Home > Nederlands > Montague Keen, 5 juli 2015

Montague Keen, 5 juli 2015

Lieverds, we zijn blij om te zien dat er zo veel informatie beschikbaar komt betreffende het Controle Systeem van jullie wereld. Het wordt nu voor jullie blootgelegd. Jammer genoeg willen velen de waarheid nog niet zien. Ja, ik weet dat het tegen alles in gaat wat zij als waarheid hadden aanvaard via onderwijs en conditionering. De Cabal is in de afgelopen 2000 jaar zeer succesvol geweest. Ze verborg de waarheid goed. Door deze controle leed de hele mensheid en ieder land in jullie wereld,. Leven werd een strijd om te overleven.

Velen van jullie zoeken nu uit wat er voor jullie verborgen is gehouden. Jullie vinden de waarheid nu zelf. Al dat nodig was was een beetje begeleiding. Jullie weten nu dat oorlogen gevoerd worden om degenen die de wereld controleren en bloedoffers eisen tevreden te stellen. Als onderdeel van dit controlesysteem wordt elke dag Satanisch Ritueel Misbruik beoefend. Jullie kunnen het pas stoppen als je erop voorbereid bent het te onderzoeken en er vervolgens iets aan te doen. Vraag waarom jullie politie geen informatie bijhoudt over vermiste kinderen. De politie houdt gedetailleerde registers bij van alle gestolen auto's, en ik vraag jullie, wat is belangrijker? Jullie moeten wakker worden en gaan doorzien wat er allemaal elke dag om je heen gebeurt.

Velen weigeren ook naar Ierland met een open geest. Totdat jullie begrijpen wat Ierland is, verspillen jullie je tijd met lippendienst aan het grote ontwaken.

Andrew Bartzis verklaarde: "Ierland vertegenwoordigt het belangrijkste fundament van het Aardse systeem voordat dominantie en controle in werking traden. Om de Aarde te kunnen domineren en controleren moest de Aarde een positieve, bewuste eenheid zijn waarna zij (de Aarde) op het meest basale niveau kon worden geïnfecteerd. Ierland is de SLEUTEL tot de oplossing. Word je bewust van jullie intenties en begin werkelijk de energie van de leylijnen te veranderen, zodanig dat het oorspronkelijke AardeGrid het geheime meetkundige VRIJMETSELAARSGRID gaat overnemen. Loop met je voeten over het land, zeg je gebeden, je intenties en begin met de spirituele schoonmaak. Begin te begrijpen dat de wereld waarin je leeft, met name Londen, echt een spookstad is. " (En zo zijn er meer plekken, ontdek het zelf.)

Veronica: Ik was blij met deze e-mail van DW. Hij had hulp gevraagd om de waarheid te onthullen. Ik weet zeker dat hij het niet erg zal vinden om zijn ontdekking met jullie te delen: "De Druïden zijn ouder dan de Egyptenaren. De Egyptische cultuur heeft veel te danken aan de Druïden van Ierland. De Druïden van Ierland waren de eerste Makers/Hoeders van de Beschaving." Hij heeft dit zelf ontdekt. Het is altijd het beste om de waarheid zelf te vinden.

Jullie hebben een keuze. Blijven jullie gevangen in het ControleSysteem van leugens en bedrog, of openen jullie je ogen en je geest voor alles wat voor jullie verborgen werd gehouden? Zet jullie vooroordelen opzij. Jullie werden aangemoedigd om goed te kijken naar het Ierse volk. WAAROM? Wat mogen jullie niet zien? De Ierse regering is verantwoording verschuldigd aan de Kroon en de EU. Het antwoord op de vrijheid van de mensheid ligt in Ierland. Toen Veronica en Andrew Bartzis een bezoek aan Ierland planden, werd Veronica aangevallen en verloor ze daarbij bijna haar leven. Andrew werd verhinderd om zelfs over Ierland te praten. Degenen die jullie controleren waren bang voor wat zij konden ontdekken en dus trachtten ze het bezoek te voorkomen. Wat vertelt dat jullie? Vervolgens werd alles in het werk gesteld om de aankoop van een Centrum in Ierland te saboteren. Wij hebben de oprichting van het Centrum nog niet opgegeven. Onze liefste wens is nog steeds om de mensheid van zijn ketenen te verlossen en middels de Centra een betere wereld voor iedereen te creëren. Wij zullen die Centra oprichten, we zijn niet te stoppen, wel te vertragen. De mensen in Ierland worden wakker en zeggen NEE. Nu moeten we hen leren wat Ierland werkelijk is en hoe zij de mensheid van die corrupte controle kunnen bevrijden. De waarheid is precies tegenovergesteld aan alles wat jullie ooit geleerd hebben.

De Cabal is zich er terdege van bewust dat haar controlesysteem vervaagt. Ze kan niet bestaan in het licht. Jullie ontwaken plaatst haar voor GROTE PROBLEMEN. Ze zal haar toevlucht zoeken tot veel meer willekeurige moorden om jullie bang te maken. Hiermee oefent zij meer controle uit over jullie leven. Tuin er niet langer in. Genoeg is genoeg. Al het moorden moet stoppen. Jullie hebben de mogelijkheid een betere wereld te creëren. Zijn jullie bereid om hierin enige inspanning te stoppen? De oproep gaat uit naar de gehele mensheid om de noodzakelijke maatregelen te nemen om jullie zelf en alle toekomstige generaties te bevrijden. Volk van Ierland, jullie hebben de kans om Ierland en de gehele mensheid te bevrijden van haar ketenen. Maak dit tot jullie missie.

Kom samen en vergeet jullie verschillen. Wordt één om jezelf te bevrijden. Je hebt niets te vrezen. Wat kan 1% uithalen tegen 99%? Zonder jullie is de Cabal nutteloos. Ze kan niet functioneren zonder jullie steun. Kijk uit naar goed gezond voedsel, drink zuiver schoon water en adem schone lucht in. Dit zal een enorm verschil maken voor jullie leven op Aarde.

De Cabal is van plan om in september zoveel te vernietigen als ze kan. Daarom bezoekt de Paus Amerika. Denk zelfs niet voor een moment dat hij met goede bedoelingen komt. Zij wil jullie wereld openlijk overnemen. Het is nu tijd om plannen maken om te vernietiging van de mensheid te voorkomen. Het is jullie wereld die zij heeft overgenomen.

Sinds ik 11 jaar geleden overleed heeft Veronica met mij gewerkt om jullie de informatie te geven die jullie nodig hebben om jezelf te bevrijden. Het is een moeilijke reis voor haar geweest. Zij heeft familie en vrienden tijdens het proces verloren. De aanslagen op haar gaan door. Zij (de Cabal) verandert zo nu en dan van plan om haar te grazen te nemen als ze niet op haar hoede is. Haar leven is niet eenvoudig. Haar doel is om de mensheid vrij te zien, voordat ze zich in het hiernamaals bij mij voegt. Helpen jullie haar hiermee?

Veronica, mijn lief, pas alsjeblieft goed op jezelf. Neem rust waar mogelijk. We zullen slagen, zo staat geschreven.

Mijn liefde omringt je altijd. Ik aanbid je, Monty.

Reactie van Veronica

Mijn web site is gehackt. Mijn interviews met Andrew Bartzis zijn verwijderd. Monty’s woorden vanuit het Hiernamaals zijn ook gewist. Dit toont duidelijk aan dat "zij" niet willen dat jullie naar Ierland kijken.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: GabyJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!