Home > > Mike Quinsey – 24 november 2017

Mike Quinsey – 24 november 2017

Mike Quinsey

Mike Quinsey:
Lieve Vrienden, nogmaals geef ik jullie een geredigeerde versie van een belangrijke videoboodschap van Aartsengel Michael door. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat we in de nabije toekomst, die naar Ascentie leidt, kunnen verwachten en waarom de veranderingen noodzakelijk zijn. Het volledige bericht op internet, zie de link hierna, wordt aanbevolen.

TRANSCRIPT: Aartsengel Michael – 2016. De laatste fase van de Menselijke 5D Ascentie.

Lieve Familie van het Licht, jullie leven in ongekende tijden. De periode van September tot December 2016 was de meest belangrijke en meest energetische periode in de geschiedenis van de mens, omdat de derde matrix tot een einde is gekomen, waarbij de wezens die hiermee resoneren een extreem ontwaken te wachten staat, omdat ze zich in een zeer korte lineaire tijdsperiode van 3D naar 5D bewegen. Dit is de tijd die vroeger al werd voorspeld, waarin grote veranderingen naar de Aarde en haar inwoners toekomen omdat het achterhaalde systeem plaats maakt voor iets nieuws en beters. Ascentie is de natuurlijke en normale transformatie van de ene fysieke realiteit naar een volledig nieuwe realiteit. Er ontwaken nu iedere dag duizenden zielen, die inzien hoe ze door wezens met een controlerende agenda werden benadeeld, een agenda die werd bedacht om alle inspirerende bewustzijnsenergie weg te nemen. Velen beginnen voor de eerste keer te beseffen dat 3D niet de enige realiteit is en gaan op zoek naar deze nieuwe realiteiten, terwijl steeds meer zielen ontwaken omdat de hoeveelheid Licht op Aarde toeneemt. De veranderingen hier zullen fysiek veel meer merkbaar worden. Velen van jullie zijn naar Aarde gekomen als engelachtige voorlopers, reeds bewust van het grootse plan dat we allemaal hebben gecreëerd en jullie hebben van de grote veranderingen gesproken, daarbij progressieve waarschuwingen gevend aan degenen die eonen lang in een sluimertoestand hebben verkeerd.

Een sterkere en grootschaliger staat van coherentie is zich over de hele aardbol aan het vormen en over de hele wereld staat totale vrijheid op het punt om uit te breken. Deze grootse veranderingen hebben betrekking op alle aspecten van het leven; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel en dit heeft invloed op onze relaties, werksituaties en de overvloed die naar ons toekomt. Het hele systeem hier zal volledig worden vernieuwd, zich ontdoend van zaken die het leven tegenwerken en deze vervangend. Wezens die anderen controleren en manipuleren en die op een lage frequentie vibreren zullen geen plaats meer hebben in deze nieuwe frequentie van de Aarde. Binnenkort zullen het Universum en ook de Goddelijke Gidsen van de Nieuwe Aarde, die een intelligentere en geheelde samenleving zal vertegenwoordigen, op een juiste manier met deze entiteiten van een lage trilling omgaan, totdat zij volledig geheeld en in staat zijn om de nieuwe samenleving die komen gaat te betreden.

DNA-opwaarderingen en lichtcodes – de veranderingen op fysiek niveau houden een volledige her-codering van ons DNA in. De geïoniseerde deeltjes die zich op de planeet ontladen zorgen ervoor dat iedere soort zich naar een hogere vorm van zichzelf ontwikkelt. Er komen op dit moment niet alleen zonnevlammen binnen, maar ook nieuwe energieën vanuit verschillende bronnen; kometen, sterrenstelsels, planeten en enorme uitbarstingen van gammagolven die de Aarde vanuit het hart van het Universum voortdurend raken. Deze keer staan de Aardbewoners er voor open en zijn ze klaar om deze energieën en lichtcodes in zich op te nemen en deze in het lichaam en hun gehele systeem hun werk te laten doen. Veel van de oude programma’s dienen te worden vernieuwd, opnieuw gecodeerd en geschreven, programma’s die eonenlang aanhoudend in het menselijk lichaam en de geest werden ingevoerd en geïnstalleerd. Als planeet en als Menselijk Ras zijn we nu bezig wakker te worden.

