Home > Nederlands > Montague Keen, 4 september, 2016

Montague Keen, 4 september, 2016

De recente poging om een Derde Wereldoorlog te starten werd verijdeld door Angela Merkel die de moed opvatte om het Duitse volk te steunen en weigerde hen slachtoffer te laten worden van een valse-vlag-invasie. Ze verdient respect en bescherming vanwege haar durf om NEE te zeggen tegen de Cabal. Jullie zijn haar allemaal iets verschuldigd. De Cabal gaat altijd volgens een bepaald patroon te werk; De eerste en tweede Wereldoorlog begonnen beide in Duitsland en op die manier wilden ze dat ook de derde Wereldoorlog daar zou beginnen om vervolgens de schuld op Rusland te schuiven. Ze worden niet graag tegengewerkt en zullen wraak nemen. Hun plannen om Europa te vernietigen zullen moeten worden aangepast.

Ik heb jullie eerder al gewezen op het feit dat er een eendrachtige poging wordt gedaan om het blanke ras te vernietigen. Het is de blanke die in opstand komt tegen de Cabal en die herkent wie ze zijn. De blanke is de doorn in het oog van de Cabal, die hen tegenhoudt volledige controle over de Aarde te nemen.

Medicijnen zowel als chemtrails, GM-voedsel en fluor in het water zijn nog maar een paar dingen die worden ingezet om dit te bereiken. Dit is waarom de Cabal een oorlog in Europa wil beginnen. Omdat dit het oudste ras is, zijn zij de dragers van de herinnering van hoe het was voordat de corrupte Cabal de Aarde betrad en het DNA van de mensheid veranderde, om op die manier de controle in handen te krijgen. Alhoewel dit jarenlang heeft gewerkt, is de mens nu bezig te ontwaken en zijn zij van de Cabal nu doodsbang dat de mensheid zich zal verenigen en tegen hen in opstand zal komen. Uiteindelijk vertegenwoordigen ze maar 1% van de wereldbevolking, terwijl jullie 99% vertegenwoordigen. De Cabal heeft niet langer de tijd om haar overnameplan te voltooien. Ze hebben haast en zijn daarom uiterst gevaarlijk. Ik smeek jullie: VECHT HUN OORLOGEN NIET VOOR ZE. Door je medemens om te brengen, teken je je eigen doodvonnis. Willen jullie echt een menselijk offer voor hen worden?

Kijk voorbij de propaganda en zoek naar de waarheid. Het zal jullie verbazen. Dit is jullie grote kans om jezelf uit de ketenen van de Cabal, haar banken en haar corrupte regeringen te bevrijden. Ik heb jullie al gezegd dat de maand September enerverend zou zijn en om vele redenen gedenkwaardig. Alles wat voor jullie werd verborgen zal worden onthuld. Jullie realiseren je dat alles dat jullie werd geleerd een verdraaiing van de waarheid is. Jullie werden bedrogen door de 1%, die de oude kennis bij jullie wegnamen en dit tegen jullie gebruikten. Ze hebben sindsdien van jullie lijden geleefd. Ze horen niet op Aarde thuis, dus zal ze niet worden toegestaan om haar voor zichzelf in te nemen.

Mag ik jullie er nogmaals aan herinneren: IERLAND VORMT DE SLEUTEL DIE ALLES ZAL ONTSLUITEN. Jammer genoeg wordt de Ierse regering volledig door de Cabal gecontroleerd. Het enige dat het Ierse volk dient te doen is haar ogen voor de werkelijke geschiedenis openen en dan zal alles worden onthuld. Dan zal de mensheid worden bevrijd. Dit is waarom het Vaticaan de volledige controle over Ierland en haar volk heeft overgenomen. Ze zijn bang dat het Ierse volk ooit de waarheid omtrent Ierland zal ontdekken. Wat de Cabal in Ierland heeft gedaan is een misdaad tegen de gehele mensheid. Het Ierse volk dient zich te verbinden met haar oude verleden. Dit zal een toekomst vrijmaken waarvan op dit moment enkel maar van gedroomd kan worden. Dus vat moed en ga de toekomst in zonder de last van een beperkende religie en de heerschappij door de Cabal. Religie werd, en wordt nog steeds, gebruikt om jullie af te scheiden van de God van Liefde, jullie Schepper. Ze hebben ervoor gezorgd dat jullie afhankelijk zijn geworden van de tussenpersonen die deden alsof ze God namens jullie benaderden. Maar welke God werd benaderd? Het Vaticaan legt enkel en alleen verantwoording af aan Lucifer. Is dat wat jullie willen?

