Home > Nederlands > Montague Keen, 15 mei, 2016

Montague Keen, 15 mei, 2016

INFORMEER DE MENS IN HET ALGEMEEN EN DE TIRANNIE VAN LICHAAM EN GEEST ZULLEN VERDWIJNEN GELIJK KWADE GEESTEN BIJ HET AANBREKEN VAN DE DAG.
Thomas Jefferson

In jullie wereld van vandaag draagt het KWAAD de vermomming van aanzien met als gevolg dat jullie in verwarring worden gebracht t.a.v. wie je kunt vertrouwen. Het is nooit eerder zo moeilijk geweest om te bepalen wie betrouwbaar is. Dit is hun laatste poging om jullie wereld over te nemen. Dit is geen spel. Wat jullie zich zien ontvouwen is een meedogenloze poging om de blanken, die de enige echte tegenstanders van de Cabal zijn, te verwijderen. Jij, mijn lief, bent je volledig bewust van hoever ze bereid zijn te gaan om hun doel te bereiken. Je hebt deze infiltratie zelf meegemaakt. Jij weet dat ze in staat zijn mensen te manipuleren zodat ze hun taken uit kunnen voeren. Er hangt zoveel af van de inzet van iedereen om zijn of haar deel te doen en zo de mensheid te redden. Hoewel de Cabal deze overname tot in het kleinste detail heeft gepland, vergeet nooit dat ze hun duivelse plannen zonder jullie hulp niet uit kunnen voeren.

Het Leger en de Politie zouden nog eens goed na moeten denken over wat er van hen wordt gevraagd. Weiger plannen op te volgen die nadelig voor de mensheid zijn. Weiger in de EU te blijven en laat zien dat je weigert nog langer gedwongen te worden mee te doen aan de vernietiging van Europa. Als jullie eens de corruptie zouden kunnen zien zoals wij in de Geestenwereld dat kunnen, dan verzeker ik jullie dat jullie niet zouden twijfelen, zelfs geen moment, dat jullie sterk en resoluut op zouden staan en weigeren onderdeel van hun plannen uit te maken. Regeringen zijn er niet om de mensen van dienst te zijn. Ze zijn niet te vertrouwen. Ga zelf op onderzoek uit en stel je op de hoogte van de feiten. Dring erop aan om de WAARHEID boven tafel te krijgen. Kranten en TV verkondigen nooit de waarheid. Het wordt allemaal alleen maar gebruikt om jullie de weg naar uitroeiing op te sturen.

Open je hart en geest voor het ontwaken dat zich overal om jullie heen voltrekt. Het is te vergelijken met een bloem. Verzorg die, en hoe beter je dit doet des te meer zal ze haar schoonheid aan iedereen die er op let tentoonspreiden. Jullie wereld zal opnieuw terugkeren naar hoe het in het verleden ooit was, vóórdat jullie de onderdrukkers hebben toegestaan de macht over te nemen en jullie levens te controleren.

Ik weet, mijn lief, dat er belangrijke informatie van David Icke bestaat waarvan je zeer onder de indruk was en die je met iedereen wenst te delen zodat het als hulp kan dienen bij jullie reis naar volledige verlichting. Jullie grote avontuur is begonnen. Het is de reis van jullie leven.

Mijn lief, ik begrijp het. Ik wéét dat je er mee om zult kunnen gaan, zoals je dat altijd doet. We staan iedere stap die je op dit pad zet aan je zijde. Je bent nooit alleen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.

David Icke Information Montage


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!