Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 29 april 2018


Montague Keen, 29 april 2018

Het is bezig zich te voltrekken, mijn vrienden, het grote ontwaken van alles dat verborgen werd gehouden. Een voor een worden degenen binnen de cabal ontmaskerd en zij die hen hebben gesteund en ingedekt vallen nu. Jullie kunnen zien hoe mensen, die jullie nog maar een paar jaar geleden vertrouwden, worden ontmaskerd als de kwaadaardige monsters die ze zijn, die het bloed drinken en het vlees eten van jullie dierbare kinderen. Voor hen is het allemaal een groot spel. Ze kunnen op Aarde overleven op het lijden van het menselijk ras. Ze zetten alles in wat binnen hun macht ligt om jullie te laten lijden. De energie die door jullie lijden wordt gegenereerd is voor hen de zuurstof om te overleven. Jullie beginnen dit nog maar net zelf in te zien, terwijl zij op een derde Wereldoorlog aansturen, omdat ze de energie nodig hebben die hierdoor wordt opgewekt. De enige die jullie de waarheid vertelt is Meneer Trump, wat voor hemzelf een groot risico inhoudt. Hij heeft het op zich genomen om te helpen jullie voor een grote ramp te behoeden. De waarheid is voorhanden, voor eenieder die het wil zien. De cabal bezit jullie TV-stations en kranten en zal jullie alleen hun versie vertellen van wat er daadwerkelijk gaande is. Jullie zullen op TV of in de kranten geen woord van waarheid vinden, omdat het voor de cabal wapens zijn die tegen jullie kunnen worden ingezet. Jullie moeten toegeven dat ze er goed in zijn geslaagd om angst te creëren en jullie in hun macht te houden. Wanneer jullie beginnen bij alles vraagtekens te plaatsen, is hun spel ten einde en worden ze ontmaskerd. Dan zullen jullie jezelf afvragen hoe jullie dergelijke regelrechte leugens hebben kunnen accepteren en geloven.

De cabal heeft in het liegen tegen jullie 2000 jaar ervaring opgedaan. Alles wat jullie hebben geleerd was op deze leugens gebaseerd. Sommigen van jullie weigerden hier in te trappen. Ik weet, lieverd, dat je hen niet kon accepteren en dat je lang voordat je mij ontmoette aan je eigen reis om de waarheid te vinden begon. Diep in je ziel wist je dat de Ierse geschiedenis, zoals die jullie was bijgebracht, niet waar was. Je ziel kon dit niet als waarheid accepteren, dus trok je dit in twijfel om vervolgens de waarheid te ontdekken die volkomen verbazingwekkend is. Het onderzoek van Michael Tsarion wat betreft het oude Ierland, onthult wie de Ieren zijn en wat Ierland is, maar ook de reden voor de destructie van het Ierse DNA, wat voor de cabal bovenaan de lijst staat.

Wanneer de Ieren eenmaal ontwaken voor wie ze zijn dan is het met de cabal gedaan. De Jezuïeten hebben zeer veel moeite gedaan om een HOLOCAUST op te zetten die bijna was geslaagd. Dit betrof, zoals jullie werd verteld, een hongersnood. De Ieren werden door de Britse Kroon jarenlang onderdrukt. Nu is Leo Varadkar in stelling gebracht om het Ierse DNA te vernietigen door Ierland te overspoelen met DNA dat daar niet thuishoort. Dit speelt zich voor jullie ogen af. Hij doet geen moeite om het te verbergen en jullie kunnen het niet zien voor wat het is.

Wat is er voor nodig om de Ieren te doen ontwaken? Jullie houden de rest van de wereld op door te weigeren de feiten, die jullie recht in het gezicht staren, onder ogen te zien. 2000 jaar geleden waren jullie leiders van mensen. Jullie gaven de wereld kennis. Jullie wisten wie jullie waren. Jullie zijn het aan al diegenen verplicht, die over de hele wereld worden onderdrukt en gecontroleerd, om de macht terug in eigen hand te nemen van degenen die het jullie afnamen. Sta pal in de wetenschap van wie jullie zijn.

Lees: IERLAND: TEMPLE WITHOUT WALLS (TEMPEL ZONDER MUREN) door Michael Tsarion.

Amerikanen moeten de onaangename waarheid dat hun Presidenten niet hen hebben gediend, maar de cabal en de Nieuwe Wereldorde, onder ogen zien. Maar die weg is voor de cabal nu door Meneer Trump geblokkeerd. De dienaren van de Nieuwe Wereldorde haasten zich om hem te bezoeken in de hoop dat ze hem met lof en mooie woorden op andere gedachten kunnen brengen, maar daar trapt hij niet in. Moge God hem zegenen en beschermen. De mensheid heeft hem nodig.

Neem de tijd en moeite om je volledig te verbinden met wie je bent en waarom je in deze tijd op Aarde bent. Je hebt een bijzonder belangrijke taak te vervullen. Je bent de uitdaging aangegaan om de mensheid en de Aarde uit handen van de controle van de cabal te redden. Er zijn nu voldoende van jullie ontwaakt om de controle terug te nemen. Jullie weten nu dat ze niet betrouwbaar zijn dus stop ermee hen nog langer te vertrouwen. Verwijder je oogkleppen en bezie het alsof je leven ervan afhangt, want dat doet het. Kijk naar alles wat de cabal jullie oplegt. Kijk naar de eisen die ze aan jullie stellen. Jullie weten dat 2018 het jaar is dat jullie de controle weer terug moeten nemen. Alles zal in stelling worden gebracht om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij, aan deze zijde van het leven, zullen jullie bij elke stap op je pad terzijde staan. Alle voorouders vanuit de vier windstreken van de aarde steunen jullie. Het heeft enorm veel inspanning gekost om deze transformatie tot stand te brengen.

Zonder een derde Wereldoorlog zal de cabal haar krachtige greep op de mensheid verliezen. Hun overleven op Aarde is afhankelijk van het vermoorden van mensen, omdat ze de energie nodig hebben die hierdoor wordt gecreëerd. Ze zullen jullie leugens verkopen om te krijgen wat ze willen. Vergeet bijvoorbeeld niet de MASSAVERNIETIGINGSWAPENS: trap hier nooit meer in. Eenieder die pleit voor oorlog is geen vriend van de mensheid, hoe ze ook proberen jullie te overtuigen dat een oorlog gerechtvaardigd is. Maak vrede jullie prioriteit. Het is in 2018 beslist niet nodig dat er nog iemand honger lijdt, dakloos is, of ongeschoold is. Het was een vooropgezet plan dat bepaalde delen van jullie wereld alles wat de mens nodig heeft om te overleven onthouden werd. Wanneer de mensheid de controle weer terug neemt, zal het onnodige lijden verdwijnen. Dan zal iedereen in vrede en harmonie leven.

Er zijn in jullie wereld goede mensen die betrokken zijn, die werken voor een betere toekomst voor de gehele mensheid. Er is vorige week in London is een zeer belangrijke conferentie geweest waarin plannen voor de toekomst werden gemaakt. Deelnemers kwamen uit vele delen van de wereld om te bespreken hoe verder te gaan.

Mijn lief, ze nemen drastische maatregelen om te proberen het overleven van de mensheid te voorkomen. Jammer genoeg worden ze geholpen door diegenen die in het leven hebben gefaald en die wanhopig hun miserabele bestaan proberen te rechtvaardigen. Met dergelijke mensen moet je medelijden hebben. Bid voor hen.

We zullen slagen. We zullen dat doen waarvoor we in onze eigen tijd bedoeld zijn, niet die van de neezeggers. We weten wanneer het juiste moment daar is.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Opmerking van Veronica

Dave wil jullie graag bedenken voor de vriendelijke wensen en steun. Het betekent meer voor hem dan jullie kunnen vermoeden. Dankjewel.


Contact Details van Dave

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.Last van chronische pijn, slapeloosheid of ziekte? Wietolie kan helpenWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge