Home > Nederlands > Montague Keen, 12 juli 2015

Montague Keen, 12 juli 2015

Er is veel verwarring op jullie wereld en dat is allemaal ontworpen om jullie gegijzeld te houden door de krachten die nu de volledige controle proberen er door te drukken. Ze realiseren zich dat hun enige hoop op succes is om nu toe te slaan, terwijl velen van jullie nog slapen. Jullie MOETEN je vrije wil weer terug claimen. Doe de Zielscontract Herroepingen; deze zullen er voor zorgdragen dat jullie jezelf bevrijden.

(Andrew Bartzis en Bradley Love hebben deze voor jullie op hun websites ter beschikking gesteld).

Zielscontracten worden gebruikt om jullie in het digitale heilige geometriesysteem gevangen te zetten, evenals in het fysieke heilige geometriesysteem dat DE NATUURLIJKE AARDSE LEYLIJNEN OVERLAPT.

IK HEB VELE MALEN GEVRAAGD OM TE WERKEN AAN HET BEVRIJDEN VAN DEZE HEILIGE ENERGIE TBV DE MENSHEID. Er zijn 32 obelisken, plus heilige geometriegebouwen, waar deze energie is opgeslagen. Het zit in de stenen van regeringsgebouwen. Ga naar deze plaatsen en claim je vrije wil weer. Dit is de enige manier waarop jullie de mensheid van dit systeem van overheersing en controle kunnen redden. Jullie kunnen dit. Het enige wat er voor nodig is, is de wil om dit te doen. Jullie hebben alles te winnen wanneer jullie deze stappen zetten om hun controlerooster(netwerk) te ontmantelen.

Jullie weten zo weinig over de Aarde waarop jullie leven. Het is voor jullie verborgen gehouden. Jullie geesten hebben een wisselwerking met geloofssystemen van een KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE. Het zijn deze systemen die proberen te voorkomen dat jullie aan de leylijnen werken. HET IS HUN LAATSTE VERDEDIGINGSLINIE. Ik vraag jullie om naar regeringsgebouwen te gaan, bankinstellingen, oorlogsmonumenten en alles dat aan het heilige geometriesysteem gelinkt is. Lees daar je Contractherroeping. Zeg “ik stem niet in met het oogsten van energie door jullie. Ik ben een soeverein wezen. Ik neem mijn macht van jullie terug.” Ze kunnen jullie geen kwaad doen, tenzij jullie ze toestemming geven dit te doen. Het is tijd om de waarheid te eisen.

CERN is een stuk gereedschap voor OVERHEERSING en CONTROLE; een vesting die geloofssystemen over de hele wereld uitzend. Project Bluebeam zal beelden in jullie hemel projecteren waarvan jullie gevraagd zal worden te geloven dat het GOD is; CHRISTUS die jullie zal komen redden. De chemtrails hebben jullie hemel voorbewerkt om een enorm scherm te worden. De dommen zullen op hun knieën vallen en geloven wat ze getoond wordt. De wijzen en bewusten zullen het beschouwen voor wat het is en weigeren erin mee te gaan. Deze plannen zijn er altijd al geweest. Ze moeten hun intenties aan jullie bekend maken. Dus verbergen ze deze in de hoop dat jullie ze niet opmerken.

Hun plannen om het blanke ras kwijt te raken begon met de zorgvuldig georganiseerde HOLOCAUST in Ierland in 1845. Ze vertelden jullie dat het een hongersnood was. Het roeide miljoenen Ieren uit. Degenen die konden, vluchtten naar andere landen.

De Eerste Wereldoorlog werd aan Europa opgedrongen. Het roeide vele miljoenen mensen uit, inclusief Engelsen, Schotten, Welshmen en ook vele Ieren. Daarna werd de Tweede Wereldoorlog aan het volk opgedrongen. Ze geloofden de propaganda. Ze dachten voor hun land te sterven. Nu wordt de Derde Wereldoorlog aan jullie opgedrongen maar jullie zijn nu iets wijzer en kunnen de propaganda doorzien. Zijn jullie werkelijk bereid je eigen ras te vernietigen?

Jullie werden misleid om een Europese Unie te accepteren. Dit maakte het voor de banken zeer eenvoudig om landen met dezelfde valuta uit te wissen. De vernietiging begon bij Ierland. Griekenland ondergaat een ongelofelijk diep trauma in een poging te overleven. Stuur ze alsjeblieft liefde en licht. Tunesië wordt op haar knieën gedwongen. Aangezien het afhankelijk is van toerisme, haar enige levensader, werd deze verwijderd. Jullie zullen zien dat ze ieder land zullen binnentreden om het te vernietigen, op een manier die het meest effect sorteert.

Jullie komen dicht bij het keerpunt van bewustzijn. Verbind je met jullie leylijnen en gewijde plekken, vooral die in Ierland. De Cabal boekt succes omdat ze de energie van de leylijnen tegen jullie gebruiken. Het enige dat jullie dienen te doen is deze energie van de leylijnen terug te nemen. Neem de energie van de gebouwen van heilige geometrie, etc. terug.

SCHOONMAAKTEAMS OP AFSTAND kunnen samen succesvol werken. De parasieten hebben meer angst voor jullie dan je je voor kunt stellen. Een ontwaakte mensheid is wat ze vrezen. Dit is waarom er iedere dag meer wetten afgekondigd worden om jullie verder te knechten. Actie en betrokkenheid zijn nodig. Zullen jullie aan deze oproep gehoor geven?

Liefde is alles wat jullie nodig hebben. Liefde voor je medemens en voor de Aarde die nu naar jullie kijkt voor haar overleving. Bescherm wat van jullie is. De banken zullen vallen: dat hebben ze gepland. Jullie hebben ervoor gekozen om in deze tijd op Aarde te zijn om te verzekeren dat de mensheid zal overleven. Het enige wapen dat hiervoor nodig is, is LIEFDE. Jullie liefde voor de mensheid en de levende Aarde, die om jullie bescherming schreeuwt. Onthoud dat OORLOG NOOIT GERECHTVAARDIGD IS.

Verheug je om in vrede samen te leven en jullie ware geschiedenis te ontdekken. Geen oorlogen meer, geen armoede en dakloosheid. Dit alles was door jullie onderdrukkers veroorzaakt zodat ze konden leven op de energie van angst en lijden. Dit is de ware reden van hun vraag naar oorlog.

Dit zijn moeilijke tijden voor iedereen. Jullie proberen om te gaan met de LAATSTE BELANGRIJKE ZET VAN DE CABAL OM JULLIE WERELD OVER TE NEMEN. Wees sterk en wees ervan verzekerd dat wij in de geestenwereld bij iedere stap van de weg naast jullie staan. Werk samen, zodat jullie uiteindelijk eerlijk kunnen zeggen dat jullie je uiterste best hebben gedaan ervoor te zorgen dat de mensheid kan overleven.

Laat Liefde, en Liefde alleen, je in iedere stap bijstaan.

Veronica, mijn lief, ik blijf voor altijd

je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!