Home > Nederlands > Montague Keen, 9 oktober 2016

Montague Keen, 9 oktober 2016

Ik ben verbijsterd als ik kijk naar wat jullie door corrupte regeringen wordt opgedrongen. De leugens en disinformatie die jullie vanaf alle kanten wordt opgediend is verschrikkelijk. DE NWO, die zich achter vele vermommingen verstopt, het Vaticaan, de Kroon en de regeringen, evenals de kranten en TV kanalen die ze bezitten. Ze zingen allemaal vanaf hetzelfde psalmenblad terwijl ze doen alsof ze zelf allemaal tot dezelfde conclusie zijn gekomen.

Degene die zichzelf Paus Francis noemt probeert jullie je schuldig te laten voelen voor jullie poging Europa te beschermen. Ik verzeker je, het Vaticaan weet alles over schuld, want het is een wapen dat ze eeuwenlang effectief hebben ingezet. De Katholieke Kerk heeft jarenlang miljoenen onschuldige mensen onwettig vermoord. Ze genieten van het bloedvergieten, omdat de angst die het veroorzaakt hun levenszuurstof is. Hun ware geschiedenis zou jullie tot op het bot schokken. Het Vaticaan is niet wat jullie verteld werd dat het is, verre van dat.

Jullie vragen je af wie in deze tijd van verwarring de waarheid spreekt. Alleen Poetin vertelt jullie de waarheid. Hij wil geen oorlog. Hij wil zijn volk en zijn land beschermen. Kwaadaardige mensen proberen hem weg te krijgen, dezelfde kwaadaardige mensen die de mensheid op de knieën heeft gebracht. Deze mannen en vrouwen hebben ieder land geïnfiltreerd en hebben via zwendel hun weg naar machtsposities ingenomen om daarna hun vaardig aangescherpte plannen voor de overname van de wereld te volgen teneinde hun Nieuwe Wereld Orde te creëren.

Geloof hen niet. Laat jezelf niet voor de gek houden door hun tentoonspreiding van “vriendschap en zorg” voor de mensheid. Jullie verwijdering van de Aarde is het doel. Ze zijn welbespraakt in de leugens waarmee ze het klaarspelen sommigen van jullie voor de gek te houden. De meerderheid van jullie kan de leugens nu zien voor wat ze zijn, en jullie schrikken ervan op. Jullie dienen je soort te beschermen. De toekomst van de mensheid ligt in jullie handen. Het is een grote verantwoordelijkheid, dus ga er met zorg mee om.

Twaalf jaar geleden ben ik naar de Geestenwereld overgegaan. Sindsdien is de druk voor de NWO enorm geëscaleerd. 9/11 plaatste een enorm vraagteken bij de regelrechte leugens die jullie toen werden verteld, en de Cabal was niet voorbereid op de vragen die bij jullie opkwamen. Dat was voor de Cabal het begin van het einde. Wetenschappers en ingenieurs ontmaskerden de leugens die jullie door de regering van de V.S. werden verteld. Denk hierover na, vrienden, de regering van de V.S. vond het prima om 3000 mensen te vermoorden zodat ze Irak kon binnenvallen. Dit bewijst zonder enige twijfel dat ze zich geen jota om jullie bekommeren. Hoe kunnen jullie ze ooit weer vertrouwen?

Jullie doorzien de manier waarop ze hun valse vlaggen gebruiken om hun controle over jullie levens en jullie landen af te dwingen. Moorden is voor hen een manier van leven; het doet er niet toe of ze oorlog, satanische moorden, hongersnood, overstromingen of een holocaust gebruiken. Jullie kunnen geen moment langer stil blijven. Verdedig jezelf, maar niet via geweld. Weiger de oorlogen te vechten die hun corrupte regimes overeind houden. Deze Cabal gebruikt alles wat maar mogelijk is tegen jullie, maar de macht ligt in jullie handen. Weiger hun orders te gehoorzamen.

Amerika staat op het punt te ervaren waartoe de Cabal in staat is. Hoewel de mensen van de FEMA Kampen afweten, die helemaal klaar zijn, doen ze nog steeds niets. Wat is er voor nodig om de mensen wakker te laten worden? Jullie gedachten houden zich bezig met de verkiezing van een President die altijd de orders van de Cabal zal opvolgen. Het doet er niet toe wie gekozen wordt. Ze vermoorden iedereen die zich tegen hen zal keren. Onthoud wat er met President Kennedy is gebeurd!

De oorspronkelijke Amerikaanse bevolking (de Indianen) hebben ondervonden hoe alles van hen werd afgenomen. Ze dienen te worden bewonderd, want zij zijn sterk omdat ze weten wie ze zijn. Ze hebben hun kennis behouden en leven daar nog steeds naar. De rest van de Amerikanen bestaat uit mensen die andere landen zijn ontvlucht, op zoek naar een beter leven. Ze zijn een mengeling van alles. Hun wortels liggen in andere landen. Nu moeten ze gezamenlijk pal staan voor waarheid en gerechtigheid voor alle mensen van Amerika, ongeacht waar ze vandaan kwamen.

Vraag jezelf nu af, waarom wil Amerika Rusland vernietigen? Kijk terug naar toen de Tsaar en zijn familie werden vermoord. Het Russische volk leed. Het is aan hen te danken dat, hoewel ze leden, ze zich herstelden. Aleksandr Solzhenitsyn schreef op een briljante manier over deze vreselijke lijdenstijd. Gezamenlijk heeft het Russische volk haar land wederom groot gemaakt. Ze hebben zich hersteld en doen het goed met Poetin, een leider die om hen geeft. En dan komt daar de Cabal, met schuim op de lippen, om oorlog af te dwingen. Ze willen Rusland opnieuw vernietigen. Maar Rusland is jullie vijand niet. Jullie heersers zijn jullie vijand.

Kijk eens naar alle landen die sinds 9/11 vernietigd zijn. Het is allemaal onderdeel van het plan. Ik zeg jullie, vrienden, DIT IS GESCHIEDENIS DIE ZICHZELF HERHAALT, want dezelfde mensen trekken nog steeds aan de touwtjes.

Hoeveel langer laten jullie je dit gebeuren? Het is allemaal een enorme samenzwering. Alles wat jullie hebben geleerd, of het nu op school is of op de universiteit, het zijn allemaal leugens. Dit is wat jullie controleert. Jullie zitten gevangen door de leugens.

Zoek de waarheid of bezwijk. Met waarheid komt vrijheid van controle en de kracht om met corrupte regimes om te gaan.

Ga in je eigen kracht staan. Die is er, wachtend op jou om te worden wie je bent. De Aarde, in al haar pracht, is van jullie om haar te herstellen naar wat ze eens was. Degenen die de Aarde binnenvielen hebben een keuze, te leven op Aarde als mensen, of de Aarde voor altijd verlaten. Ze moeten de mogelijkheid krijgen om weg te kunnen gaan.

Het doet er niet toe hoe verleidelijk het is maar verlaag jezelf nooit tot hun niveau door wraak te zoeken. Ze zijn het niet waard. Wanneer al deze negatieve energie voor altijd is verwijderd, zal het leven op Aarde zalig zijn en zal vrede oppermachtig heersen. Dit dient jullie doel voor de toekomst van de mensheid te zijn. Het ligt allemaal in jullie handen.

Mijn lief, je vriend heeft je juist geadviseerd. Je gezondheid zal in de loop van de tijd verbeteren. Je staat tegenover een machtige vijand die als doel heeft jou te elimineren. Er wordt veel in het werk gesteld om ons, aan deze kant van het leven, te verhinderen om meer voor jullie te doen. Hun macht wordt minder en dit kwam voor hen als een schok. Dit hadden ze nooit kunnen denken, aangezien ze zichzelf als onoverwinnelijk beschouwden.

We zullen slagen. De juiste mensen zullen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Probeer zoveel mogelijk te rusten want, mijn lief, je bent geen lentekuiken meer. De geest is sterk, maar het vlees is soms zwak.

Je wordt altijd omgeven door liefde. Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!