Home > Nederlands > Montague Keen, 12 november 2017

Montague Keen, 12 november 2017

De geestenwereld doet al het mogelijke om informatie aan jullie over te brengen om zodoende te voorkomen dat jullie in de hinderlagen trappen die de Zionisten/Cabal voor jullie hebben opgezet. Hun plannen werden gemaakt toen ze jullie nog stevig in hun macht hadden. Ze hadden nooit op de mogelijkheid gerekend dat jullie wakker zouden kunnen worden en je van hun plannen bewust zouden worden. De heer Poetin heeft vele malen geprobeerd om jullie te waarschuwen voor de valstrikken waar jullie al slaapwandelend inlopen. Hier is iets van het bewijs ervan te vinden:

Poetin: De Nieuwe Wereldorde bevindt zich in de laatste fasen van haar Europese MeesterPlan

De Paus, Pedofilie en Poetin

Jullie regeringen ontvangen iedere dag instructies van de verborgen macht die de controle in handen heeft. Jullie krijgen hoop iedere keer als er een nieuwe leider naar voren treedt. Vraag jezelf eens af waarom deze zo snel in de pas gaat lopen en hetzelfde doet als zijn/haar voorgangers. Alleen degenen die de algehele controle in handen hebben, nemen de beslissingen. Het is een hopeloze situatie. Dit zal zo blijven doorgaan totdat jullie je stem verheffen en weigeren nog langer af te dalen langs het politieke pad richting een ramp voor het menselijk ras. Deze feiten dienen onder ogen te worden gezien, wil de mensheid overleven. Om jullie te helpen te beseffen waar jullie mee te maken hebben, geven we hier opnieuw enkele citaten weer uit “Tell the Truth and Shame the Devil” van Gerard Menuhin.

Blz. 155: Er bestaan geen Engelse, Franse, Duitse of Amerikaanse Joden, maar enkel Joden die in Engeland, Frankrijk, Duitsland of Amerika leven. (het boek van mijn dierbare vriend GILAD ATZMON: “The Wandering WHO”, een studie naar de Joodse Identiteit en Politiek. Zero Books, Winchester UK 2011.

Het Engelse (of Franse of Amerikaanse etc.) patriotisme van de Joden is niet meer dan een mooi pak dat hij aantrekt om de inwoners van het land tevreden te stellen. ( De Joodse wereld, 8 December 1911.)

De chemische nationaliteit van de Jood is de Nationaliteit van de handelaar, maar boven alles dat van de kapitalist. (Karl Marx Deutsch Fran Zosische, Feb. 1844. Philipp Reclam junr. Leipzig 1919 blz. 50)

Blz. 156: Vanaf hun GEBOORTE zijn het geïmplanteerde mollen, potentiële verraders van de landen die hen adopteerden, patriotten alleen zolang het hen uitkomt. Om de metafoor van de berg te gebruiken, hun zorg om henzelf en hun belangen ligt erboven, ernaast of op dezelfde hoogte. Geen wonder dat het ons in de weg staat. In feite is het panorama overtroffen door een Joods diorama; een steeds veranderende weerspiegeling van hun pogingen om ons te verwarren, soms NIEUWS genoemd. Deze LEUGENS, onvermoeibaar verspreid door loophond-lakeien (evocatieve Chinees Communistische uitdrukking) ontsieren de mainstream media regelmatig. (Een paar voorbeelden)

“MASSAVERNIETIGINGSWAPENS”; DOOR DE MENS VEROORZAAKTE “GLOBAL WARMING”; Gedeeltelijk door de VS getrainde en gefinancierde “TERREUR MILITIES VAN DE ISLAMITISCHE STAAT”; maar eveneens “PEAK OIL”; En eerder de belastering en belediging van SENATOR McCARTHY, zijn kruistocht tegen Communistische infiltratie van de Regering, het Leger en de Media etc. van de VS en zijn beschuldigingen van marteling om bekentenissen af te dwingen tijdens het Neurenberg Showproces: oorsprong en doelen van de KKK.

Een paar, helemaal niet meetellende uitzonderingen daargelaten, de PERS van de Wereld IS IN ONZE HANDEN. (THEODOR HERTZEL stichter van het ZIONISME op het Zionistische Wereldcongres, Bazel, Zwitserland 1897)

JODEN, MEESTERS IN HET VERTELLEN VAN LEUGENS (dit kan ik beamen) (Arthur Schopenhauer, Parerga en Paralipa-mena, Hahn, Berlijn 1851 volume 2 blz. 357)

Laten we hier eerlijk zijn tegen onszelf, mede-Joden. We controleren inderdaad de media. We hebben zoveel gasten in de directiekantoren van alle grote film-producerende bedrijven dat het bijna OBSCEEN is. Bijna iedere film of Tv-show, of dat nu de serie “Tropic Thunder” is of de serie “Your Enthusiasm”, staat bol van onze acteurs, regisseurs en schrijvers, die JOODS zijn. Wisten jullie dat alle acht Belangrijke Filmstudio’s worden geleid door Joden? Maar dat is nog niet alles. We controleren eveneens de reclamespots die in de TVshows vertoond worden. (Marty Friedman, Times of Israel, 12 Juli 2012.)

We zijn de Washington Post, de New York Times, Time Magazine en andere grote uitgevers wiens directeuren onze meetings hebben bijgewoond en hun belofte van discretie al bijna 40 jaar zijn nagekomen, dankbaar. Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest ons Plan voor de Wereld te ontwikkelen als we onderworpen waren geweest aan het licht van de publiciteit gedurende die jaren. Maar de wereld is vooruitstrevender en voorbereid richting een WERELDREGERING te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een INTELLECTUELE ELITE en WERELDBANKIERS is zeker te verkiezen boven de nationale zelfbeschikking die door de meeste landen wordt gepraktiseerd. (David Rockefeller, sprekend tijdens de Bilderberg ontmoeting, juni 1991, in Baden, Duitsland).

Blz 157: Een krant moet drie dingen doen. Een is amuseren, een ander is vermaken en de rest IS OM TE MISLEIDEN. (Brits Minister van Buitenlandse Zaken, Ernest Bevin, Londense Conferentie van Ministers van BuZa, 10 feb 1946.)

Nu vraag ik: wie kun je vertrouwen? Jullie zijn verraden door degenen die jullie hebben aangemoedigd hen te vertrouwen. Vele dappere mensen brengen informatie, die voor jullie verborgen werd gehouden, naar buiten in een poging jullie te helpen begrijpen waar jullie mee te maken hebben.

David Egan’s nieuwe boek: “NIEUWE WERELD WANORDE”.

De zaak voor “ Economische Democratie, Hervormde Politieke Democratie en een Samenkomst van Alle Mensen”.

Ook dit boek legt het voor jullie uit en helpt je een helder beeld te krijgen van waar jullie mee te maken hebben. Het is geen toeval dat dergelijke boeken worden uitgegeven in deze voor de mensheid cruciale tijd. Wij, aan deze kant van het leven, zorgen ervoor dat velen geïnspireerd worden de pen ter hand te nemen en zichzelf te laten geleiden om te schrijven wat de mensheid nu dient te weten.

De waarheid onder ogen zien is nooit gemakkelijk, het betekent alles verwerpen wat jullie als waarheid hebben beschouwd, hetzij door familie, opvoeding of religie. Dat er EEN HAND achter alle leugens zat die jullie gedurende je leven hebben geslikt, is moeilijk te aanvaarden, maar het is absoluut waar. Ik heb sinds mijn overlijden in 2004 voorzichtig geprobeerd jullie ogen te openen. Nu is het van het grootste belang dat jullie door de informatie tot actie overgaan of jullie gaan ten onder. Jullie werden door MEESTERS DER MISLEIDING in de war gebracht. Jullie hebben de aantallen aan jullie kant, vergeet dat nooit. Wanneer jullie eenmaal NEE zeggen, is het met hen gedaan. De bal ligt bij jullie, vrienden, jullie kunnen het tapijt onder de voeten van de cabal wegtrekken wanneer jullie maar willen. Het enige dat nodig is, is besluitvaardigheid. Het moment om dit te doen is NU.

Onze diepe dankbaarheid gaat uit naar allen die omzien naar Dave McCann en alle andere onschuldige mensen over de hele wereld die door de cabal werden opgesloten. Ze hebben jullie liefde, jullie gebeden, welke hulp maar mogelijk is, nodig. Een medegevangene waarmee Dave bevriend is geworden, zit al 40 jaar in de gevangenis. Hij heeft de misdaad niet gepleegd. Hij was toen niet aanwezig. Hij wil thuis sterven. Dat is nou Amerikaans recht. Er zijn duizenden zoals hij. Het kan de regering niets schelen. De cabal laat elke dag mensen opsluiten. Ze bezitten de Pers, dus jullie horen er niets over. Recht is iets wat jullie voor vanzelfsprekend aannemen, totdat je je op een dag realiseert dat dit niet voor iedereen geldt.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Lieverd, de cabal blijft je verbazen. Buitenbeentjes worden altijd gebruikt om te proberen problemen te veroorzaken. Je moet medelijden met hen hebben. Ze zijn doodsbang om naar hun eigen leven te kijken.

Wees sterk lieverd.

Je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!