Home > Nederlands > Montague Keen, 4 Januari 2015

Montague Keen, 4 Januari 2015

Nu het licht helderder schijnt in jullie wereld ontmaskert het het duister en alles dat voor jullie verborgen werd gehouden. Dit zorgt ervoor dat sommigen van jullie weigeren de waarheid te zien omdat jullie niet fijn vinden wat je ziet. Je wilt niet geloven dat je er zo tussen werd genomen door zulke slechte mensen die zich als jullie beschermers voordeden. Dit is een heel moeilijke tijd voor jullie nu jullie de tralies van de gevangenis waarin jullie leven beginnen te zien, en die je aanvaardt als deel van het normale leven op Aarde.

Val niet de boodschappers aan. Het is hun missie de waarheid aan het licht te brengen. De energie voor het scheppen van leven op Aarde werd uitgebuit. Het wordt tegen de mensheid gebruikt. Pedofilie wordt door de Duistere Garde gebruikt; het is de levenszuurstof voor hen. Kijk om je heen; kijk naar alle machtsbolwerken en je zult ontdekken dat ze pedofilie nodig hebben om zichzelf macht te geven. Ze hebben het bloed en het vlees van de mensheid nodig om hun vorm op Aarde te handhaven. Dit is geen mooi plaatje maar wel eentje waarnaar je moet kijken en handelen. Jullie overleving hangt ervan af. Je ogen ervoor sluiten zal het niet doen weggaan; door dat te doen geef je er toestemming voor zodat het doorgaat.

De mensheid lijdt omdat jullie toestaan dat degenen die proberen jullie planeet over te nemen doen wat ze willen. Realiseren jullie je niet dat ze jullie niet willen op wat zij beschouwen als hun Planeet Aarde? Ze vertellen jullie, nogal openlijk, dat ze een Nieuwe Wereldorde creëren. Ze kunnen niets doen zonder jullie eerst te vertellen wat ze willen doen. Door dan niets te zeggen en niets te doen geven jullie ze toestemming om door te gaan en menselijk leven op Aarde te vernietigen. Is dat wat jullie willen?

Jullie hebben de mogelijkheid om samen te komen en alles dat duister en corrupt is te verwijderen, daarmee het leven op Aarde herstellend tot wat het ooit was. Dit vereist toewijding en een weigering om deel van de ge-mindcontrolde massa te zijn en deze mensen te helpen begrijpen waarom ze zo apathisch en controleerbaar zijn.

Hen moet de weg naar voren worden getoond nu de strijd om hen in het duister te houden terrein verliest. Om jullie wereld over te nemen hebben ze jullie meegaandheid nodig, want zonder jullie hulp kunnen ze het niet doen. Denk hier alsjeblieft serieus over na. De Duistere Garde heeft de strijd in de ruimte verloren, dus klemmen ze zich voor hun voortbestaan wanhopig vast aan de Aarde. Vanwege het onvoorziene resultaat van hun gevecht in de ruimte bereiden ze zich erop voor de Aarde via de Oekraïne te verlaten, voor het geval ze ook op Aarde verliezen. Dit maakt ze ZEER KWAAD. Dus vallen ze iedereen aan die probeert hun plannen te ontmaskeren.

Ze hebben wapens die jullie je niet kunnen beginnen voor te stellen. Beoordeel ze niet naar je eigen maatstaven, want dit heeft bijgedragen aan jullie val. Ze zijn op GEEN ENKELE wijze zoals jullie. Ze lijken alleen aan de buitenkant op jullie. Ga niet door dezelfde fouten te maken die jullie de laatste 2000 jaar maakten.

Ze kijken op jullie neer; voor hen is jullie nut alleen maar om hen te dienen. Dit is wat zij geloven. Ze creëerden STRESS voor jullie door het gebruik van het geldsysteem dat ze schiepen. Ze vergiftigen jullie lichamen door de lucht, het water, het voedsel en de medicijnen die ze jullie verschaffen.

Jullie hebben dit zonder vragen geaccepteerd, tot dit moment. Waarom, waarom, waarom accepteren jullie het? Waarom hebben jullie geaccepteerd wat deze andere soorten (die geen recht hebben om op jullie planeet te zijn) jullie hebben aangedaan? Jullie moeten aan dit alles serieuze aandacht besteden. Jullie zijn het aan jezelf en degenen die van jullie afhankelijk zijn verschuldigd. Planeet Aarde is van jullie afhankelijk wat betreft haar bescherming. Sta jullie macht niet af aan anderen, zoals je doet wanneer je op een ander stemt om beslissingen voor jou te nemen. Waarom vertrouw je deze mensen terwijl ze je steeds weer hebben teleurgesteld? Ze dringen steeds opnieuw OORLOGssituaties aan jullie op. Ze gaan maar door een derde Wereldoorlog te eisen. Vraag jezelf af WAAROM.

Waarom is MOORDEN zo belangrijk voor ze. Waarom HEBBEN ze de ENERGIE VAN ANGST en het vloeien van bloed NODIG om te bestaan? Elke soldaat is een BLOEDOFFER. Alleen dit al zou je zeker iets moeten zeggen. Jullie bezitten niet de luxe van voldoende tijd, om achterover te leunen en te overwegen dat jullie in oorlog zijn al vechtend voor jullie daadwerkelijke overleving. De Duistere Garde zal elk beschikbare middel gebruiken, menselijk of andersoortig, om jullie in het duister en in onwetendheid te houden. Hun overleving hangt ervan af. Zij hebben het voordeel van vermogen, etc.

Jullie hebben elkaar. Jullie zijn de 99%. De Schepper staat aan jullie kant, dus jullie zullen zegevieren. Hun overname kan niet gedaan worden zonder jullie medewerking. Wij hadden gehoopt dat deze situatie 2015 niet zou halen maar de Jezuïeten hebben in December een probleem veroorzaakt dat onze plannen vertraagde. Ik zei “vertraagde”, niet verijdelde. Stuur alsjeblieft jullie liefde en licht naar deze situatie. Onthoud dat de Duistere Garde deze overname al sinds 2000 jaar heeft gepland. Ze hebben alle punten afgevinkt en lieten geen middel onbeproefd (dat dachten ze in ieder geval). Ze hadden geen moment verwacht dat de mensheid zou ontwaken en hun goed doordachte plannen in de war zou schoppen.

Jullie, mijn vrienden, hebben hen verrast. Nu spartelen ze. Ondanks dat ze zich voorbereid hebben om te vertrekken, hopen ze nog steeds een manier te kunnen vinden om te blijven. Nu is het aan jullie: Zijn jullie bereid samen te komen om voor altijd al diegenen te verwijderen die de mensheid van de Aarde willen verwijderen? Er bestaat kracht in woorden en gedachten dus gebruik ze verstandig, om zo alles dat negatief is voor de mensheid en Planeet Aarde te verwijderen. Jullie kunnen dit. Jullie hebben de macht in handen.

Mijn lief, je gaat door zulke moeilijke tijden. De aanvallen bewijzen weer hoe wanhopig de cabal geworden is. Jullie werd het eindresultaat meermalen getoond. Het is alleen een kwestie van zover komen. Iedere dag worden er mensen wakker en hun licht legt de corruptie en het duister, dat zijn greep op de mensheid verliest, bloot.

Ik ben altijd aan je zijde. Voor altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl