Home > Nederlands > Montague Keen, 12 september, 2016

Montague Keen, 12 september, 2016

Op deze dag, de herdenking van 9/11, werd één van de meest criminele daden van de eeuw gepleegd op onschuldige mensen, wiens levens die dag een bloedoffer waren, zodat de Cabal verder kon gaan met haar plannen voor jullie wereld. Deze ene daad zou jullie de ogen moeten openen voor hoe gering de Cabal jullie, simpele mensen schat. Tot hoever ze bereid zijn te gaan om jullie van de Aarde, die ze voor zichzelf willen hebben, te verdrijven. Die bewuste dag veranderde het leven voor iedereen, niet slechts voor de Amerikanen. 9/11 werd als excuus aangevoerd om oorlog te veroorzaken in alle landen in het oosten die in het bezit zijn van de OLIE die de Cabal wil hebben. Vandaag de dag zijn er nog maar zeer weinig mensen die het officiële verhaal van deze gebeurtenis geloven. De waarheid kan niet achtergehouden worden. Het Amerikaanse volk gaat een toekomst tegemoet in de FEMA KAMPEN die hun regering voor haar klaar heeft staan. Ze zullen worden gedwongen er "voor hun eigen veiligheid" naar binnen te gaan. Het is allemaal openlijk voorbereid. Waarom stellen jullie niet de vraag; waarom worden er Fema kampen voor ons ingericht?

De Cabal hoeft voor jullie niets te verbergen omdat JULLIE NOOIT ERGENS VRAAGTEKENS BIJ ZETTEN. De Cabal heeft jullie lijden, jullie angst en jullie dood nodig zodat ze in jullie wereld kunnen blijven bestaan. Waarom duurt het zo lang voordat jullie dit inzien? Wanneer de Cabal 9/11 herdenkt, doen ze dat met vreugde, omdat ze kijken naar alles wat ze hierdoor hebben bereikt. Hoeveel méér 9/11-achtige gebeurtenissen zijn er nodig voordat jullie weigeren diegenen te steunen die jullie wereld willen vernietigen?

Degenen onder jullie die volledig zijn ontwaakt voor wat er gaande is, zijn het hun medemensen verschuldigd om te helpen hen de ogen te openen voor alles wat in het werk wordt gesteld om hen te vernietigen. Alle informatie ligt binnen handbereik. Het is nooit makkelijker geweest om op zoek te gaan. Regeringen bestaan enkel en alleen om de Cabal te dienen. Ze zijn er niet om de mensheid te dienen. Vertrouw hun woorden niet. Kijk in plaats daarvan naar hun daden, want daden spreken meer waarheid dan louter woorden. De Cabal is bezig macht te verliezen. Ze zullen jullie alles beloven om te proberen te voorkomen dat jullie op zoek gaan naar de waarheid omtrent wie en wat ze zijn.

Het ontwaken wint aan kracht. De energie hiervan verspreidt zich steeds verder. Jullie zijn bezig de slag om de ziel en de geest van de mensen te winnen. Banken storten in elkaar, wat veel lijden met zich meebrengt. Ze waren volledig corrupt waardoor ze nodeloos lijden veroorzaakten, hetgeen op zijn beurt hun doelen diende. De plannen staan klaar. Jullie zullen je snel aan een nieuwe manier van leven op Aarde aanpassen, zonder de corrupte banken die jullie levens controleren. 2000 jaar lang is het enige wat de mensheid heeft gekend corruptie en controle geweest, of dat nu door religie of bestuur was. Het leven op Aarde is een overlevingsstrijd geworden in plaats van een beleving van het leven op Aarde zoals het in het verleden is geweest. Niets dat jullie ooit door religie hebben geleerd is in feite waar; het is allemaal op leugens gebaseerd. De angst die door religie werd gecreëerd MAAKTEN DE NOODZAAK VAN BEWAKERS OM JULLIE TE CONTROLEREN OVERBODIG, OMDAT ANGST DIE TAAK PRIMA VERVULDE. Angst is het grootste en meest effectieve wapen dat tegen jullie is ingezet door zowel religie als regeringen. Verwijder de angst uit je leven en je wordt een vrije ziel. Dit wordt ten zeerste aangeraden. Aan deze kant van het leven bestaat geen angst omdat we geen door mensen gecreëerde religie of regering hebben.

Nog nooit in de geschiedenis van jullie wereld was de mensheid meer in gevaar om te worden uitgeroeid. Jullie kunnen je niet veroorloven om je ogen te sluiten voor wat er systematisch wordt gedaan om het menselijk ras weg te vagen. De propaganda die door jullie regeringen wordt gegenereerd om jullie in een vals gevoel van veiligheid te sussen moet niet als waarheid worden geaccepteerd. Het komt allemaal van degenen die jullie wereld vanuit de schaduwen regeren. Ze hebben hun marionetten in de regeringen om ervoor te zorgen dat hun plannen worden geaccepteerd en gevolgd. Deze marionetten hebben vele malen gezien wat er gebeurt met degenen die tegen de verborgen heersers ingaan. Alles wat ze nodig hebben is af en toe een Pearl Harbor of een 9/11 om hun agenda erdoor te drukken, en de slapende mensen trappen er iedere keer weer in.

De ontwaakten hebben hun stem gevonden. Ze spreken zich uit tegen deze HOLOCAUST die voor jullie is gepland. Bestudeer Agenda 21 en Agenda 30, hetgeen bij jullie geen twijfel meer zal laten bestaan over wat jullie heersers voor de mensheid in petto hebben. Het zou jullie ogen moeten openen ten aanzien van de weg die jullie nu slaapwandelend volgen. Er is actie nodig om jullie en je verwanten te beschermen. Deze holocaust kan niet plaatsvinden zonder jullie assistentie en medewerking.

Vertrouw op je eigen research. Praat met degenen die eveneens de waarheid onderzoeken. Religies en regeringen zijn allemaal onderdeel van het controlesysteem, en kunnen dus niet worden vertrouwd. David Icke en anderen zoals hij hebben hun leven gewijd aan het zoeken naar de waarheid en aan dit met jullie te delen. De 99% dient bijeen te komen om pal te staan voor waarheid en rechtvaardigheid, om de mensheid te bevrijden van de boeien van de kwaadaardige krachten die met een zijden draad aan de controle blijven vasthouden. Jullie kunnen de vrijheid grijpen nu de Cabal op haar zwakst is. Vraag eens waarom zovelen van jullie zogenaamde leiders trouw zweren aan een buitenlandse staat die elke gemeenschapssector op jullie wereld heeft geïnfiltreerd. Het is tijd om de feiten onder ogen te zien vrienden, niets is wat het lijkt. Er is actie nodig om de Status Quo om te draaien en de corrupten te verwijderen. Neem jullie wereld voor de mensheid terug. Creëer een wereld waarin al het menselijk leven wordt gerespecteerd, oorlogen zullen ophouden en vrede oppermachtig zal zijn.

Mijn lief, je last wordt zwaarder, en de verantwoordelijkheid te groot. Jouw strijd om ons werk af te maken eist zijn tol. We zijn bij je, elke stap op de weg door deze moeilijke tijden.

Altijd, je aanbiddende

Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!