Home > Nederlands > Montague Keen, 29 mei, 2016

Montague Keen, 29 mei, 2016

Kijk hoe jullie regeringen van de ene vergadering naar de andere snellen in een wanhopige poging om een Derde Wereldoorlog te beginnen. In hun ‘hart’ weten ze dat ze uitgespeeld zijn; ontmaskerd voor wie en wat ze zijn. Wanneer ze falen zijn ze aan jullie genade overgeleverd. Jullie moeten ervoor zorgen dat ze inderdaad falen, waarna de afslachting van de mensheid zal stoppen. Nu is voor jullie het moment om verantwoordelijkheid te nemen voor je medemens en samen te werken om ervoor te zorgen dat de mensheid overleeft. Jullie verkeren niet in de luxe positie dat er voldoende tijd is om alle opties te onderzoeken. Jullie moeten nu in actie komen om jullie overleving te waarborgen.

Wanneer jullie alle beperkingen die jullie onderdrukkers jullie hebben opgelegd verwijderen, zullen jullie je eerste ervaring van vrijheid, echte vrijheid, proeven. Er zijn velen onder jullie die klaar zijn om naar voren te stappen om ervoor te zorgen dat het leven op Aarde zal terugkeren naar wat het altijd had moeten zijn.

Wanneer de banken en de religies ontmaskerd en verwijderd zijn, dan zullen alle hindernissen die ze op jullie pad hebben gelegd, in één klap verdwijnen. De parasieten die zich gevoed hebben met het lijden van de mensheid zullen de Aarde ontvluchten. Ik kan jullie zeggen dat ze reeds voorbereidingen hebben getroffen om dit te doen. Verschillende facties onder hen proberen manieren te vinden om op Aarde te kunnen blijven. Ze wantrouwen elkaar. Ze weten dat rijkdom alleen hun overleving hier niet zal garanderen. Ze hebben geleefd op het zweet, geploeter en lijden van de mensheid en nu zullen ze zichzelf zien worden overgeleverd aan diegenen die onder hun heerschappij hebben geleden. De Cabal heeft de mensheid als hun SLAVEN gebruikt en hen opgedragen hun medemensen op hun bevel te vermoorden. De Cabal heeft het leven op Aarde voor de mensheid vernietigd. Nu is het aan de mensheid om de Aarde en de mensen die erop verblijven te beschermen en te behouden.

Jullie kunnen het doen en jullie zullen het doen. Jullie bevinden je juist in deze tijd op Aarde om de overleving van de Aarde te garanderen. Deel jullie kennis en deel de waarheid met elkaar omtrent wat er overal om jullie heen gaande is. Weiger de propaganda te accepteren die de Cabal jullie d.m.v. TV en kranten door de strot duwt. Vergeet nooit dat de Cabal alle TV-zenders, kranten, Hollywood, enzovoort in handen hebben. Ze hebben zich generaties lang voorbereid om de Aarde over te nemen en dit is wat jullie nu proberen tegen te gaan. Niets van wat ze zeggen en doen kan worden vertrouwd, hoe mooi ze de zaken ook verpakken. Ze staan nu in het spotlicht, dus de LEUGENS die uit hun mond komen zijn nu te doorzien. Wanneer jullie NEE tegen hen zeggen, zal het afgelopen zijn met hen. Jullie hebben de kracht om voor altijd af te rekenen met deze parasieten, dus zet je in ten bate van iedereen. Zij bezitten niet de macht zoals jullie die hebben en ze hebben ervoor gezorgd dat jullie zijn gaan geloven dat GELD en RIJKDOM macht genereren. Nu zullen jullie zelf kunnen zien dat wanneer jullie zeggen “Nee, ga weg!”, zij geen andere optie meer hebben dan de Aarde te verlaten.

