Home > Nederlands > Montague Keen, 8 april 2018

Montague Keen, 8 april 2018

Sinds mijn overlijden in 2004 heb ik nog al categorisch gesteld dat IERLAND DE SLEUTEL IS DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN.

Julius Caesar schreef meer over de moorden in Ierland dan de meeste wetenschappers. Deze man schreef er meer over dan wat je in de meeste boeken sinds de 20er jaren vindt. Caesar was in 49 v Chr. Aan de macht, meer dan 2000 jaar geleden. Hij schreef, “Wat een genocide. De Ieren zijn een verwoest volk. De Ieren zijn een VERKRACHT volk. De Ieren weten niet dan hun LAND EEN TEMPEL IS. Geen enkele psyche is meer verkracht sinds de dageraad van de tijd dan de Ierse psyche. Ze weten dat de Ier een diepe spirituele kern is. Ze weten dat de Ier een romanticus is die van de Aarde houdt. Hoe kun je deze diep spirituele Ierse kern neutraliseren? Breng er hardcore atenisten naartoe.” (Egyptische religie die Aten vereerde, red.)

Het huidige Ierland is in de wurggreep van het Vaticaan. De cabal heeft een premier, Leo Varadkar, geïnstalleerd, die de VERNIETIGING VAN HET IERSE VOLK wil voltooien door 1 miljoen mensen vanuit andere culturen binnen te halen om hun DNA te verdunnen. De cabal vreest Iers DNA. Chemtrails laten chemicaliën op de Ieren neerregenen om hen onder controle en in slaap te houden ten aanzien van wie ze zijn. ANGST is hen ingeprent. Sommigen proberen hun hoofd boven het maaiveld uit te steken maar ze geven zich altijd over aan de angst en dan worden ze grof en agressief tegen wie ook maar durft een licht te laten schijnen op de echte waarheid. Dan zakken ze terug in hun put van wantrouwen, haat, en de woede die ze onder controle houdt. Ze moeten worden betreurd, ze ontberen moed. Ze zijn bang het licht binnen te gaan, waar geen ruimte is voor woede en haat.

Dat alles zal in 2018 worden verwijderd. Jullie zijn je allemaal bewust van de energie-veranderingen die nu elke dag plaatsvinden. Degenen die boos en angstig zijn zullen samenklitten. Ze zullen proberen diegenen te vernietigen die de mensheid proberen het licht binnen te sturen. Ze zullen zoveel problemen veroorzaken als ze kunnen. Mislukkelingen worden door de cabal gebruikt om de vooruitgang van het licht te hinderen. Je kunt alleen maar medelijden met ze hebben. Hoewel ze mislukt zijn in het leven, denken ze dat het hen wat belangrijkheid geeft om het licht te kunnen vernietigen en de vooruitgang ervan te voorkomen. Ze missen moed en ze missen de vaardigheid om constructief te zijn. Al hun energie gaat dus naar vernielzuchtig zijn. Het vergt moed om het Licht te omarmen.

Jullie worden elke dag gebombardeerd met leugens. Al het TV nieuws produceert de zelfde leugens over de hele wereld. Jullie kranten doen precies hetzelfde. Wie beslist er welke leugens ze elke dag zullen gebruiken? Wie bezit ze? Je moet zoeken naar de waarheid als je de waarheid wilt weten. Om te overleven is het noodzakelijk de waarheid te kennen en ernaar te leven.

De roep om een Derde Wereldoorlog door de schrille, bange stemmen van de cabal wordt elke dag luider. Elke keer dat je ze hoort, herinner ze aan de MASSAVERNIETIGINGSWAPENS. Jullie trappen niet weer in zulke leugens. DEZELFDE MENSEN WILLEN NU DE DERDE WERELDOORLOG. Jullie zijn ouder en hopelijk wijzer. Oorlog was nooit het antwoord en zal dat ook nu niet zijn. De cabal eist oorlog, hoewel niemand anders dat wenst. Voor de invasie van de parasieten leefden mensen in vrede op de Aarde.

De energie breidt zich uit. Het brengt het verlangen om in vrede en harmonie met je medemens te leven met zich mee. De cabal verliest de controle over jullie. Ze zijn bang. Zonder jullie, hun ondergeschikten, zijn ze niets. Wanneer jullie ophouden ze te gehoorzamen, is het afgelopen met ze en dat weten ze. Hun tijd zit er bijna op. Slechts de versuften zullen proberen hen aan de macht te houden.

Degenen die in deze tijd projecten hebben ondernomen moeten zich ervan bewust zijn dat velen zullen worden gebruikt om te proberen ze te voorkomen. Jij, mijn lieverd, kunt verifiëren dat dit absoluut waar is. Mensen met een zwakke geest zijn makkelijk te beïnvloeden. Ze zullen elke leugen die ze wordt voorgelegd geloven. Dit is hoe de cabal opereert.

Medicatie wordt gebruikt om de mensheid te vernietigen. Kijk naar de natuur voor wat je lichaam maar nodig heeft. Vaccineer nooit ofte nimmer. Alles is ontworpen om de mensheid van de Aarde te verwijderen. Waarom accepteren jullie wat de cabal jullie verteld? Je weet wie ze zijn, ze hebben het leven op Aarde een overlevingsstrijd gemaakt. Ze creëren geld uit lucht en banken om ervoor te zorgen dat jullie volledig onder hun controle staan. Alles wat jullie nodig hebben om op Aarde te overleven wordt door hen gecontroleerd. Ze introduceren VIRUSSEN die ze in hun laboratoria produceren om jullie te laten lijden en sterven. De angst en het lijden dat door deze ziekten wordt veroorzaakt is zuurstof voor de cabal, aangezien ze gedijen op jullie angst. Ze haten en verachten mensen, die ze als dienaars zien, altijd inferieur aan hen.

Wordt wakker, vrienden, zie de dingen zoals ze werkelijk zijn, niet zoals jullie wordt verteld dat ze zijn. Jullie hebben zo lang onder de BETOVERING van de cabal geleefd, dat het moeilijk is om het feit onder ogen te zien dat jullie geïsoleerd en gevangengenomen werden op jullie eigen Aarde. Jullie zien degenen die alles controleren met nieuwe ogen, open ogen, en jullie vinden het niet leuk wat jullie zien. Jullie vragen je af hoe je zulke kwaadaardige mensen kon vertrouwen. Maar het was eenvoudig, aangezien zij de controle hadden en jullie niet anders wisten. Jullie waren gevangen in een toestand van controle, en geloofden dat dit alles was wat er was m.b.t. het leven op Aarde.

In werkelijkheid zijn jullie Lichtwezens, die een leefervaring hebben op Aarde. Jullie zijn nu bezig jullie macht van de cabal terug te nemen en het Licht van de Bron, Alles Dat Is, vrij te maken. Wanneer jullie dit doen wordt alles kristalhelder, en de schoonheid van de Aarde zal aan jullie worden onthuld. De zon zal zijn licht laten schijnen op alles dat voor jullie verborgen werd gehouden. De mensheid zal in vrede leven. Dit allemaal staat bijna te gebeuren ondanks degenen die proberen die dit proberen te stoppen en degenen die de mensen aanvallen die deel uitmaken van het proces. Weet dat deze mensen werden aangewezen om in deze tijd op Aarde te zijn om de taken uit te voeren die nodig zijn om de Aarde het Licht in te brengen. Kom tezamen, maak deze ontwaking een vreugdevolle gelegenheid voor iedereen op Aarde.

Mijn lieverd, ik ben zo blij dat jouw vriend het signaal vond dat jouw huiskamer werd ingestraald via de telefoonterminal. Het veroorzaakte tumult. Het werd daar ’s nachts geplaatst om je pijn te doen. Maak je geen zorgen om de twee die hun krachten hebben gebundeld om jou aan te vallen. Kijk naar hun lege levens. Ze zijn niet in staat om constructief te zijn, dus worden ze vernielzuchtig. Je kunt alleen maar medelijden met ze hebben. Wat een verspilling van een leven. Bid voor ze.

Altijd, je aanbiddende, Monty.

Contact Details van Dave

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California,
93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!