Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, May 25, 2012

SaLuSa, May 25, 2012

Er zijn veel signalen dat de oude systemen aan het instorten zijn en dit is onvermijdelijk want ze hebben bewezen ongeschikt te zijn voor het oplossen van jullie problemen. Ze zullen een nieuwe manier van bedrijfsvoering nodig hebben die wordt afgestemd op een volledige waardering van jullie behoeften. Zelfs dan zou je het als interim maatregelen kunnen beschouwen want zij zullen het gat overbruggen wat bestaat tussen waar jullie nu zitten en waar jullie dienen te zijn. De evolutionaire periode waar jullie aan beginnen zal iets hebben van de situatie van snelvuur,want zodra jullie een grote stap vooruit zetten, zal je meteen verder gaan naar opnieuw een hoger niveau. We hebben jullie bijvoorbeeld verteld dat jullie op een dag in kristallen steden zullen leven maar dat ligt enigszins in de toekomst, net als een aantal nieuwe technologieën.

We zien jullie graag bewust worden van jullie bestemming en op die manier kunnen jullie ook helpen deze te manifesteren. Jullie creatieve vermogens zullen na Ascentie substantieel zijn toegenomen en jullie zullen om die reden een grotere rol spelen in het voorzien van jullie behoeften. Jullie zullen merken dat alles verfijnder is geworden en een grotere mate van bewustzijn heeft dat op jullie reageert. In feite zullen jullie in de meeste gevallen een tweerichtingscontact hebben met dieren en andere levende materie. Er zal in elk geval geen angst bestaan en jullie vermogen om liefde te tonen voor al het leven zal helpen om de meest prachtige relaties te creëren, die volledig gelukkig en in harmonie zullen zijn.

Jullie geest zou bezig gehouden moeten worden door de toekomst en dat helpt jullie alle problemen te doorstaan die jullie als gevolg van de veranderingen direct zullen beïnvloeden. Het resultaat wordt de vervulling van al onze beloften aan jullie, als onderdeel van het grote plan van God voor jullie Ascentie en jullie erop volgende ervaringen. Na in de diepten van de duisternis te zijn gedoken, klimmen jullie nu helemaal omhoog naar het Licht. Daar gaan jullie je echte thuis vinden, en het geluk en de vreugde van Een zijn met al het leven. Op Aarde kon niet van jullie worden verwacht dergelijke duizelingwekkende hoogten te bereiken vanwege de zware trillingen die jullie naar beneden drukten. Dat Dierbaren, verandert met iedere dag die voorbij gaat, omdat jullie en alle andere Lichtwerkers de Lichtquotiënt op Aarde snel laten toenemen.

Het is nauwelijks nodig jullie te vertellen dat de goddelijke datum voor de aanvang van alle activiteiten die verband houden met het reinigingsproces, is bereikt. Wij staan klaar, al zijn we in werkelijkheid al begonnen, zij het op relatief kleine schaal. Wij werken zoals altijd achter de schermen maar kijken ernaar uit ons werk openlijker te kunnen doen. Vanuit ons gezichtspunt is het belangrijk dat jullie weten wat we doen en waarom, want we willen dat jullie er betrokken bij zijn. Het zal ons plezier doen naarmate jullie meer kunnen doen, want in veel opzichten zijn het jullie problemen die rechtgezet moeten worden. Met de beste wil van de wereld kunnen jullie echter zonder hulp de duistere oude garde niet overwinnen. Wij hebben onze taken nooit gezien als het redden van jullie, maar meer als het volledig ondersteunen van jullie. Het is duidelijk dat niet van jullie kon worden verwacht dat jullie zelf, zonder onze geavanceerde technologieën, op tijd klaar zouden zijn met de reinigingsprocessen voor Ascentie.

Over de hele wereld zijn er landen die in een proces van verandering zitten en ieder zal zich voor de bevolking en hun roep om vrijheid moeten verantwoorden. Het is niet langer mogelijk hen een autoritair bewind op te leggen door hen hun rechten te ontzeggen. De mensen hebben vrijheid geroken en komen tot het besef dat het aan hen is het terug te eisen, en zo zal het zijn. De drijfkracht en hang naar vreedzame verandering kan door ons worden ondersteund en zoals we tot nu toe hebben gedaan, zullen we de betrokkenen bij blijven staan. Het is niet onopgemerkt gebleven dat onze vloot op veel meer locaties is waargenomen en in omstandigheden die niet anders dan door de waarheid kunnen worden verklaard. Wij zijn hier al, sommige geavanceerde groepen zijn al vele jaren actief en er zijn contacten gelegd met jullie. Dit alles is bekend bij jullie leiders die deel uitmaken van de geheimhouding maar om eerlijk te zijn worden sommige onder extreme druk gezet om de waarheid niet te onthullen. Dat is inderdaad het probleem geweest want de Illuminatie hadden een dusdanige controle dat deze helemaal tot aan de top reikte. Maar met onze bescherming zullen jullie binnenkort een aantal leiders zien die zich vrij uitspreken en ons ondersteunen.

We kunnen de kwestie disclosure, het publiekelijk bekend maken van ons bestaan, niet forceren maar werken gestaag naar een aanvaardbare overeenkomst waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden. Het zou werkelijk in ieders belang zijn als de regeringswijzigingen eerst tot stand komen waardoor er bijeenkomsten komen waarin iedereen ontvankelijk is en elkaar ondersteunt. Het lijkt ons echter dat de manier waarop de financiële situatie verder gaat dat een volledig instorten onvermijdelijk is, en het is het juiste moment om het gereed te maken voor de overvloedprogramma’s. Er staat zoveel op het punt te gebeuren dat het een grote hoeveelheid aandacht vraagt om tot in detail te gaan en ervoor te zorgen dat alles mooi vloeiend en zonder problemen verloopt.

De media is op de hoogte van wat er gebeurt maar aarzelt uit angst voor de consequenties. Dat zal op korte termijn veranderen want we moeten een geïnformeerd publiek hebben voor we open contact kunnen overwegen. Wij zijn in staat het grotere plaatje te zien omdat wij het van buiten de Aarde bezien en daardoor kunnen wij in ieders belang handelen. De duistere oude garde hoopt met een “grote knal” te kunnen vertrekken maar wij gaan ervoor zorgen dat het niet gebeurt. De arrestaties gaan door en als onze bondgenoten ze oppakken, zullen ze worden opgeborgen of onder huisarrest gezet. Wij zorgen ervoor dat de belangrijkste onruststokers tot de eersten behoren die worden aangepakt. Geen nieuws is wat ons betreft geen slecht nieuws, want veel van ons werk moet uit noodzaak op dit moment geheim worden gehouden.

Wij zijn slechts één bron van informatie en we zijn ervan overtuigd dat degenen onder jullie die goed belezen zijn wel moeten erkennen dat de berichten elkaar hoofdzakelijk aanvullen. Haal eruit wat aanvaardbaar voor je is en vertrouw op je intuïtie als je twijfelt. In sommige opzichten maakt het niet eens zo veel uit wie er wel of niet gelijk heeft. Alleen tijd zal de volledige waarheid naar buiten brengen, en dan zullen jullie goed op weg zijn om te ascenderen. Dat is alles wat werkelijk telt want er bestaan vele wegen en tijdslijnen die in dezelfde richting lopen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben klaar voor de laatste stoot van onze bondgenoten die een einde zal maken aan het oponthoud en ik zie ons allemaal het einde vieren van de oude garde. Het wordt dan een vreugdevolle rit tot aan Ascentie en onze liefde gaat uit naar jullie allemaal.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge