Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, July 25, 2012

SaLuSa, July 25, 2012


Wij zijn reeds  zeer lange tijd bij jullie, en kijken net als jullie uit naar het einde van de dualiteit. Jullie hebben enorme uitdagingen getrotseerd, maar hebben gereageerd op het Licht en de Liefde dat naar jullie gezonden is vanuit diverse bronnen. De hogere machten achter het Plan voor jullie verlichting hebben bewezen de juiste beslissing genomen te hebben, nu jullie op de drempel van Ascentie staan.  Geen van jullie heeft dezelfde ervaringen opgedaan, en toch zijn er zovelen die nu klaar zijn voor de laatste stapjes omhoog en te ascenderen. Toen jullie ras de Duistere Eeuwen binnen glipten werd het weinige Licht dat bestond onderdrukt, en individuen werden onder doodsbedreiging de mond gesnoerd.

Vandaag de dag  hebben jullie veel meer vrijheid van meningsuiting, en toch degenen die de teveel waarheid onthullen vrezen nog steeds voor hun leven. Natuurlijk helpen en beschermen we deze Wezens, zolang we ons niet bemoeien met hun levensplan. Wanneer nodig kunnen wij en ook  het Engelen Koninkrijk complete bescherming  verlenen, en enige zeer belangrijke zielen zijn vaker gered dan dat je zou verwachten. Natuurlijk, op jullie eigen manier zijn jullie allemaal belangrijk, en een ieder van jullie heeft Engelen die jullie hele leven bij je blijven.  Er komt geen toeval aan te pas wanneer er,  voor jullie belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden,  en toch ben je je er misschien helemaal niet van bewust wat er zich heeft afgespeeld.

Wanneer je kalm bent en in een vredige staat verkeert kun je je verbinden met je Hogere Zelf, maar het probleem is dat mensen vaak geen aandacht besteden aan het advies dat ze krijgen.  Dus wanneer je van je levensplan afdwaalt, komt dat niet doordat er te weinig hulp is van je Gidsen. Uiteindelijk ben jij het die beslist wat je doet, maar met jouw beslissingen komt verantwoordelijkheid voor hetgeen gaat gebeuren. Over het algemeen is het je ego, die jij geprogrammeerd hebt  om jouw  zaken te behartigen, dat controle heeft over hetgeen jij doet. Wanneer jij op het pad van verandering bent en speciaal wanneer jij je vibraties omhoog brengt, probeert het ego om je over te halen om op de oude weg door te gaan.

Is het niet fantastisch dat nu je zo dicht bij Ascentie bent, er aan de buitenkant niet zoveel verandert lijkt. Hoewel, niets is zonder zeer veel planning bereikt, en nog steeds maken we constant aanpassingen en veranderd het tijdsschema nu gebeurtenissen plaatsvinden. Er gebeurt  zoveel achter de schermen en we moeten handelen wanneer we denken dat het veilig is om te doen. Dat vraagt om veel geduld van jullie kant, daar we op menig moment dachten dat het juiste moment daar was en het vervolgens op het laatste moment werd verijdeld. We doen dit tussen de bedrijven door, daar we op alles voorbereid zijn, en weten dat wat er ook gebeurd jullie Ascentie bereiken, en dat het plaats zal vinden. Zoals we vaak benadrukken, dát  Lieve Mensen is waar het om gaat en het maakt niet uit welk pad je neemt om het te bereiken.

Blijf kalm en laat je niet in met berichten die op angst gebaseerd zijn, daar er bronnen zijn die een catastrofaal eind wensen voor deze cyclus. Ondanks  veel van dit soort voorspellingen,  zal je ondervinden dat de laatste maanden veel rustiger zullen zijn dan hetgeen je vertelt werd om te geloven. Natuurlijk heeft Moeder Aarde te maken met de veranderingen, en uitbarstingen zullen fysieke verschuivingen veroorzaken die resulteren in schade, en soms gewonden of de dood. Veel vroegere voorspellingen spraken van  landmassa’s die  in de zee zouden zinken,  maar die mogelijkheid is al lang voorbij. Wees je gewoon bewust  van de lokale zwakke plekken en als je langs de kust woont probeer te weten te komen hoe kwetsbaar je bent voor overstromingen. Op deze manier kun je voor jezelf  bepalen  wat te ondernemen voor jouw veiligheid. 

