Home > Nederlands > Montague Keen, 19 juli 2015

Montague Keen, 19 juli 2015

Mijn vrienden, jullie zijn verwikkeld in een strijd om jullie bestaan. Jullie worden nog maar net wakker voor dit feit. Het hele idee van politiek werd ontworpen om jullie het idee te geven dat iemand die jullie kozen dan ook namens jullie zou werken. De mensheid werd in het idee gezogen dat deze mensen jullie belangen zouden dienen. Hoe fout was die beslissing? Nu moeten jullie dat recht zetten. Jullie weten dat dit slechts bedrog was om je met een vals gevoel van veiligheid in slaap te sussen. Jullie gaven je macht uit handen aan degenen die jullie verkozen. Jullie vertrouwden de verkeerde mensen, zowel binnen de politiek als in religie. Jullie werden vakkundig gemanipuleerd in het accepteren dat jullie zelf niet langer de macht hadden. Dat is waar de mindcontrole en de manipulatie van de mensheid begon, waar jullie nu, gelukkig voor ontwaken. Ja, het is moeilijk te geloven dat degenen die jullie vertrouwden, de hele tijd tegen jullie samenspanden.

Jullie keken toe terwijl jullie voedsel en water werden vergiftigd en medicijnen aan jullie werden opgedrongen en jullie zeiden alleen maar, “wat kan ik er aan doen?”. Jullie keken naar de chemtrails en konden niet geloven dat ze dit deden om jullie kwaad te doen. Jullie moeten snel uit deze manier van denken stappen. Tezamen kunnen jullie het vermoorden van het menselijk ras stoppen. Het moment waarop jullie besluiten niet deel te nemen aan het moorden, zal het stoppen.

Jullie vliegen hun vliegtuigen. Jullie produceren hun chemicaliën. Jullie vechten hun oorlogen. Waar zouden ze zijn zonder jullie? Dit alles zou ophouden zodra jullie ophouden het te steunen. Word wakker en onderzoek de waarheid, want de informatie is er allemaal, over de wapens die tegen jullie worden gebruikt.

Dit alles wordt gecontroleerd door Artificiële (Kunstmatige) Intelligenties. Het is buitenaardse technologie die ze jullie wereld binnenbrachten om de mensheid uit te dunnen en jullie trapten er dom genoeg in. Nu moeten jullie weigeren ermee samen te werken. De Cabal is hulpeloos; ze ontdekken nu dat ze de AI’s niet kunnen uitschakelen.

Van Veronica:
Ik vraag jullie onmiddellijk het verbazingwekkende werk van HARALD KAUTZ-VELLA te onderzoeken. Hij is een wetenschapper die uitlegt wat we doormaken en hoe we ermee om moeten gaan.

Het is aan ieder van jullie om actie te ondernemen om jezelf te bevrijden. Leef alleen via je hart. De AI’s kunnen niet bij jullie hart komen; ze werken alleen via jullie brein. De mensheid stond eerder oog in oog met uitsterven en ze overleefde, dus het kan volbracht worden.
Wie veroorzaakt alle ellende en hartenpijn voor het Griekse volk? Precies dezelfde mensen die Ierland op de knieën brachten. Ze zijn van plan elk land in Europa kaal te plukken voordat ze naar hun volgende slachtoffers gaan. Het is allemaal deel van hun grote overnameplan om de Aarde te beheersen. Wat gaan jullie eraan doen? Wat zijn jullie bereid eraan te doen?

Deel alsjeblieft alle informatie. Kom bijeen en bespreek hoe je bij je toekomst betrokken kunt worden. Maak plannen voor jullie overleving. Ze verbergen de FEMA kampen niet; ze zijn in het volle zicht. Gaan jullie er slaapwandelend in? De Cabal verborg de FEMA kampen niet omdat jullie sliepen. Nu, aangezien jullie wakker zijn, zijn jullie geschokt ze te zien met hun enorme voorraad DOODSKISTEN, allemaal voor jullie klaargemaakt. Is dit wat jullie willen? Jullie regeringen hebben ze voor jullie klaar staan. Hebben jullie hier willens en wetens mee ingestemd? Hebben jullie je ook maar één moment, gerealiseerd wat ze voor jullie planden? Ze gebruikten de televisie om jullie te mindcontrollen, en het werkte. Dit is hoe ze de massa’s onder controle hielden.

