Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, September 10, 2012

SaLuSa, September 10, 2012

Houd in gedachten dat de gebeurtenissen van de laatste tijd in jullie voordeel zullen werken. Hoeveel jullie ook te weten komen op basis van de verschillende informatiebronnen is de waarheid moeilijk over te brengen op een manier die jullie volledig begrijpen wanneer stevig bewijsmateriaal ontbreekt. Dat zal veranderen wanneer degenen die dergelijke informatie tegenhouden verwijderd zijn. We realiseren het op een dusdanige manier dat jullie geen twijfel meer zullen hebben over de waarheid. De aandacht wordt ongeacht hoe alles gaat lopen met name gericht op degenen die zich voorbereiden op Ascentie. We zijn verheugd dat mensen in hun omgeving openlijker beginnen te spreken over Ascentie en wat dat betekent voor jullie beschaving. Uiteindelijk zal het iedere ziel beïnvloeden, ongeacht of ze enige voorkennis hadden over wat er staat te gebeuren. Simpel gezegd zijn er twee mogelijkheden: of je blijft op je huidige trillingsniveau, of het wordt voldoende verhoogd zodat je in staat bent om samen met Moeder Aarde te ascenderen.

Zielen worden niet uitgekozen voor Ascentie, omdat het een staat van zijn betreft die je zelf bereikt. Wanneer je er klaar voor bent kun je niets anders doen dan mee omhoog gaan terwijl de hogere trillingen aan terrein winnen. Jullie trekken zielen aan die gelijkgestemd zijn en klaar zijn om deel te nemen aan de creatie van een nieuwe omgeving die geschikt is voor een verlichte en liefdevolle beschaving. Tegen die tijd kunnen we in alle openheid met jullie werken en samen verder gaan om een beschaving op te bouwen die gebaseerd is op harmonie en balans. Tenzij jullie je uit de lagere trillingen weten te bevrijden zullen jullie het altijd lastig vinden om te creëren en jullie blik op het Nieuwe Tijdperk te houden.

We delen jullie frustratie vanwege de vertragingen en weerhouden jullie ervan om te zien wat er achter de schermen gebeurt. Het is niet altijd verstandig om te veel van onze activiteiten te onthullen, maar weet dat we constant doorwerken om voltooiing te bereiken. De projecten waar we aan werken zijn vrij uitdagend en vereisen een hoge mate van samenwerking. We moeten onze bondgenoten bedanken voor hun prestaties in extreem moeilijke omstandigheden. Het doel was altijd om jullie te betrekken bij de veranderingen, omdat we niet alles voor jullie willen doen. Gezamenlijk gaan we door om aan de voorwaarden voor Disclosure te voldoen, maar wees erop voorbereid dat het zal komen in de vorm van een serie onthullingen.

Onze bondgenoten, waaronder alle mensen die de waarheid verspreiden, hebben een gigantische hoeveelheid werk verzet. Er zijn echter nog steeds veel zielen die het moeilijk vinden om hun huidige overtuigingen overboord te gooien omdat de oude garde op succesvolle wijze onjuiste informatie verspreidt. Het is moeilijk om te geloven dat jullie in de maling zijn genomen, te meer omdat jullie leiders hebben die gerespecteerd worden vanwege hun kennis. Denk voor jezelf en wees er klaar voor om over te stappen op overtuigingen waar je op comfortabele wijze mee kunt leven. Op den duur worden jullie geconfronteerd met onweerlegbare feiten en informatie over de waarheid over jullie en jullie beschaving.

Ascentie betekent dat jullie worden bevrijd van de lagere trillingen en omhoog gestuwd naar een niveau dat jullie echte staat van zijn vertegenwoordigt, een niveau waar jullie creatieve krachten zich meer uiten. Met jullie gedachtekracht kunnen jullie in jullie huidige dimensie ook creëren, maar slechts zelden zien jullie gelijk resultaat. Relatief recent hebben jullie je uit de diepten verheven waar de lagere trllingen jullie omlaag trokken. Het is waar dat jullie altijd hulp hebben gehad, maar dat kwam in antwoord op jullie wensen en is nooit aan jullie opgelegd. Het is niet onze taak om veranderingen aan jullie op te dringen, ze zijn een natuurlijk resultaat van jullie verhoogde trilling.

Het Ascentieproces vindt hoe dan ook plaats en beïnvloedt het hele universum. Jullie vormen er een klein maar desalniettemin belangrijk onderdeel van. Jullie kunnen ons omschrijven als dienaren van de Bron. We voeren de wil van de Bron uit en dat is de functie van de Galactische Federatie van Licht. Binnenkort ervaren jullie hoe het is om te leven in vrede en harmonie en jullie woorden kunnen moeilijk omschrijven hoe het voelt om in de hogere trillingen te vertoeven. Er zijn geen nare of afstotende energieën zoals je die op aarde ervaart en alle aspecten van jullie leven brengen alleen maar meer voldoening en verheffing met zich mee. Als jullie konden proeven van wat wij beschrijven zouden jullie nooit meer willen terugkeren naar het oude. Houd dat in gedachten en laat gebeurtenissen op aarde hun pad naar voltooiing vinden.

Op aarde komen jullie dichter in de buurt van de eindtijd en in de weken die resteren zullen jullie veel energiestoten ervaren. Jullie herkennen de veranderingen die ze in jullie veroorzaken en hoogstwaarschijnlijk brengen ze een rust met zich mee die jullie om je heen hebben gecreëerd en die niet kan worden beïnvloed van buitenaf. Leef je leven alsof je al geascendeerd bent en laat alles los wat je niet langer dient. Terwijl je op aarde bent kun je geen perfectie verwachten, dat is nagenoeg onmogelijk. Door echter als voorbeeld te dienen help je andere zielen zich te verheffen en je licht brengt rust bij anderen.

We zitten dicht bij de gebeurtenissen waar jullie op hebben gewacht, maar we noemen geen data. Het is niet altijd mogelijk om accuraat te zijn omdat gebeurtenissen op aarde zo snel veranderen. We kunnen de Illuminati verwijderen, maar dat maakt nog niet direct een einde aan haar activiteiten. Haar tentakels zijn overal in de maatschappij te vinden en we moeten ze stuk voor stuk weghalen. Zij kan haar machtscentra, die verzwakt zijn door onze bondgenoten, niet herbouwen en een totale ineenstorting is niet ver weg.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zie dat de dag waarop we samen kunnen komen nabij is. Ik zal verheugd zijn wanneer we elkaar kunnen bedanken in liefde en licht.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!