Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 23, 2012

SaLuSa, May 23, 2012

Ascentie is om jullie niet te overweldigen, al vele jaren gaande. Het werd voorzichtig verder opgevoerd en nu begrijpen jullie wat voor verschil het voor jullie maakt. Het is in veel opzichten een delicaat proces jullie trillingen zo te verhogen dat jullie geleidelijk steeds meer in je op kunnen nemen. Teveel energie in te korte tijd had schadelijk voor jullie vooruitgang kunnen zijn en degenen kunnen verontrusten die langzaam reageren. Het beïnvloedt alle zielen op de een of andere manier, hetgeen de reden is waarom sommige symptomen krijgen die anders zouden worden toegeschreven aan slecht functionerende lichamelijke systemen.

Misschien begrijpen jullie nu waarom op het tijdstip 21 December 2012 de hoge energie instroom, als gevolg van de uitlijning van jullie Zon met de Grote Centrale Zon, degenen die klaar zijn om te ascenderen gaat “scheiden” van degenen die dat niet zijn. De keuze is zoals altijd aan jullie, maar maak je geen zorgen als je iemand bent die in jullie huidige dimensie wenst te blijven. Het zal voor jullie evolutie op de lange termijn geen verschil maken want mogelijkheden om te ascenderen zullen zich nog steeds periodiek voordoen. In feite zouden jullie als je echt wilt, louter door wilskracht en intentie altijd individueel kunnen ascenderen.

God heeft duizenden jaren geleden het masterplan opgesteld wat ervoor zou zorgen dat als deze cyclus eindigt, het in triomf zou zijn voor degenen die terug willen naar het Licht. Middels vele levens in de laagste trillingen van jullie Universum zijn jullie veel groter uit jullie aardse ervaringen tevoorschijn gekomen dan jullie waren toen jullie erin afdaalden. Jullie zouden niet per definitie genieten van het terugblikken op sommige van jullie levens want jullie evolutie is door een aantal zeer negatieve ervaringen heen gegaan. Naar alle waarschijnlijkheid zouden jullie jezelf niet herkennen als zijnde dezelfde die je nu bent. Dat is in ieder geval niet nodig maar als jullie erop zouden staan, zou alles toch worden onthuld vanuit de informatie die in de Akasha Kronieken wordt opgeslagen.

Ieder leven van elke ziel is opgetekend en het zijn natuurlijk de levens die jullie omhoog hebben getild, die als het meest belangrijk worden beschouwd. Houd in gedachten dat jullie gedurende jullie vele levens iedere keer als jullie vooruitgang boeken, de volledige optelsom zijn van jullie ervaringen. Niets gebeurt ooit zonder dat het waarde heeft voor jullie, daarom hebben jullie ook een levensplan. Jullie kiezen vanuit wat je nodig hebt om je evolutie te bevorderen, en wijzere koppen dan die van jullie zijn altijd nabij om jullie te adviseren wat het beste voor je is.

Jullie Beschermengel blijft normaal gesproken leven na leven bij je en dat is hun manier om dienstbaar te zijn aan jou en God. Zij beschermen je maar tegelijkertijd leiden zij je om door welke onaangename ervaringen je ook maar mag hebben gekozen, heen te gaan. Het is niet in jullie hoogste belang deze te vermijden want ze zullen alleen maar opnieuw bij je terugkomen. Leer, wat het ook is dat je dient te begrijpen, en je zal normaal gesproken niet gevraagd worden het opnieuw te doorleven.

Velen van jullie hebben zogezegd al het einde van de weg bereikt, en jullie zullen intuïtief weten dat het zo is. Jullie zullen de laatste periode op Aarde goed in de hand hebben en deze zal heel gemakkelijk voorbij gaan omdat jullie een innerlijke vrede ervaren. Dit ontstaat vanuit een weten dat jullie je doelen hebben bereikt en omdat jullie je banden hebben kunnen verbreken met de aardse verbindingen die jullie niet meer dienen. Degenen die zichzelf nog niet helemaal hebben geschoond van dergelijke verbindingen zullen zeker merken dat hoe verder zij komen, des te minder aantrekkingskracht ze nog hebben.

In deze tijd waarin een aantal van de meest verbazingwekkende gebeurtenissen gaan plaatsvinden, kijken we naar Lichtwerkers om degenen te helpen die angstig zullen zijn voor wat er gebeurt. Het zal een korte tijd lijken of alles in elkaar stort en gedeeltelijk zal dat ook het geval zijn. Toch is het allemaal voorzien en gepland als een manier om van alles af te komen dat jullie een vreedzame afsluiting van het leven in de weg staat. Wij kennen de oplossingen voor jullie problemen en samen met onze bondgenoten zal voor alles snel worden gezorgd. Dit is het soort informatie dat mensen nodig zullen hebben en we zullen spoedig de wereld toespreken zodat iedereen onze stemmen zal horen.

Er komt een serie onthullingen die jullie allemaal in verschillende opzichten zal shockeren, want ongeacht hoe voorbereid jullie je voelen, is het vrijwel zeker dat het een heel stuk dieper gaat. Een aantal van de beweringen zal absoluut niet te geloven zijn en de volledige details worden niet gegeven om de nieuwsgierigheid van mensen te bevredigen maar om gewoon aandacht te krijgen voor de gruwelijke misdaden die tegen jullie zijn begaan. Het zal veel verklaren wat jullie heeft bevreemd en jullie gaan ongetwijfeld begrijpen waarom er zo ongeveer de afgelopen 50 jaar zoveel misdaad onbestraft is gebleven. In feite kunnen jullie terug naar WO II en je afvragen waarom zo weinig mensen uit de bovenste gelederen zich voor hun misdaden tegen de Mensheid hebben hoeven te verantwoorden. Het was een samenzwering Dierbaren, waarbij er bij de grote machten meer interesse bestond voor het veroveren van informatie door de criminelen toe te staan zich bij hen aan te laten sluiten, dan hen voor het gerecht te laten komen.

Het doet niet ter zake hoe lang het geleden is dat misdaden werden gepleegd of dat bewijzen werden vernietigd, want wij kunnen terug in de tijd om het op te halen. Ontsnappen aan gerechtigheid of de waarheid is niet mogelijk en alles wat afwijkt van de waarheid kan gezien worden voor wat het is. Dit is niet bedoeld om jullie bang te maken maar wanneer jullie sterven zijn dezelfde omstandigheden van toepassing wanneer er een terugblik op je leven plaatsvindt. Jullie kunnen zelfs niet tegen jezelf liegen, zoals sommige doen om zichzelf te overtuigen dat de feiten anders zijn dan in werkelijkheid het geval is. Jullie zouden het niet anders willen hebben want hoe zou je anders kunnen leren dan van je fouten. Jullie maken ze allemaal en dit wordt niet tegen je gebruikt maar wordt gewoon als een ervaring beschouwd.

We zouden zeggen, geniet van de prachtige ervaringen die jullie op Aarde hebben gehad, want misschien krijgen jullie nooit meer helemaal hetzelfde. Het gaat soms van het ene uiterste naar het andere, waarmee de intensiteit van jullie ervaringen wordt verhoogd. In de toekomst zal jullie leven stabieler zijn en gelijkmatiger, en er zullen nauwelijks extremen zijn, tenzij jullie daar voor kiezen. Avonturen beleven zal jullie manier van leven zijn en zal jullie veel voldoening geven. En toch zullen je geliefden, ongeacht de afstand die jullie reizen, slechts een gedachte bij je verwijderd zijn en met instant reizen zijn vrienden gemakkelijk te bereiken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zie de waarschijnlijkheden die jullie tegemoet gaan en het is prachtig te kunnen zeggen dat jullie de slag hebben gewonnen. Alles zal worden zoals jullie verteld is te geloven, maar waarschijnlijk veel beter dan jullie je kunnen voorstellen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!