De tijd die nodig is om deze transcendente staat van zijn te bereiken hebben jullie volledig in eigen hand. Wezens die deze transcendente fase in de ontwikkeling van hun ziel nog niet hebben bereikt, maken nu heftige fysieke en emotionele pijnen door en anderen voelen zich buitengewoon moe. Omdat de mensheid een dergelijke belangrijke stap neemt in de evolutie van haar bewustzijn en het fysieke lichaam, kan het zo zijn dat velen het gevoel hebben dat ze worden uitgedaagd of tot het uiterste worden gedreven. De laatste golf van wezens die zullen ascenderen, beginnen hun derde en vierde dimensionale bestaan naar een vijfde dimensietrilling te verschuiven en veel mensen hebben zichzelf al naar dit niveau en ook in de hogere dimensie verheven, of zijn er op dit moment mee bezig. De nieuwe lichtfrequenties die nu binnen komen, dienen nieuwe ruimte te krijgen en dat is de reden waarom er een grondige zuivering plaatsvindt om alles dat oud, beperkend en verdicht is, en wat we niet langer kunnen gebruiken, kwijt te raken.

Het fysieke lichaam werkt toxines en oude programma’s weg, het emotionele lichaam heelt wonden uit het verleden en het heden en ontgift zich van ongezonde emoties, zoals woede, verdriet of bedroefdheid. Onze gedachten worden uitgedaagd om oude geloofsovertuigingen los te laten en zich aan het onbekende over te geven. Het is belangrijk om te onthouden dat er geen absolute waarheid bestaat, maar oneindige en meer geavanceerde en hogere niveaus ervan, zonder einde. Hoe hoger een waarheid vibreert, hoe meer deze waar is. Er wordt van ons verwacht alles dat uit de tijd is en verdicht en wat onze ziel niet dient, achter ons te laten, zodat we een nieuwe manier van zijn kunnen binnengaan. Hoe sneller dit proces zich aandient, hoe sneller we symptomen op een fysiek niveau kunnen voelen. Voeg er geen onrust aan toe, aangezien het heel normaal en maar tijdelijk is.

Terwijl nieuwe lichtgegevens in het lichaam worden geïntegreerd, wordt een wezen wakker, bevrijd van de symptomen, en voelt hij zich als herschapen. Tijdens perioden van integratie van DNA-lichtgegevens, ervaren velen ascentie-symptomen als misselijkheid, hoofdpijn, griepachtige symptomen, gevoelens van wattigheid of niet-verbondenheid, moeite met slapen, sinusproblemen en andere pijnen. Soms kunnen we ook symptomen voelen die teruggaan naar een ander leven dat we aan het helen zijn. Gedurende de tijd waarin je je erg moe en uitgeput kunt voelen, wordt het ten zeerste aanbevolen gewoon te gaan slapen, want tijdens onze Delta-slaapstaat kunnen we op een veel snellere en eenvoudiger manier verwerken en integreren, dan in wakend bewustzijn, aangezien ego noch angst ons op dat moment blokkeert. Ons advies m.b.t. ascentie-symptomen is dit: doe gedurende deze perioden rustig aan en geef jezelf voedende, zachtmoedige liefde, zoals een moeder aan haar gewijde lichaam zou geven. Adem langzaam en diep, verschillende keren per dag. Grond je lichaam door kristallen te gebruiken en door blootsvoets op Gaia te lopen. Eet alleen energievoedsel en natuurlijke kruiden, relax en laat los, terwijl je dit alles toestaat en accepteert. Hoe meer iemand ontspant en op het ascentie-proces vertrouwt, des te gemakkelijker men er doorheen zal navigeren en hoe sneller men de lagere dingen zal overstijgen, als een Engelachtig- en Menselijk Ras dat tezamen de Aarde bewoont.

We laten alle oude dichtheden en beperkingen nu los. We zullen nooit meer terugkeren naar onze beperkende overtuigingen en levens zoals we die vroeger hebben gehad. We raken nu, louter door intentie en innerlijke discipline, uitgelijnd met de aspecten van ons Hogere Zelf en onze Goddelijkheid. We banen ons een weg naar ons Gouden Tijdperk en naar een wereld, gevuld met vreugde, vrede, liefde en vrijheid. Wanneer je je ascentie de nummer één prioriteit maakt en er met je hele wezen aan werkt - waarbij geldt dat hoe meer je je eraan overgeeft en er met volle overgave in ontspant - dan verzekeren we je dat je vanuit de hopeloze, wanhopige angstige zijnsstaat een kwantumsprong zult maken naar een verbazingwekkend nieuw leven waarin elk “nu”-moment gevuld is met wonderen, en mensen zullen naar je kijken en zich afvragen wat je geheim is. Wanneer ze er klaar voor zijn en bereid – en de meesten zijn dat nog niet helemaal - vertel ze dan wat wij jou hebben verteld. God zij met je op deze ongelooflijke reis van je leven.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!