Blijf weg van de leugens die jullie werden aangesmeerd om jullie te kunnen controleren. Jullie verkeren niet in de luxe positie dat jullie de tijd hebben, aangezien de Cabal haast heeft om zoveel mogelijk te pakken voordat meer van jullie wakker worden. Hun banken staan op het punt van falen omdat ze niet het goud bezitten om het gedrukte geld te ondersteunen. Ze waren er zo van overtuigd dat ze op de goede weg waren dat ze er nooit aan hebben gedacht dat falen een optie zou zijn. Het advies dat sommige regeringen geven is dat jullie ervoor zorgen dat je een 21-daagse voedsel- en watervoorraad hebt voor het geval het onverwachte zal gebeuren. Een enorme aanpassing aan het leven is nodig, zonder banken, dus wees voorbereid. Degenen van jullie die in deze tijd op Aarde verblijven om de Transitie te faciliteren weten wat er van jullie wordt gevraagd. Wij aan deze zijde van het leven zijn ons volledig bewust dat degenen onder jullie die een belangrijke rol hebben te spelen in de Transitie, in de vallen van de Cabal zijn gelopen en onder valse voorwendselen in gevangenissen worden vastgezet, om op die manier te voorkomen dat jullie je missie kunnen uitvoeren. We zullen jullie niet laten stikken. Deze mensen hebben jullie liefde en gebeden nodig zodat de waarheid boven zal komen en zodat ze hun werk af kunnen maken om de mensheid te bevrijden.

Neem iedere mogelijkheid te baat om DAVID ICKE te horen spreken. Hij legt alles uit waarmee jullie te maken hebben en hij vertelt jullie wat er gedaan moet worden om de ketenen te verwijderen. Hij is een bijzondere man die jullie je ogen voor zoveel waarvan jullie je niet bewust waren zal openen. Het is tijd om wakker te worden en alles terug te nemen wat jullie werd afgenomen.

Jullie bezitten de mankracht en de intelligentie om jullie onderdrukkers uit alle autoriteit op de wereld te verwijderen. Zonder jullie steun zijn ze waardeloos, nutteloos en bang. Ze zijn met te weinig om hun doelen te kunnen bereiken: dus ik vraag jullie, wie heeft de troeven in handen? Angst zal op grote schaal worden ingezet om te pogen de controle over jullie te behouden. Sta niet toe dat het jullie leven binnendringt. Angst is het wapen dat door de Cabal altijd wordt gebruikt om jullie onder controle te houden.

Weet wie jullie zijn en weiger te gehoorzamen. Word de wezens van Licht die jullie zijn, dan zullen jullie onaantastbaar zijn. De Cabal zal angst voor jullie hebben wanneer ze jullie niet langer kunnen controleren. Dan zullen jullie hen gaan zien als de minderheid die ze daadwerkelijk zijn. Vervolgens zullen ze bij jullie aankloppen voor genade.

Jullie zullen hen toestaan de Aarde te verlaten of anders naar jullie wetten te leven. Verlaag jezelf niet door wraak te willen nemen aangezien dit precies is wat ze zelf zouden doen. Verlaag jezelf niet tot hun niveau. Jullie zijn wezens van Licht en jullie zullen op die manier met hen afrekenen.

Dit zijn interessante tijden, dus bereid je voor op verandering en op een toekomst die volledig anders zal zijn. Geen oorlog, angst, armoede en onrecht meer; al dergelijke zaken vormen de wapens van de Cabal. Open je ogen voor de waarheid en ga op zoek naar jullie ware geschiedenis en afkomst. Ontdek wie jullie zijn en waarom jullie in deze tijd op Aarde verblijven. Alles zal worden onthuld.

Mijn lief, geloof in de toekomst die je bezig bent te creƫren. Het zal gebeuren, net zoals wij geloven dat het zal gebeuren. Bid dat degenen die gevangen zitten binnenkort zullen worden vrijgelaten. De macht van de Cabal neemt snel af. Zonder dit zijn ze nergens. Wees op je hoede aangezien ze wanhopig zijn en de Transitie proberen te voorkomen, ook al weten ze dat die niet kan worden voorkomen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!