Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 31, 2012

SaLuSa, August 31, 2012

De oude garde dacht dat ze had gewonnen en de Nieuwe Wereldorde lag binnen handbereik. Ze hield echter geen rekening met jullie standvastigheid en vastberadenheid om tegen haar in opstand te komen.

In de relatief korte periode sinds de start van deze eeuw hebben jullie het licht op aarde exponentieel laten toenemen om haar te kunnen verslaan.

Ze maakt nog steeds lawaai en gelooft dat ze de plannen voor Ascentie nog kan dwarsbomen, maar in feite is ze niets meer dan een kleine irritatie. Ze beschikt niet langer over de macht of steun om succes af te dwingen en is er zelf getuige van hoe haar rijk in elkaar valt.

We hebben nu te maken met het systeem dat zij heeft opgezet en dat nog altijd functioneert. Het staat Disclosure in de weg, maar met elke dag die voorbij gaat verdwijnen de belemmeringen. Wanneer Disclosure eenmaal officieel wordt goedgekeurd gaan de sluisdeuren open zodat veel meer aspecten van onze relatie met jullie naar buiten kunnen komen.

Open contact wordt gezien als een afzonderlijke kwestie, maar zal nog voor Ascentie plaatsvinden. De weg moet eerst worden geplaveid voor zulke grootse onthullingen omdat veel mensen ons bestaan nog altijd ontkennen, laat staan dat ze klaar zijn om ons te ontvangen. De waarheid moet echter naar buiten komen omdat jullie toekomst onlosmakelijk is verbonden met de onze, we zijn namelijk allen één.

Onze komst is geen voorteken dat jullie iets wordt afgenomen, integendeel. We hebben jullie zoveel te bieden om jullie te helpen de stap te maken naar het nieuwe tijdperk. Dat is niet het einde, we worden gelijken en samen zullen we anderen dienen die ervaringen nodig hebben die wij kunnen bieden.

Jullie toekomst vertoont weinig gelijkenissen met hetgeen jullie nu ervaren en zal totaal anders, maar toch zeer acceptabel zijn. Jullie hebben nog niet echt geleefd omdat jullie levens zich afspeelden in een valse realiteit. Jullie kregen vrije wil om te creëren wat jullie maar wilden, maar die werd uiteindelijk overgenomen door de oude garde.

Jullie vrije wil zal niet van jullie worden afgenomen en wat jullie ook kiezen zal jullie nieuwe pad zijn, dat begint nadat de huidige cyclus is afgelopen. In deze omstandigheden heeft het geen zin om anderen te overtuigen iets anders te doen omdat ze zich daar niet goed bij zullen voelen.

Wat betreft jullie evolutie bestaat er niet zoiets als een deadline. Jullie ontwikkelen jezelf op jullie eigen tempo en als zielen ervoor kiezen om in de lagere dimensies te blijven zijn ze er kennelijk niet klaar voor om verder te gaan. Waarschijnlijk hoeven ze er niet al te lange tijd in te blijven omdat ze net als jullie kunnen profiteren van eerdere ervaringen.

Of de media erover willen berichten of niet, wij gaan door en er ligt een grootse finale in het verschiet. De nieuwe financiële situatie krijgt vorm en de noodzaak van verandering wordt geaccepteerd. Het kan daarom niet veel langer meer duren voordat er aankondigingen over worden gedaan.

Het betekent zeker het begin van het eind van de Illuminati. Zonder het beheer over de geldvoorraad kan ze haar verschillende activiteiten niet langer voortzetten. We zullen grote sommen geld, schuldpapier en edelmetalen teruggeven aan de rechtmatige eigenaren of in een wereldwijd herverdelingsfonds stoppen.

We overzien de activiteiten van onze bondgenoten en hoe meer we samenwerken, hoe meer succes we boeken. Na Ascentie zal onze relatie met jullie persoonlijker worden en worden jullie al snel sterrewezens zoals jullie lange tijd geleden waren. Om die reden voelt wat je doet heel natuurlijk aan.

Het is er allemaal op gericht om jullie volledig in jullie nieuwe leven te helpen. Hoe fijn zal het zijn om te weten dat iedereen die je ontmoet te vertrouwen is? Eerlijkheid zal de gewoonste zaak van de wereld zijn omdat er in de hogere dimensies geen ruimte is voor minder.

Houd vol omdat jullie problemen, of ze nu fysiek of anders van aard zijn, opgelost zullen worden. We weten dat velen lijden aan fysieke aandoeningen die worden geassocieerd met het leven op aarde, maar weet dat ze allemaal gaan verdwijnen. Met onze genezingsmethoden kunnen alle aandoeningen succesvol worden behandeld en als een wezen van energie zul je ontdekken dat ze werken op basis van geluid en kleur.

Kristallen zijn er ook nauw bij betrokken en kunnen worden gebruikt om de meest krachtige energieën voor transformatie en genezing voort te brengen. Kristallen zullen in de toekomst een zeer grote rol in jullie leven spelen. Deze concepten zijn niet nieuw voor jullie omdat velen van jullie in Atlantis leefden in de perioden dat ze veel werden gebruikt.

We zien dat jullie beginnen te begrijpen waarom jullie zo hoog in aanzien staan bij ons omdat jullie bewustzijnsniveaus in het verleden veel hoger waren. De lagere trillingen van dualiteit maakten het moeilijk voor jullie om die tijden te herinneren en jullie zijn maar pas begonnen te ontwaken naar jullie ware zelf.

Jullie potentieel is oneindig en jullie vinden spoedig jullie ware plaats in het grote plan. Wanneer jullie ons beter leren kennen zullen jullie jezelf in ons herkennen en dat komt doordat velen van jullie afkomstig zijn van de beschavingen die lid zijn van de Galactische Federatie van Licht.

Wanneer je gelijken ontmoet zul je weten dat ze verwant zijn aan je. Dat zal leiden tot een mooie reünie. Er zullen vieringen zijn wanneer we jullie openlijk kunnen ontmoeten omdat jullie je realiseren dat we altijd dichtbij elkaar zijn geweest. Het zal een samenkomen zijn van zielen die al lange tijd met elkaar hebben samengewerkt.

Jullie hebben zo veel om naar uit te kijken dus maak je niet druk om wat er met de oude garde gebeurt. Jullie worden zeker geïnformeerd over wie er achter de plannen zaten om jullie en jullie wereld over te nemen en wie verantwoordelijk zijn geweest voor de gruweldaden die in de loop van de geschiedenis zijn gepleegd.

Jullie zullen meer geïnteresseerd zijn in de misdaden die ze in jullie huidige leven hebben begaan. Er zal vaak geschokt worden gereageerd wanneer de ware aard van mensen die jullie mogelijk respecteerden naar buiten zal komen. Laat de informatie een einde maken aan speculatie rond tragedies als 9/11, maar wees niet uit op wraak. Laat dat over aan de hogere autoriteiten die precies weten wat er moet gebeuren, zodat je weet dat er gerechtigheid komt.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wens jullie succes bij de voorbereiding op Ascentie.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!