Jullie zijn de hoeders van de Aarde. Ze heeft jullie nodig om haar te beschermen. Kom uit jullie hoofden; het is gevuld met propaganda en mind control. Verplaats jezelf naar je hart en zie de liefde die daar altijd is geweest, wachtend op jou om wakker te worden en ernaar te leven. De mensen zouden nooit gedwongen moeten zijn elkaar te vermoorden. Dit moet stoppen. WAARHEID is het grootste slachtoffer van de laatste 200 jaar geweest. Het waren de LEUGENS die door religies en politiek aan jullie werden opgedrongen die de overname van de Aarde en de vernietiging van de mensheid begonnen. Het is triest dat velen van jullie nog steeds voor deze twee buigen terwijl overvloedig bewijs duidelijk maakt dat ze jullie wereld vernietigd hebben. Ze hebben de controle over genomen van alles dat het leven op Aarde vreugdevol zou hebben gemaakt; in plaats daarvan is het een worsteling geworden. ANGST was het wapen dat ze heel ingenieus op jullie hebben ingezet en jullie zijn erin getrapt.

Ze hebben hun overheersing van angst gehad. Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlog, hongersnood en overstromingen etc. Wat jullie nu moeten doen is zeggen: “NEE, ik zal mijn medemens niet vermoorden of schade toebrengen. Ik verkies vrede en liefde”. Zonder jullie, die hun oorlogen vechten en hun opgelegde wetten aan de mensheid ten uitvoer brengen om haar te onderdrukken, betekent dit hun einde. HET LIGT ALLEMAAL IN JULLIE HANDEN. Er moeten beslissingen genomen worden. Tijd is essentieel.

Van Veronica:
Dank jullie voor je zorg. Ik ben me ervan bewust dat alle interviews die ik met Andrew Bartzis te berde heb gebracht verdwenen zijn van mijn Website. Ik heb op 11 Juli van Andrew een email ontvangen waarin hij aangaf dat hij ze zou vervangen. Ik ben me volledig bewust van de waardevolle informatie die ze bevatten. Ik wacht af tot Andrew ze naar ons terug brengt. Een van de interviews die ik deed met Miles Johnston en sommige opnamen van Monty waarin hij spreekt over het hiernamaals werden eveneens stiekem verwijderd. We doen onze best om ze te vervangen. Ik waardeer jullie belangstelling voor deze zaak.

Kennis is macht. Deel kennis en help degenen die op het punt staan wakker te worden. Alle informatie die je nodig hebt is daar, wanneer je weet waar je moet zoeken en wie je kunt vertrouwen. Er zijn er wiens liefde voor geld groter is dan hun liefde voor de mensheid. Binnenkort zal geld iets van het verleden zijn. Het heeft enkel jullie onderdrukkers gediend. Ze gaan door het te gebruiken als hun gereedschap om jullie te domineren en te onderdrukken.

Kijk naar een toekomst zonder geld waarin alles dat je nodig hebt voor jullie beschikbaar zal zijn, zonder de behoefte aan geld. “Geld is de wortel van alle kwaad” (Money is the root of all evil) was een lied toen ik jong was. Het is zo waar.

Dit is jullie pad: de verwijdering van alle corruptie en de bevrijding van de mensheid uit slavernij. Gezamenlijk zullen jullie het klaarspelen. Wij in de geestenwereld zullen nogmaals met jullie oplopen. Het is onze dierbaarste wens om jullie te helpen jezelf te bevrijden van slavernij.

Mijn lief, wat jou en je eigendom werd aangedaan was kwaadaardig. Ze hebben angst voor het ontwaken.

Voor altijd samen, je aanbiddende,

Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/Marja
Je kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!