Home > Nederlands > Montague Keen, 4 mei 2014

Montague Keen, 4 mei 2014

Afgelopen week zal voor altijd in je herinnering blijven. Je verdriet toen je vernam dat een van je belangrijkste steunpilaren een poosje weg moest. Begrijp dat hij enorm belangrijk werk heeft te doen. Hij zal terugkomen en naast je werken wanneer de tijd rijp is. Hij zal veilig zijn. Hij is je vriend en zal er altijd zijn om je te steunen en te helpen.

We hebben jullie de ogen geopend t.a.v. de leylijnen etc. Nu laten we jullie zien wat er gedaan wordt om jullie te controleren: jullie allemaal. We hebben ervoor gezorgd dat Andrew Bartzis en jij verbinding kregen. Andrew kon verklaren wat degenen die jullie controleren doen om jullie levenspad te wijzigen. Andrew heeft een heel effectieve methode geschreven om DE BANDEN DIE JULLIE BINDEN EN GEVANGEN HOUDEN IN HET CONTROLESYSTEEM TE VERBREKEN.

Andrew noemt ze ZIELSCONTRACTHERROEPING.

ZE ZIJN ZEER KRACHTIG. JULLIE WETEN DAT DIT WAAR IS. Jullie weten wat jullie ervoeren toen jullie dit met Andrew deden op 1 mei. Het opende jullie voor zoveel dingen de ogen en, mijn lief, je voelde je zoveel sinds je de herroeping deed. Dit is een MUST voor iedereen op Aarde. Je kunt ze vinden op Andrew’s website: Andrew Bartzis Galactisch Historicus *). Je zult versteld staan en opgelucht zijn door de resultaten die je ervaart.

Ga er mee door totdat de mensheid VRIJ is van de illustere beperkingen die werden opgelegd. Jullie controleurs gebruiken elk contract dat jullie in elk leven dat je ooit geleefd hebt gehad hebt. Soms VERANDEREN ze slechts een woord en dat alleen al kan je weerhouden een missie waarvoor je terugkwam naar de Aarde uit te voeren. DEZE BANDEN MOETEN WORDEN VERBROKEN, zo spoedig mogelijk. Jullie hebben geen tijd te verliezen. Jullie hebben nu de kans. Stel niet uit. Jullie moeten jezelf en je familie beschermen. Jullie staan tegenover HET SYSTEEM VAN CONTROLE EN DOMINANTIE IN HET VERWERVEN VAN ZIELENCONTRACTEN.

Ze kunnen voorwaarts en achteruit gaan in de tijd en daarmee de uitkomst voor velen van jullie veranderen. Jullie moeten je GEWIJDE RUIMTE beschermen en grenzen stellen. Sta jezelf niet toe doelwit te zijn om te worden gemanipuleerd en gecontroleerd. Jullie begrijpen nu wat er was gedaan d.m.v. controle van de leylijnen. Jullie moeten hiermee doorgaan. Deze twee verrichtingen vullen elkaar aan; ze moeten in tandem werken. Jullie werken aan de overleving van het menselijk ras op planeet Aarde.

Veronica’s aandacht werd naar CERN getrokken en naar wat de cabal hoopt te doen. Ze weten dat hun spel uit is en ze accepteren dat ze hebben verloren. Ze zijn niet zoals jullie. Ze denken niet zoals jullie. Ze willen CERN gebruiken om de levens van duizenden van jullie te vernietigen, alsmede een deel van jullie wereld. Laat je niet voor de gek houden door degenen die jullie een vals gevoel van veiligheid proberen aan te praten. Ik heb nooit en zal ook nooit ANGST veroorzaken maar laat me jullie verzekeren dat er stappen zijn die jullie moeten nemen om jezelf te beschermen.

Zet de stappen die we jullie adviseren en jullie zullen waarlijk ontwaken. Wanneer jullie echt begrijpen wat jullie wordt aangedaan, dan zullen jullie de noodzakelijke stappen ondernemen om jezelf te bevrijden en jullie zullen o.k. zijn. De media werden ontworpen om jullie gevoel van waarneming te veranderen. De mindcontrol elementen erin dienen om te voorkomen dat jullie ooit de feiten zien en zelf kunnen oordelen. Elk woord, elke intonatie, elk gebaar is berekend om jullie onder controle te houden. Onthoud altijd dat wanneer het gaat over controle, jullie niet te maken hebben met mensen zoals jullie die kennen, dus kun je ze niet beoordelen naar jullie eigen standaard. Ze denken of handelen niet zoals jullie. Het feit is, mijn lief, dat het lafaards zijn. Zonder de steun van degenen onder jullie die hen steunen en assisteren zijn ze helemaal niets. Beschouw ze nu als bange konijnen, gevangen in de koplampen van de WAARHEID; ontmaskerd en bang voor de 99%. Wees niet bang voor ze, want zonder jullie steun kunnen ze niet eens een haar op jullie hoofd krenken. JULLIE hebben nu de controle. Behandel het met zorg en compassie want dit is een enorme verantwoordelijkheid. Denk na over elke eventualiteit voordat je wat voor soort actie ook onderneemt.

De ware geschiedenis van jullie wereld zal worden onthuld wanneer het Vaticaan valt. Ze weten dat ze niet kunnen overleven aangezien niemand zich meer door hen voor de gek laat houden. De verlichten hebben zich verder ontwikkeld en nu vragen ze zich af hoe ze zich door zulke kwade praktijken en controle en de luren hebben laten leggen. Natuurlijk is wat je daar ziet hoe ze ANGST hebben gebruikt om jullie wereld over te nemen. Het Vaticaan creëerde alle religies om conflicten, verdeeldheid en verwarring te veroorzaken. Het werkte zeker, totdat het licht van de waarheid haar werkelijke doel liet zien.

2014 is het jaar waarin jullie alle feiten onder ogen moeten zien en er iets aan doen. De corrupten leefden van het beste dat het land opbracht en zetten alles naar hun hand. Maar zoals het gezegde gaat, de waarheid komt boven.

Wij in de Geestenwereld zijn verheugd dat zo velen van jullie de leylijnen- en obeliskprojecten ter harte hebben genomen. Jullie hebben geweldig werk verzet. Geef niet op voor de laatste overblijfselen van de sabotage van de energie van de Aarde zijn verwijderd. Jullie moeten de heilige plaatsen en sterrenpoorten beschermen, aangezien de kwaadwillende reptielen die ze bewaken moeten worden verwijderd. Het is hartverwarmend dat zo veel mensen samen zijn gekomen, van over de hele wereld, om betrokken te worden bij dit zeer belangrijke werk. Jullie dienen de mensheid en planeet Aarde. Het is echt een nobele taak. Op een dag zullen jullie terugkijken en je verwonderen over wat jullie op je namen!

Jullie hebben tijd nodig om de herroepingen op Andrew’s website te doen, dus zal ik nu gaan, als het mag.

Mijn lief, je had deze week met zo veel dingen te maken. Ons werk moet doorgaan, en dat zal het ook! Mensen zien het licht en nemen hun verantwoordelijkheid. Er is veel te doen.

Ik begeleid je te allen tijde. Je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob

*) De Nederlandse vertaling van Andrew Bartzis' document is hier te vinden.


De Dogali Obelisk, Via delle Terme di Diocleziano

De Obelisk Augustus in Piazza del Quirinale

De Obelisk van Augustus in Piazza dell'Esquilino


Alle obelisken in Rome staan op Google Maps, en kunnen nader bekeken worden met Streetview, hier.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl