Home > Nederlands > Montague Keen, 11 mei 2014

Montague Keen, 11 mei 2014

Lieve Veronica, wat zou ik nu graag naast je zitten, terwijl jij en Andrew (Bartzis) de waarheid onthullen omtrent de geschiedenis die voor je werd verborgen. Nu realiseer je je de reikwijdte van het controlesysteem dat nodig was om je gevangen te houden, en, nog belangrijker, hoe je simpelweg de hele dynamica van deze controle kunt veranderen.

Er wordt jullie getoond hoe je je macht kunt terugpakken zodat je kunt worden wie je werkelijk bent. Ik vraag een ieder van jullie om, indien mogelijk, hardop DE ZIELSCONTRACT HERROEPINGEN, geschreven door ANDREW BARTZIS, te lezen om jezelf te bevrijden van dominantie en controle. Ja, zo simpel is het. Jullie zullen versteld staan van de resultaten die je ervaart.

IERLAND IS DE SLEUTEL DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN

Ik heb dit meermalen voor Veronica herhaald en nu was Andrew in staat uit te leggen waarom dat zo is. We zijn hem veel verschuldigd. Nu vraag ik het volk van Ierland en alle Ieren waar ook ter wereld te beloven deel te nemen aan de bijeenkomst te TARA in september 2014. Breng je DRUMS en FLUITEN mee en neem jullie land in eigendom terug. Het zal een vreugdevolle gelegenheid zijn. De hele wereld zal naast jullie staan wanneer jullie je wereld bevrijden uit de slavernij.

Ik denk dat ik jullie moet vertellen dat mijn geliefde vrouw in het Royal Marine Hotel zal zijn in Dun Laoghaire, Dublin op 23 mei (vanaf ongeveer 12 uur ’s middags tot rond 17.00 uur.) wanneer Marcia, haar dochter, gaat trouwen op 24 mei. Ik weet dat Veronica graag degenen die de LEIDERS bij het Tara Evenement willen worden zou willen ontmoeten.

DE GROTE IERSE GEEST moet ontwaken en de ketenen verwijderen en opnieuw de leiders der mensen worden die jullie eens waren. Dit is geschiedenis in de maak. Het is tijd dat jullie je ware geschiedenis leren, niet wat Rome jullie heeft wijsgemaakt.

PLANEET AARDE ZAL VRIJ WORDEN TE TARA

VELEN ZULLEN PROBEREN DEZE HAPPENING TE VOORKOMEN. ELKE GELEGENHEID ZAL TE BAAT WORDEN GENOMEN OM EEN SCHADUW TE WERPEN OVER DEZE ZEER BELANGRIJKE GELEGENHEID. Wees sterk en laat je niet afleiden. De waarheid zal je vrijmaken. Mensen die dichtbij je staan en die onbewust overschaduwd werden zullen proberen twijfel te zaaien omtrent wat we doen. Onthoud: ze zijn zich er niet van bewust dat ze overschaduwd werden. Veronica: denk eens terug aan hoe vaak degenen die dichtbij je stonden misleid werden doordat ze de verkeerde informatie kregen, waarvan ze dachten dat het waar was. Velen haakten af toen ze het slachtoffer werden van overschaduwing.

Ik zal jullie niet langer ophouden, aangezien ik vind dat de Herroepingen door iedereen gelezen moeten worden. De opnamen van Andrew en Veronica staan op onze website, www.montaguekeen.com. Bekijk ze alsjeblieft en neem de informatie erin in je op. Het zal je de ogen openen en je hoop geven voor de toekomst; een toekomst waarin jullie de hand hebben in het creëren ervan. Hoe vaak heb ik jullie verteld: jullie zijn de Architecten van de Toekomst. Nu hebben we jullie de gereedschappen gegeven. Het is aan jullie allemaal om naar voren te stappen en jullie wereld ten goede te veranderen. De timing voor Veronica en Andrew om bijeen te komen en jullie de weg vooruit te laten zien was juist.

Geniet van de reis. Ierland was mijn spirituele thuis. Ik koester de herinneringen aan gelukkige tijden in Ierland.

Mijn lief, je hebt zo hard gewerkt deze week. Probeer alsjeblieft te rusten. Ontzie jezelf. De mensen zullen begrijpen dat je niet de tijd hebt om alle e-mails te beantwoorden. Sommigen van hen weten niet dat je alleen bent en geen hulp hebt.

Geniet van het plannen van deze geweldige expeditie naar Ierland.

Ik ben altijd bij je. Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl