Home > Nederlands > Montague Keen, 2 oktober 2016

Montague Keen, 2 oktober 2016

In deze verwarrende tijd kunnen jullie niets dat naar voren wordt gebracht door Kerk of Staat als waarheid accepteren. Zij werken samen om hun agenda voor jullie vernietiging aan jullie op te dringen. Ze hebben haast, aangezien er veel meer van jullie ontwaken m.b.t. hun overnameplannen. Het is uiterst belangrijk dat jullie je met je Zielsfamilie verbinden, omdat deze belangrijker is dan je bloedfamilie. De verbinding op zielsniveau gaat veel verder dan welke bloedverwantschap ook. Wanneer je iemand uit je Zielsfamilie ontmoet, weet je in een oogwenk dat deze verbinding altijddurend is. Er is niets dat het kan veranderen. Jullie steunen elkaar door dik en dun. Zielsverbinding gaat terug naar het begin der tijden. Het zal blijven bestaan omdat het niet kan worden vernietigd.

Het is essentieel om de waarheid te onderzoeken. De agenda van jullie regering bestaat NIET TEN VOORDELE VAN HET MENSELIJK RAS. Ze zijn van plan alles van jullie af te nemen om op die manier een Aarde te scheppen waarin alleen zij alles bezitten. Ze hebben deze overname al duizenden jaren gepland. Ze hebben een educatie-systeem opgezet dat de bevolking dermate af zou stompen dat jullie hun corrupte wetten automatisch zouden accepteren. ZE HEBBEN JULLIE BEDROGEN, maar nu worden jullie wakker voor dit bedrog en zijn jullie bereid hiertegen in opstand te komen. Jullie weigeren de beslissingen van de Cabal te accepteren. Jullie worden iedere week sterker en jullie aantallen nemen iedere dag toe. Terwijl jullie geesten de mist van verwarring en verhulling ontstijgen, zien jullie de waarheid en steunen jullie die.

Jullie hebben de troef in handen, want als jullie niet langer hun oorlogen uitvechten zijn ze hulpeloos. Weiger ook maar iets te doen wat je medemens op wat voor manier ook kan schaden. Sta samen sterk. Schrijf geen op chemicaliën gebaseerde medicijnen voor die zo velen van jullie ombrengen. Het maakt allemaal onderdeel uit van de intrige om jullie van wat ze als hun Aarde beschouwen, te verwijderen.

Heel binnenkort zullen jullie kunnen zien wat er in Amerika zal gebeuren. Dit zal het eerste land zijn dat volledig wordt overgenomen. Het Amerikaanse volk weigert de ogen te openen om duidelijk te kunnen zien wat hen wordt aangedaan. De V.S. is verantwoordelijk voor de dood van miljoenen van jullie medemensen. Haar Regering roept wanhopig om een Derde Wereldoorlog. De Regering van de V.S. zet alles in het werk, via zwarte magie of op een andere manier, om weer een oorlog te beginnen.

Trap niet in hun propaganda, want het bevat geen enkele waarheid. Ze vechten voor hun corrupte overleving. Leef alleen vanuit je hart, niet vanuit het hoofd, want dat is door hun zogenaamde Educatie-systeem gecorrumpeerd. Jullie worstelen sinds de afgelopen 2000 jaar om te overleven vanwege iets wat was gecreëerd door wat jullie nu het Vaticaan noemen en dat 100% corrupt is. Haar ceremonieën, prachtige kledij en mooie woorden kunnen de duistere daden en plannen niet verhullen.

Nu hebben jullie de kans om dat allemaal te veranderen en het te vervangen door gerechtigheid voor iedereen. De waarheid kan worden blootgelegd zodat de juiste actie wordt ondernomen die de mensheid en de Aarde in ere zullen herstellen naar wat ze ooit waren en naar wat ze zouden moeten zijn. Er is niets om bang voor te zijn behalve de angst zelf. Weiger de kwade krachten die jullie je hele leven en dat van jullie voorouders al beheersten, van dienst te zijn.

De overname van de Aarde zal ophouden op het moment dat genoeg van jullie weigeren de Cabal nog langer van dienst te zijn. Dan zal de vrede worden hersteld. De Banken zijn een product van de Cabal. Ze hebben hun dienst bewezen om de mensheid onder slavernij te brengen. Het Bankwezen is het product van kwaadaardige geesten: degenen die niet op Aarde thuishoren, maar die haar voor zichzelf willen hebben.

Jullie zingen over liefde, jullie schrijven over liefde, maar leven jullie je leven ook in liefde? Liefde is door jullie heersers gedegradeerd zodat jullie je er niet werkelijk mee verbinden. Liefde staat boven alles. Haar belang en waarde zijn onbetaalbaar. Wanneer je je met anderen in Liefde, pure Liefde, onbaatzuchtige Liefde verbindt, dan verbind je je met de Bron. Het ligt in jullie handen…

Open je ogen en je geest. Accepteer niets zonder eerst onderzoek te doen naar wat jullie door de regering, religies, de TV en de kranten wordt verteld. Jullie wordt alleen verteld wat jullie heersers jullie willen vertellen. Willen jullie nog langer doorgaan je levens als enkel marionetten te leven, voortdurend zonder vraagtekens te zetten aan alles gehoorzamen wat jullie heersers je opdragen? Breek vrij, vrij om voor jezelf te denken. Vrij om je met de Bron te verbinden en te worden wie je bent. Jullie zijn wezens van Licht die op Aarde levenservaring opdoen.

Er zijn in deze tijd zo velen van jullie op Aarde en jullie herkennen in elkaar wie jullie in andere levens zijn geweest. Jullie bevinden je allemaal op Aarde om ervoor te zorgen dat de Transitie soepel verloopt, want dit kan niet worden tegengehouden. Voor velen van jullie zal het niet gemakkelijk zijn. De Cabal zal smerig vechten om te proberen de macht in handen te houden, maar haar dagen zijn geteld. Sta klaar, vrienden, om de controle over te nemen. Zorg er ten eerste voor dat alle oorlogen onmiddellijk stoppen. Het moorden moet stoppen. Vernietig alle oorlogstuig om ervoor te zorgen dat het nooit meer kan worden gebruikt. Geniet vervolgens van jullie hervonden vrijheid. Werk samen om het leven op Aarde te herstellen door voor schoon water en zuivere lucht te zorgen, evenals goed en voedzaam voedsel voor zowel mens als dier. Het zal hard werken zijn, vrienden, maar ik kan jullie verzekeren dat het de moeite waard zal zijn. Maak plannen en wees voorbereid.

Mijn lief, we maken ons zorgen dat je gezondheid er onder lijdt. Neem jezelf alsjeblieft in acht. We hebben plannen die op dit moment nog niet kunnen worden onthuld. Heb vertrouwen, mijn lief, heb vertrouwen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!