Home > Nederlands > Montague Keen, 15 april 2018

Montague Keen, 15 april 2018

Zoals ik in het verleden al heb aangegeven, werd alles door de cabal in het werk gesteld om het menselijk lichaam en het menselijke gemoed te degraderen. Jullie hebben alle propaganda die aan jullie werd gevoerd, geslikt. Nu weten jullie dat je niet alles kunt geloven wat jullie regeringen je vertellen. Om in de eerste plaats tot een regering toe te kunnen treden moet men deel uitmaken van de cabal, of van hun handlangers. Vandaag de dag hangt het menselijk leven aan een zijden draad. Monsanto en diens GMO-voedsel hebben het lichaam en het brein van de mens beschadigd; het werd precies om die reden bedacht. De cabal nam de controle in handen van alles dat voor het menselijk leven nodig was om te kunnen bestaan. Alleen diegenen die voor zichzelf kunnen denken zullen overleven.

Haat is destructief voor degene die haat koestert. Het heeft invloed op iedereen om hem/haar heen. Wat zorgt ervoor dat iemand haat koestert? Het is omdat ze zelf het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn, waardoor men zijn toevlucht zoekt tot haat. Het is het enige dat er nog resteert, waarbij het gegarandeerd degene die haat koestert zelf zal vernietigen. Alleen degenen met een goed hart zullen zich naar het Gouden Tijdperk vooruit bewegen. De andere mensen worden er uitgefilterd en ontmaskerd. Hoewel jullie werden gewaarschuwd dat dit moment zich snel zou aandienen, hebben jullie deze waarschuwing toch in de wind geslagen en zijn jullie er niet op voorbereid. Die tijd is nu gekomen. Jullie dienen, als jullie je vooruit wensen te bewegen in het licht, de juiste beslissingen te nemen. Er is geen excuus, alle benodigde informatie is overal om jullie heen voorhanden. Zorgt het ervoor dat je je belangrijk voelt als je degenen die er zijn om jullie vooruit in het licht te helpen bewegen aanvalt? Wanneer jullie de realiteit van je situatie beseffen, zal het te laat zijn. Denk hier eens over na. Jullie zullen voor je destructieve benadering een hoge prijs betalen. Heeft deze destructieve benadering ervoor gezorgd dat jullie je gelukkig voelen? Is hierdoor jullie leven beter geworden? Het enige wat het werkelijk doet is je gedachten tijdelijk afleiden van het gevoel dat je niet goed genoeg bent waardoor je het te moeilijk vindt om naar je eigen leven te kijken.

De mensen dienen zich te verenigen en elkaar te helpen om de juiste weg in te slaan richting licht en liefde, naar een wereld zonder oorlog, armoede en dakloosheid. Deze kans dient zich nu aan. De deur hiernaar toe gaat nu open en alles wat negatief is, wordt ontmaskerd en verwijderd. Jullie werd in het verleden al verteld dat deze tijd zou komen. Wel, nu is het zover en hoe sneller jullie dit omarmen, des te sneller jullie de wereld van je dromen kunt creëren. Er zijn honderden wezens vanaf andere planeten gekomen die een menselijke vorm hebben aangenomen om jullie te helpen. Hoewel zij elkaar bij een ontmoeting altijd herkennen, maken ze de deze informatie niet aan anderen bekend. De cabal is op zoek naar deze mensen en probeert zich ervan te ontdoen. Aangezien de cabal niet wil dat de mensheid overleeft, moet ze jullie in onwetendheid en dienstbaarheid houden. Jullie hebben geen tijd te verliezen. Open je ogen en zie de ernst van jullie situatie in. Voor jullie is het moment gekomen om in opstand te komen en je stem te laten horen.

Alle medicijnen en vaccinaties hebben jullie lichamen van hun natuurlijke gezondheid en kracht ontdaan. Dit is precies waarom ze zijn gemaakt. Mensen in de oudheid leefden langer en leefden productievere levens. Zij waren wijzer en ze waren verbonden met het universum. Dit alles werd jullie afgenomen. Jullie zijn afhankelijk geworden van hun medicamenten en de mindcontrol dievia jullie TV’s wordt toegepast. Jullie zijn niet te vergelijken met de mensen uit de oudheid. Al jullie van nature aanwezige vermogens werden weggenomen waardoor jullie marionetten van de cabal geworden zijn. Wanneer hebben jullie voor het laatst zelf nagedacht of zelf iets onderzocht? Het is tijd om jullie kracht weer in eigen hand te nemen en heel te worden.

In jullie wereld gebeuren er vandaag de dag dingen die niet zijn wat ze lijken. Het is allemaal op leugens gebaseerd. Er is niets waarover jullie de waarheid wordt verteld. De cabal probeert een derde Wereldoorlog af te dwingen, dat is de enige conclusie die kan worden getrokken. Sluiten jullie opnieuw je ogen voor de waarheid en staan jullie toe dat de vernietiging van de mensheid kan doorgaan? Hoe is het mogelijk dat jullie je ogen sluiten voor de leugens die iedere dag op jullie TV’s langskomen? Waar is het bewijs voor een chemische aanval? Er is niet een spoortje bewijs te vinden. WAAROM? Waar was de VN in dit alles? Jullie zwijgen geeft hen de ruimte om te doen wat ze maar willen, waar ze maar willen. Is dit wat jullie willen? Jullie dragen een verantwoordelijkheid naar je medemens. Jullie hebben je ogen gesloten voor het feit dat jullie de parasieten hebben toegestaan om de controle over alles over te nemen. Jullie zijn hun gewillige slaven geworden. Nu dat jullie volledig zijn ontwaakt m.b.t. hun agenda, willen jullie alles terugnemen wat jullie toebehoort. Dit bevalt hen niet.

In het verleden droegen de mensen zorg voor elkaar. Ze reikten een hand uit naar degenen die op welke manier dan ook in moeilijkheden verkeerden. Nu treffen jullie jezelf weggeborgen in jullie kleine woonblokken met alleen de TV als gezelschap. Jullie zijn van je medemens afgesneden. Jullie zijn geïsoleerd geraakt en eenzaam geworden, een perfecte situatie voor mindcontrol. Alles wat de TV introduceert wordt de norm. Van het lange haar en de muziek in de zestiger jaren tot de kaalgeschoren hoofden van vandaag de dag. Ze moedigen zelfs kinderen aan om van geslacht te veranderen. Dit is de meest buitensporige trend en gebeurt via mindcontrol. Kijk eens naar je eigen leven. In hoeveel van de spelletjes van de cabal ben je meegegaan? Jullie zijn allemaal in hun modevallen getrapt. Dit laat zien dat, ja, ook jij, onder hun controle valt.

Ik leef met jullie mee aangezien er nog steeds tijd is om de controle over jullie levens terug in eigen hand te nemen. Stop met het innemen van hun chemische medicijnen, het eten van hun GM-voedsel, en het slikken van hun leugens. Gezamenlijk is de 99% in staat de cabal te verwijderen. Het verwijderen van de controlesystemen die in stelling zijn gebracht om jullie en je wereld te beheersen. Jullie kunnen dit. Jullie zijn met de aantallen en bezitten de intelligentie om dit te kunnen. Zonder jullie expertise zou de cabal nooit de controle over hebben kunnen nemen.

Lieverd, ik weet hoe geschokt je was, toen je merkte dat de cabal de controle over je telefoonkabel had overgenomen op de plek waar dit het huis binnenkomt. Het gaf een signaal af dat voor jou ernstige problemen veroorzaakte. Je was je niet van dit signaal bewust, terwijl anderen die het huis binnenkwamen dit wel opmerkten. Je kent de kwaadaardige persoon die dit heeft gedaan. Hij was tevens verantwoordelijk voor de stoot in je rug die je zowel schokte als pijn deed. Ze willen dat je stopt met het verspreiden van de waarheid. Ze willen niet dat de mensheid weet dat zij de macht terug kan nemen om een betere wereld voor iedereen te creëren. Ze willen alleen maar zoveel mogelijk van jullie ombrengen. Ze willen jullie kinderen ombrengen, hun bloed drinken en hun vlees verorberen. Dit stelt hen in staat om op Aarde te leven. Is dit wat jullie willen? Wij, aan deze zijde van het leven, kunnen niet alles. We hebben jullie hulp nodig om te overwinnen.

Altijd, je aanbiddende,
Monty.


Opmerking van Veronica
Dave heeft me gevraagd jullie te bedanken voor alle kaarten en goede wensen. Hij leest en herleest zijn post. Het wordt allemaal gearchiveerd. Hij heeft boeken ontvangen en volgens hem zou hij geen betere boeken hebben kunnen kiezen. Hij deelt de boeken met anderen om te helpen het leven in Fresno een beetje meer draaglijk te maken. Hij hoopt dat hij jullie binnenkort zelf kan bedanken. Bid alsjeblieft voor alle onschuldige mensen, die niet door eigen toedoen in de gevangenis zijn beland. Dat zij snel gerechtigheid mogen ervaren.

Contact Details van Dave

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!