In sommige opzichten zijn de dingen weinig anders in vergelijking met enig ander leven dat je hebt gehad, allen kwamen met een levensplan en veelal  heb je het op die manier afgerond. Daar je overgang ook onderdeel van het plan was, geloof het of niet , ging je ook akkoord met de manier waarop je leven zou eindigen  en ook wanneer. Vanuit dit oogpunt is dit leven ook uitgestippeld en tenzij je het inkort door jezelf het leven te benemen, wat we niet aanbevelen, zal je of overlijden voor Ascentie, meegaan met Ascentie of  verhuizen naar een andere planeet om je 3D ervaringen voort te zetten. Wat je ook hebt uitgestippeld is gedaan met je beste interesse in gedachten, en wanneer het je toekomst mag zijn, kan je ascenderen vanuit de spirituele niveau’s. Dus  begrijp en accepteer dat je zal ervaren in overeenstemming  met hetgeen je nodig hebt, en de sleutel daarvoor is vooruitgang waar het jouw evolutie betreft..

Jullie hebben een amusant gezegde over door de mangel gehaald te worden, maar dat is niet waar het in het leven om draait of wat jullie gewenst wordt. God gaf jullie de vrije wil en jullie zijn degene die het pad creëren dat jullie volgen. Het is aan jullie of het makkelijk of moeilijk is, maar mensen hebben de  gewoonte om de moeilijke route naar huis te nemen. Alhoewel, dat betekent  dat jullie een groot aantal lessen leren, waar jullie veel aan zullen hebben. Als we het zo zouden mogen zeggen, het is geen zonde om fouten te maken, waar het om gaat in het ervaren van de dualiteit is om de uitdagingen aan te gaan. Er bestaat natuurlijk op zich geen  “zonde” en je bent er zeker niet in geboren. Het zou meer correct zijn om te zeggen dat je met karma wordt geboren en het je de mogelijkheid geeft om fouten te overwinnen die je hebt gemaakt. Het is daarom dat God zich niet bemoeit  met de vrije wil  die God je heeft gegeven.

Nadat  je geascendeerd bent  heb je verhoogde bewustzijnsniveaus,  en zal je als een Lichtwezen zeker voorbij de verleidingen van de lagere vibraties zijn. In feite zullen ze je niet langer interesseren,  en zal je genoegen en prestatie  zoeken  op een veel hoger niveau van vibratie. Je gewaarzijn wordt verhoogd, en het  behagen van de hogere dimensies zullen eventueel verlies ruimschoots compenseren. In feite zijn je gedachten naar een hoger plateau verhuist, en je ervaringen van de dualiteit zullen naar de achtergrond verdwijnen. Dus probeer niet aan je huidige dimensie vast te klampen tenzij  je je natuurlijk niet klaar voelt om te ascenderen. Het is jouw beslissing en jij kiest waar en hoe jouw volgende levens worden ervaren.

Ik ben  SaLuSa van Sirius, en de Galactische Federatie van Licht, en we zien dat vele Westerse landen gerechtelijke stappen nemen tegen de corruptie  binnen de financiële sector. Wij zien ook dat vele van hen dieper onderzoek doen om te zien hoe ver het kankergezwel zich heeft verspreid. Dit kan alleen goed doen, en de tijd bespoedigen wanneer anderen met autoriteit  zoals binnen de politiek geroepen worden om zich voor hun daden te verantwoorden. Blijf sterk met jouw Licht, en weet dat jullie continue worden overgoten met Liefde vanuit vele bronnen.Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!