Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 27, 2012

SaLuSa, August 27, 2012

Sommige mensen vragen zich af wat ze moeten doen als ze beslissingen moeten gaan nemen die ze voorbij 21 december brengen.

Het antwoord is zoals altijd: volg je intuïtie omdat niets je Ascentie in de weg kan staan. Het is wel belangrijk om meningsverschillen met vrienden of kennissen op te lossen.

Dat kan worden bereikt wanneer je accepteert dat het noodzakelijk is om het nieuwe tijdperk met een schone lei te beginnen en je realiseert dat oude relaties eindigen en nieuwe beginnen. Mensen gaan vaker een partnerschap aan in plaats van dat ze zullen trouwen en jullie komen vaker terecht in groepen die met elkaar samenwerken. Jullie zullen eigenlijk meer vrijheid hebben dan voorheen omdat jullie een hoger bewustzijnsniveau hebben bereikt. Jullie kunnen overal in het sterrenstelsel naartoe reizen.

Jullie groei komt deels voort uit het feit dat jullie gedachten vaker puur zijn zodat jullie je kunnen richten op de toekomst. Jullie huidige cyclus loopt af en daarmee zouden jullie je ook niet meer moeten hechten aan alles wat jullie kan tegenhouden. Heb geen spijt want jullie hebben honderden levens gehad die jullie evolutie versnelden. Een veel beter leven zonder de tegenslagen waar de dualiteit mee gepaard ging wacht op jullie. Al jullie ervaringen zijn onderdeel geweest van jullie verheffing en jullie blijven daar altijd van profiteren. In de dualiteit heb je de zintuigen en emoties volledig kunnen ervaren en heb je geleerd hoe je ze onder controle moest krijgen. Je bent in staat om negatieve emoties onder de duim te houden en als dat niet lukt kun je niet zomaar zeggen dat je nu eenmaal zo bent. Het kost moeite om te veranderen, maar daar heb je op verschillende manieren profijt van. Je zult je namelijk veel beter in je lichaam voelen. Met name woede heeft een slopend effect op je gehad en wanneer je vaak boos bent beschadig je je lichaam en kunnen ziektes ontstaan.

Wanneer jullie meer van het licht worden richten jullie je attentie meer op harmonieuze zaken in het leven en terwijl jullie voortgang boeken wordt het steeds gemakkelijker om de vrede en rust vast te houden. Je komt met andere woorden meer op één lijn te staan met je hogere zelf, wat je ultieme doel is. Wie je was is niet de echte jij en dualiteit is niet je ware realiteit. Het is allemaal een illusie die je zelf hebt gecreëerd omdat jullie allemaal naar de lagere trillingen zijn afgedaald. Vanaf dat moment hebben jullie pieken en dalen gekend, maar als menselijk ras hebben jullie nooit een punt bereikt zoals nu, waarop iedere ziel de kans heeft om te ascenderen.

Voordat 21 december zich aandient krijgen mensen die niet weten wat er komt genoeg mogelijkheden om geïnformeerd te worden. Datzelfde geldt voor degenen die hebben besloten de huidige aarde niet te verlaten zodat ze achteraf geen spijt krijgen. Ongeacht de keuze die je maakt is het belangrijkste dat je door blijft evolueren op een niveau dat precies bij je past. Wanneer je het stadium na Ascentie bereikt en merkt dat sommige bekenden van je niet zijn geascendeerd is er geen reden om je verdrietig te voelen. In sommige gevallen kun je er later voor kiezen om hun gids te zijn, dus je band met hen kan nog steeds sterk blijven.

Deze cyclus loopt in relatief korte tijd af en er gebeurt veel. Het meeste daarvan heeft betrekking op verschillende vormen van reiniging en het verwijderen van de oude garde en hun invloed en macht, die nu afbrokkelt. Er is geen weg terug voor hen en veel informatie over hun operaties komt nu in het publieke domein terecht. Het is belangrijk dat je weet hoe je voor de gek bent gehouden en je hebt geen reden om je schuldig te voelen omdat de gevestigde orde in het verleden veel macht had. Dat gaat heel ver terug naar een tijd waarin de negatieve energieën voor het eerst naar de aarde werden getrokken. Je hebt je zeer dienstbaar gemaakt aan het universum door te helpen om ze te transmuteren, vaak ten koste van jezelf.

Bevrijd jezelf van de lagere invloeden en sta voor waar je in gelooft omdat je mogelijk gevraagd wordt om uitleg te geven wanneer de waarheid aan het licht komt. Het is niet noodzakelijk om anderen te overtuigen dat jij de waarheid in pacht hebt. Het wordt vanzelf duidelijk wanneer mensen er klaar voor zijn en veel van wat de waarheid in de weg stond wordt nu onthuld. Het heeft als gevolg dat mensen hun overtuigingen herzien. Over niet al te lange tijd keren leermeesters terug naar aarde en samen met degenen die hier al zijn stellen ze zeker dat onjuiste leringen en geschiedkundige stukken worden gecorrigeerd of verwijderd. De waarheid staat niet geschreven in jullie geschriften, maar mensen zullen het begrijpen door een energie die ze verheft.

Bedenk even hoe bezoekers aan jullie aarde werden afgeschild als monsters die jullie tot slaaf wilden maken en jullie land wilden inpikken. We worden beschreven als buitenaardsen, maar eigenlijk zijn we jullie echt familie. Nooit hebben we jullie iets willen aandoen. Voor dergelijke activiteiten zijn niet de leden van de Galactische Federatie van Licht verantwoordelijk, maar andere buitenaardsen of jullie eigen manschappen. Dat wordt gedaan om jullie bang voor ons te maken en het helpt ook niet dat sommige religieuze groepen denken dat we duivels zijn. We vragen jullie te wachten tot we ons tussen jullie kunnen begeven. Dan voelen jullie onze aura en weten jullie dat we in licht en liefde komen.

We weten dat velen van jullie die onze informatie lezen ons standpunt begrijpen. Jullie zijn onze frontlinie en er zal een tijd komen waarin jullie kennis van onschatbare waarde voor ons zal zijn. We kunnen niet overal tegelijk zijn en jullie wordt gevraagd antwoord te geven op vragen van mensen die net in aanraking komen met het hele begrip Ascentie. Het is niet gemakkelijk te bevatten en te accepteren, met name omdat het idee van een eindtijd vaak wordt geassocieerd met het verliezen van alles wat je bezit en waar je aan gewend bent geraakt. Het kan een angstige gedachte zijn, maar je accepteert het al snel wanneer je begrijpt dat het simpelweg een nieuw begin is. Je wordt in het wonderlijke rijk van vrede en harmonie begeleid waar je al je zorgen kunt vergeten. Je hebt niets te verliezen.

Ik ben SaLuSa en verlaat jullie met mijn liefde voor jullie allemaal.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!