Home > Nederlands > Montague Keen, January 30, 2011

January 30, 2011

Mijn liefste, je bent bezorgd over de onrust in jouw wereld, dit is het resultaat van het ontwaken van mensen tot de verschrikkelijke corruptie waarvan zij slachtoffer zijn en waartegen zij actie nemen. Ik weet dat Egypte een zeer speciale plaats in onze harten had en het is moeilijk te kijken naar het lijden dat veroorzaakt wordt door het omverwerpen van de corruptie. De marionetten die ‘AAN DE MACHT ZIJN’ over de hele wereld worden ontmaskerd, mensen zien het Licht. Wij vertelden jullie dat de Duistere Cabal hun wurggreep op jullie wereld zouden verliezen, zij vechten hard en smerig om te proberen vast te houden aan wat zij zien als hun geboorterecht. Zij hebben jullie wereld een gevangenis gemaakt, jullie worden compleet overheerst, hun fout zit hem in het opvoeren van de controle in een laatste poging om controle te houden. Omdat jullie geboren werden in onderdrukking hebben jullie het niet als zodanig herkend. Als jullie je Bewustzijn verhogen, zien jullie de gevangenistralies, dat zijn de Wetten die jullie opgedrongen werden van de wieg tot het graf. Uit het Duister zal het Licht verschijnen, jullie zullen je medemensen zien en je realiseren dat wat jullie scheidt daar valselijk geplaatst is om jullie te scheiden en hun een excuus te geven om Oorlog te voeren. Jullie begrijpen dat het vergieten van Bloed, en het maakt niet uit wiens bloed, het ELIXER van LEVEN en MACHT voor hen is. Jullie medemensen zijn niet jullie vijand, zij zijn allemaal slachtoffer van degenen die de Marionetten beheersen. Jullie zullen hierboven uitstijgen, jullie zullen vrij zijn. Onze twee werelden zullen samengaan als nooit tevoren. Jullie weten wat je moet doen om dit plaats te laten vinden.

Ik vraag jullie allemaal dat je het voedsel Zegent dat je eet, vraag of het gereinigd mag worden, zodat je alleen het goede ervan ontvangt, doe dit ook met het water dat zo veel chemicaliën in zich heeft, vraag of alles wat je lichaam binnenkomt, de Tempel van je Ziel, puur zal zijn en vrij van alle negatieve effecten. Bid ook dat de giftige chemicaliën in jullie lucht, die er worden gebracht door de chemtrails, worden verwijderd voordat ze jullie longen binnenkomen. Dit is Oorlog, jullie worden aangevallen via jullie voedsel, en de lucht die je inademt. God staat aan jullie kant en zal jullie beschermen, je hoeft er alleen maar om te vragen. Begrijp dat jullie worden aangevallen op elk niveau, het is aan jullie of je jezelf genoeg respecteert om deze simpele maatregelen te nemen om jezelf te beschermen.

Probeer opbeurend materiaal te lezen dat ervoor zal zorgen dat jullie je beter zullen voelen. Kom samen om te eten en voor plezier zoveel als mogelijk, het zal je helpen de kracht te krijgen om de Angst te overwinnen die constant op TV en in de kranten gebruikt wordt om jullie te overheersen. Creëer zoveel mogelijk Liefde in jullie leven, denk alleen liefdevolle gedachten, zend Liefde uit naar de moedige zielen die op dit moment voor hun vrijheid worstelen, bid voor hen, help hen waar mogelijk, zij zijn moedig, zij staan op voor hun recht als Mensen aan wie deze rechten ontzegd werden door degenen die jullie wereld geplunderd hebben. Wat jullie nu zien is de Duisternis voor de Dageraad. De reden dat zij de Macht hebben, is omdat jullie hen deze Macht gegeven hebben, zonder jullie medewerking zouden zij Machteloos zijn. Zij zullen ontmaskerd worden en dan zal het jullie beslissing zijn of zij mogen terugkeren naar waar zij vandaan gekomen zijn, het zal de beslissing van de mensen zijn, een democratisch besluit.

Hun Monetaire Systeem, dat slaven van jullie heeft gemaakt, zal ontmaskerd worden als de meest corrupte zonde tegen de Mensheid. Alleen werkelijk KWAADAARDIGE GEESTEN kunnen zo een boosaardig plan bedacht hebben. Zij zullen verwijderd worden, er zal geen genade voor hen zijn, zij zullen degenen onder ogen moeten zien wiens leven zij hebben geprobeerd te vernietigen. Zij zullen gedwongen worden de vernietiging onder ogen te zien die ze aangericht hebben.

Het is niet allemaal kommer en kwel, jullie hebben alles om naar uit te zien, Licht en Waarheid en Volledig Bewustzijn als alles duidelijk wordt en jullie weer van de schoonheid van Planeet Aarde kunnen genieten, jullie zullen vrienden ontmoeten van andere Planeten. Vertrouw op God, dit is het Goddelijke Plan in actie, elk van jullie die ervoor kiezen om hier deel van uit te maken, het is jullie cadeau aan God om dit te laten plaatsvinden. Jullie lopen nu je Pad. Mijn eigen Pad was geen gemakkelijk, het was pas toen ik was overgegaan dat ik begreep waarom het zo moest zijn. Het was niet gemakkelijk van het Licht te zijn en mezelf omringd te weten door zoveel corruptie, ik leefde bij de Waarheid en de Waarheid alleen en werd er vaak voor bekritiseerd. Het was nooit gemakkelijk, maar het is wat er van jullie wordt verwacht. Probeer naar de toekomst te kijken, ga door de huidige tijd zo goed als je kunt met je eer en waardigheid intact. Open jezelf voor je spirituele kant, leer te mediteren als dat mogelijk is, het zal je helpen omgaan met het heden en je ogen openen voor wat er werkelijk gaande is. ieder van jullie is belangrijk in de ogen van god, het superieure wezen. jullie staan op het punt van de grootste overgang die de aarde ooit ervaren heeft, jullie maken het mogelijk, denk daaraan…

Mijn liefste, probeer van de reis te genieten. Wij zullen snel weer schrijven. Jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Apache Station

Iedere maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur
worden er channelings en aanverwante zaken besproken op Apache-station.nl.
Je kunt de uitzendingen op andere tijdstippen ook beluisteren via het archief.