Er zullen zich in het begin problemen aandienen, maar er zijn goeie mensen met een juist inschattingsvermogen om vooruit te kijken en ons op deze gebeurtenis voor te bereiden. Ze hebben VRIJE ENERGIE voor iedereen voorbereid evenals aquaponica (een systeem dat hydrocultuur – planten kweken op water, en aquacultuur – waterdieren kweken, combineert in een ecologisch evenwicht) om voedsel te verbouwen, gezonde voeding, zonder de schadelijke chemicaliën die de Cabal jullie dwong te gebruiken om ervoor te zorgen dat jullie gezondheid er onder leed . Alles dat fout en corrupt is zal worden verwijderd.

Kinderen zullen opnieuw gekoesterd en begeleid worden door familie, niet door de Staat. Niet langer zullen kinderen worden vastgehouden in gevangenisachtige scholen, ge-mindcontrold door leraren teneinde de Cabal zonder vragen te gehoorzamen. Wat jullie nu als educatie zien is de Cabal die haar controle en dominantie uitoefent en vrije wil en vrije expressie uitbant om volledige controle te hebben over de mensheid.

De medische wereld wordt volledig gedomineerd door de farmaceutische industrie. Vraag jezelf wie daarvan de eigenaren zijn… het zijn dezelfde mensen die de banken, TV zenders, kranten en voedselproducenten enzovoort bezitten. Het is tijd naar alternatieve oplossingen te zoeken voor medische condities, aangezien de medische ‘geneesmiddelen’ niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. Vermijd ze koste wat kost. De mate van corruptie zou jullie verbluffen. Er zijn geen grenzen aan de maatregelen die de Cabal zal nemen om het menselijk Leven op Aarde te vernietigen. Open je ogen, want het bewijs is overal om je heen te vinden. Van geboorte tot dood controleert de Cabal jullie. Ze denken dat ze jullie bezitten. Is dat wat jullie willen? Is dat wat jullie willen voor je kinderen, de kinderen van je kinderen en alle toekomstige generaties?

Dit is jullie GROTE kans om tegen de Cabal te zeggen: IK WIL JULLIE NIET MEER IN MIJN LEVEN. Ik weiger een slaaf te zijn van jullie banken en jullie religies. Zo simpel is het. Weiger hun spelletje te spelen. Weiger geen moment langer naar hun regels te leven. Als jullie een klinkend NEE tegen ze laten horen, zullen jullie ze zien instorten en falen. Ze kunnen niet heersen zonder jullie. Onthoud, zonder jullie steun zijn ze NIETS.

Het vergt moed om het Lichtwezen te worden dat je bent; maar als je dat eenmaal bent is er geen weg terug. Dan stop je met deelnemen aan de vernietiging van je erfgoed en alles dat je bent en alles dat je kunt zijn. Kijk niet naar de geschiedenis die de Cabal jullie heeft geleerd. Ga terug naar de oude tijden om te leren omtrent de ware jij, je erfgoed en waarbij je het gevaar loopt dat te verliezen als je nu geen moed vat en pal gaat staan. Jullie hebben alles te winnen en niets anders te verliezen dan slavernij. De Cabal die jullie dienen, vergiftigt jullie elke dag door de lucht die jullie inademen, het voedsel dat jullie eten, het water dat jullie drinken en de chemicaliën die ze jullie geven wanneer je ziek wordt. Dat is het in een notendop. Moet ik nog meer zeggen?.

Veronica wil graag een film noem die de producenten ervan naar haar toe gezonden hebben. SHADE the MOTION PICTURE, een AMBELLAS en BERMAS FILM. Deze film beantwoordt al jullie vragen. Het laat tot in detail zien hoe jullie gecontroleerd worden en door wie. Kijk en deel deze film alsjeblieft.

Mijn lief, ik weet en begrijp waarmee je te maken hebt. Ik kan je zeggen dat niets is wat het lijkt. Je hebt gelijk met je veronderstellingen. Dit is een voorbeeld van hoe wanhopig ver de Cabal bereid is te gaan, om maar aan de macht te blijven. Maar de waarheid zal zegevieren. De dienaars van de Cabal zullen hun hoofden beschaamd laten hangen wanneer ze gedwongen worden de waarheid onder ogen te zien. Wij, aan deze kant van het leven, houden een oogje in het zeil. We omringen je met liefde en bescherming.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!