Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 24, 2012

SaLuSa, August 24, 2012

De periode waar jullie je nu in bevinden kan een beetje worden vergeleken met de stilte voor de storm omdat jullie weinig weten over wat er werkelijk gebeurt.

Door onze activiteiten wordt druk uitgeoefend op de mensen die opzij moeten stappen zodat het nieuwe tijdperk zijn intrede kan doen.

Ze kunnen kiezen om af te treden of wij zullen ze verwijderen voor onze bondgenoten en dat zal resulteren in een aantal gebeurtenissen die eindelijk worden opgepikt door de media. Het zal zijn zoals jullie het hebben verwacht en gaat steeds sneller. Toch neemt het nog enkele weken in beslag om de restanten van het oude paradigma te verwijderen en het nieuwe aan te kondigen.

Zoals we jullie vaak hebben gezegd is alles klaar om vooruit te gaan en wij zijn net zo verheugd als jullie wanneer dat ook gaat gebeuren. In eerste instantie zal veel werk worden gedaan door onze bondgenoten, die goed zijn voorbereid op hun rol in het proces.

We hebben ze lange tijd begeleid en zijn extreem dankbaar voor hun samenwerking. Dat geldt ook voor de ontwaakte mensen in het algemeen. Veel van jullie zijn speciaal in deze tijd geïncarneerd terwijl jullie wisten van de uitdagingen waar jullie mee zouden worden geconfronteerd. Jullie werden gekozen vanwege jullie trouw en dienstbaarheid aan het licht.

Veel van jullie begonnen in de meest duistere periode van jullie beschaving te ontwaken en reageerden op de subtiele influisteringen. Dat gebeurde om aan iets beters te werken, gezien het niveau waar de mensheid naar was afgezakt. Als pioniers van het licht verspreidde je het licht en moedigde je andere zielen aan om zich bij je te voegen.

Het waren onzekere tijden vol gevaar, maar je begon aan iets waar degenen die na je kwamen op konden voortborduren. Als resultaat daarvan zijn vele zielen nu deels ontwaakt en hebben ze niet veel licht meer nodig om volledig te ontwaken.

Onthoud dat de Bron van dit universum lang geleden heeft verordend dat deze cyclus zou eindigen in een overwinning voor het licht. Die belofte is waargemaakt door vele dragers van licht die vanuit de hogere rijken het reilen en zeilen van de mens in de gaten houden.

Dergelijke wezens zouden vanwege hun enorme kracht overkomen als goden. Ze zouden indien wenselijk de aarde kunnen verplaatsen. Wanneer je leert over de veranderingen zul je begrijpen hoe gemakkelijk het is om ze te implementeren. Ze werken met ons en zorgen dat de overgangsperiode vrij kort zal zijn zodat je binnenkort kunt genieten van alle voordelen die het leven in de hogere trillingen met zich meebrengt.

Je eigen creatiekracht zal worden versterkt, maar tot je verder evolueert zijn er beperkingen tot hoever je kunt gaan. Je zal er bewust van worden hoe snel je verlangens worden gemanifesteerd. We hebben jullie al verteld over het vermogen om te creëren door middel van gedachtekracht. Tot dat zover is zullen jullie profiteren van onze technologie die voorziet in jullie basisbehoeften zoals voedsel, onderdak, kleding en vrije energie. Een deel daarvan kon al aan jullie worden gegeven, maar is bewust achtergehouden door de oude garde.

Jullie zullen niet langer worden tegengehouden en wanneer we eenmaal bij jullie zijn zullen we de verloren tijd ruimschoots goedmaken. Tegen die tijd hebben we ook zekergesteld dat mensen met een andere agenda zich niet kunnen bemoeien met jullie voortgang.

Dat is één van onze voornaamste verantwoordelijkheden omdat die taak voor jullie anders veel te moeilijk zou zijn. Wij hebben de middelen en technologieën ter beschikking om bijvoorbeeld ieder lid van de Illuminati op te sporen en aanwezig te zijn zonder dat zij het weten. Zodoende kunnen we voorkomen dat ze hun plannen ten uitvoer kunnen brengen, hoewel we om karmische redenen niet altijd alles kunnen stoppen.

Op dit ogenblik kan de Illuminati nog maar moeilijk nieuwe ideeën bedenken om door te gaan met hun plannen voor wereldoverheersing. Hun nederlaag is nabij en ze vinden het moeilijk te accepteren dat ze hebben gefaald, terwijl ze zo dicht bij een overwinning waren.

De dualiteit gaf ze de kans om hun overname millennia geleden voor te bereiden en ze werden beïnvloed door energieën die van buiten de aarde komen. Zowel het duister als het licht mochten zielen verleiden naar hun kant te komen, hoewel je nooit echt volledig voor één kant hebt gekozen omdat je afdaalde naar de lagere niveaus.

Jullie hebben een periode achter de rug waarin jullie je overgaven aan de lagere vibraties die jullie van het ene leven naar het volgende brachten. Recentelijk is het licht op aarde meer gestabiliseerd en nu gegrondvest. Dat blijft zo en het licht wordt alleen maar krachtiger terwijl jullie de tijd van Ascentie naderen.

Het zal een grote stap vooruit zijn die jullie klaarmaakt te beginnen met een nieuwe cyclus, maar dit keer één waarin het licht de dominante kracht is. Jullie uitdagingen zullen meer gericht zijn op redenering en het nemen van de juiste acties terwijl de wetten die zielen in ontwikkeling beschermen nog steeds op hun plaats zijn.

Wees niet bang want op het moment dat je de hogere niveaus bereikt ben je een wezen met een hoog ontwikkeld bewustzijnsniveau. Dat is je paspoort voor het sterrenstelsel waar je de vrijheid hebt om je volgende reis te plannen. Er zijn zo veel verschillende beschavingen, raden en federaties dat je altijd genoeg keuze hebt.

Spirituele evolutie is nog altijd je doel en het volgende stadium bereidt je voor op het leven als wezen van puur licht. Tegen die tijd kun je elke vorm aannemen die je maar wenst. Je kunt je trilling naar eigen inzicht verlagen, zodat je de lagere dimensies kunt bezoeken als je dat graag wilt.

Je verlangt er van nature naar om anderen te helpen als je ascendeert. Je kunt ook ruimte maken voor aangename activiteiten in je leven. De Bron wenst dat je geniet van je leven en heeft overal aan gedacht zodat je voldoening vindt tijdens je reizen. Je weet op dit moment niet precies welke kant je opgaat, maar eenmaal met een verruimd bewustzijn weet je wie je bent en kun je je eigen keuze maken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vertrouw erop dat jullie steeds beter gaan begrijpen wat voor prachtige en spannende toekomst voor jullie ligt.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!