om te denken, vrij om te leven zonder de beperkingen van religie. Vrij om je met God, het Opperwezen, te verbinden. Vrij om beslissingen te nemen op basis van je eigen onderzoek m.b.t. het feit of je bepaalde medicatie nodig hebt. Het menselijk lichaam is niet ontworpen om met op chemicaliën gebaseerde medicijnen om te gaan. Te leven op basis van je eigen geweten is een prachtig iets. Het wordt buitengewoon aangeraden. Word wie je bent!

Bericht van Veronica

Bid alsjeblieft voor het slagen van iets uiterst belangrijks. Afgelopen week was buitengewoon traumatisch, de ene ramp na de andere. Terwijl ik de ene ramp afhandelde, voltrok zich de volgende alweer. Alles in stelling gebracht om grote stress te veroorzaken. Wat werd gedaan toen ik afgelopen nacht probeerde te slapen maakte zelfs mij bang. Ik dacht dat ik alles had gehad, maar je went er nooit aan. Ze zijn monsterlijk in hun aanval, maar ze zullen me niet kunnen stoppen. Stuur me alsjeblieft de kracht ermee om te gaan en om alle obstakels die de cabal op mijn pad brengt te kunnen verwijderen.

Mijn lief, je leven is een overlevingsstrijd geworden. Je auto te verliezen was een grote slag, zelfs al was deze 16 jaar oud. Je had hem nodig om nog even door te kunen gaan. Je wilskracht houdt je gaande. Je zult slagen.

Altijd aan je zijde, je aanbiddende,

Monty.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFundingWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!