Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 7 juli 2013

Montague Keen, 7 juli 2013

Je moet vertrouwen op je eigen besluitvaardigheid, jezelf helpen door samen pal te staan, je te organiseren en jullie moeten winnen
Charles Stewart Parnell (Ireland)


Deze woorden zouden over de hele wereld moeten klinken. Ze zijn van toepassing op elk land en alle mensen. Dit is wat jullie moeten doen. Als één man pal staan.

Alles zal veranderen op jullie wereld door de wil van de mensen, niet door corrupte instellingen. Die verliezen elke dag terrein. Dit is echt een strijd waarbij een kant alle macht en controle lijkt te hebben. Maar dat is niet zo. Want wanneer mensen hun stem vinden en bereid zijn overeind te komen en hun mening te geven, dan kunnen en zullen de corrupten verslagen worden.

Mijn lief, ik weet dat je nauwgezet kijkt naar wat er in Ierland gedaan wordt. De mensen daar hebben hun stem gevonden en zijn bereid die te gebruiken. Ze herinneren zich de woorden van grote leiders uit het verleden, zoals Parnell. Vraag jullie eens af waarom jullie op je TV’s en in de kranten niet zien wat er in Ierland gebeurt. Waarom verbergen ze het feit dat een dappere jongeman, genaamd TONY ROCHFORD een hongerstaking is begonnen om de corruptie van de banken aan de kaak te stellen? Hij is bereid zijn leven op het spel te zetten om de corruptie te ontmaskeren. Wat zijn jullie bereid te doen?

Zorg dat je niet tekortschiet. STA NAAST TONY ROCHFORD, WANT HIJ OFFERT ZIJN LEVEN VOOR JULLIE ALLEMAAL. Iedereen die problemen heeft met de banken en met corrupte regeringen weet dat TONY ROCHFORD jou vertegenwoordigt. Ben je bereid deze jongeman voor je te zien sterven, of steun je hem en zijn zaak?

Kijk hoe de geschiedenis zich herhaalt wanneer de mensen het toestaan. Jullie zien Britse banken eigendommen in Ierland overnemen en deze over de hoofden van het Ierse volk verkopen. Wat vandaag in Ierland gebeurt zal en is aan het gebeuren in elk land, want dit is de overname van de mensheid en ze doen het via de banken.

Geen land is veilig. Alle mensen moeten samenkomen en pal staan en heel hard roepen: Nee ! We laten jullie niet onze wereld vernietigen. We laten jullie je plannen niet verwezenlijken. We zullen jullie ontmaskeren. We zijn bereid tegen jullie op te staan.

Wanneer de mensen als een collectief opstaan, staan de banken machteloos. Dit is jullie tijd om een betere wereld voor alle mensen te scheppen. Onthoud, United you Stand, Divided you Fall. (Verenigd staan jullie, verdeeld gaan jullie ten onder). Ik kan jullie alleen de weg tonen. Het is aan ieder van jullie wat je verkiest te doen. Slavernij en corruptie of vrijheid en vrede. Het komt allemaal tot een hoogtepunt. Er is geen tijd om aan de zijlijn te staan en er om heen te draaien.

De mensen die informatie met anderen delen zijn in deze tijd van het grootste belang.

Ze weten dit op zielsniveau, want dit is wat ze kozen voordat ze weer naar de Aarde kwamen, om deel uit te maken van dit Grote Ontwaken. Er zullen tijden zijn waarop het voelt alsof je alleen staat. Maar het licht dat jullie delen heeft het gewenste effect. Velen van jullie zijn je onbewust van het feit dat jullie je vrije wil opgaven om er voor te zorgen dat jullie je werk op Aarde konden uitvoeren. De Duistere Kant weet wie jullie zijn. Ze doen alles in hun macht om jullie tegen te werken, maar de geestenwereld en het licht zijn met jullie in moeilijke tijden. We voorkomen heel veel, maar soms glipt er iets door.

Dit is de grootste oorlog sinds het begin der tijden. Licht versus Duisternis. Iedereen, of je wilt of niet, is er in betrokken. Je kunt zien hoe dom het is dat sommigen zeggen: “Ik wil het niet weten, ik ben er niet bij betrokken.” Want elk levend wezen op Planeet Aarde is erbij betrokken. Steun de corrupten niet bij het vernielen van maar een centimeter van jullie planeet. Onthoud, ze liegen zo overtuigend omdat ze jaren konden oefenen. Maar nu herkennen jullie de leugens en weigeren deze nog langer te accepteren. Hun spel is uit. Het is aan jullie allemaal om plannen te maken.

Jullie moeten bereid zijn de Aarde te doen opleven en waar mogelijk organische gewassen te planten. Gebruik hydroponica totdat de bodem klaar is om opnieuw organische gewassen te kweken. Landbouw was één van mijn specialiteiten. Ik hield van de Aarde en ik hield van het kweken van goed, gezond voedsel.

Dit is de belangrijkste periode van jullie leven. Vergeet alle voorgaande geschillen en kom samen met ÉÉN STEM. Vraag jezelf, “Wat kan ik doen?” Jullie zijn allemaal deel van het geheel. Dus om als mensheid pal te staan tegenover de Cabal, moeten jullie één zijn. Wanneer er één spreekt, spreekt hij voor iedereen; wanneer er één opstaat, staat hij op tegen de corruptie en staat hij op voor allen. Samen zullen jullie de terugkeer van het licht voor elkaar krijgen, alsmede volledig bewustzijn en gerechtigheid voor alle mensen.

In het verleden stond elk land of ras alleen, en verloor. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is de door de mens gefabriceerde verschillen in ras of geloof te vergeten. Wanneer de mensheid gezamenlijk pal staat, zijn jullie almachtig tegen de corrupten.

Sta niet toe dat de TV en de kranten jullie perceptie van de wereld kleuren. Ze worden allemaal door dezelfde Cabal gecontroleerd. Ze laten jullie alleen zien wat jullie in het duister zal houden. Ik vraag jullie je te verbinden met de natuur. Onderzoek voor jezelf de waarheid die vrijelijk beschikbaar en toegankelijk is voor iedereen die de moeite neemt er naar te zoeken. Dan zul je duidelijk zien wat er gedaan wordt om jullie aan de Cabal onderworpen te houden. Wanneer jullie je bewust worden van alle methodes van mind-control waaraan jullie onderworpen waren, zullen jullie geschokt zijn. Heb medelijden met degenen die er nog in opgesloten zitten. Help hen het licht te zien. Zo velen van jullie zijn klaar om het licht te zien, je hebt alleen iemand nodig om je er heen te leiden. We zijn hier voor jullie en we zullen jullie nooit in de steek laten.

Laat LIEFDE vanuit jullie harten vloeien, want waar liefde is kan nooit angst zijn. Alles en iedereen reageert op liefde. Laat het jullie drijvende kracht worden. Liefde sterft nooit. Liefde is voor eeuwig. Liefde zal jullie planeet herstellen. Liefde zal vrede en harmonie tussen alle mensen herstellen. Zend liefde uit over jullie planeet, speciaal naar degenen die lijden onder de hebzucht van de Cabal. Visualiseer vrede en licht in jullie gedachten en jullie zullen het creëren. De kracht van gedachten en woorden moet worden herkend en op deze wijze gebruikt worden. We zullen slagen.

Mijn lief, het leven is momenteel heel zwaar, maar je zult er doorheen komen. We werken aan de bevrijding van degenen die door de Cabal gevangen zijn. Zend liefde en licht.

We zijn onderweg. Tezamen met de mensheid zullen we het licht herstellen.

Altijd je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge