Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 22, 2012

SaLuSa, August 22, 2012

Je kunt er zeker van zijn dat je niets van de oude garde te vrezen hebt omdat we al hun pogingen om onrust te veroorzaken in de kiem hebben gesmoord.

We houden hun activiteiten al enige tijd tegen en blijven daarmee doorgaan. Hun ondergang is nabij en ze kunnen er niet aan ontsnappen.

Het imperium dat ze hebben opgebouwd brokkelt langzaam af en er is geen weg terug. We houden enkele individuen nauwlettend in de gaten die op eigen houtje macht uitoefenen op hun volgelingen. Op alle fronten boeken onze bondgenoten vooruitgang en vele zaken kunnen tegen het einde van deze maand worden afgehandeld. Ondertussen ontwaken jullie steeds sneller. Jullie bewustzijn is er onder meer de reden van dat het licht steeds krachtiger wordt.

Terwijl je doorkrijgt wat er achter de schermen gebeurt zijn we verheugd te melden dat er minder zorgen zijn over de vertraging van het in de openbaarheid brengen van onze activiteiten. Je weet nu dat je Ascentieproces volgens plan verloopt en al het andere is relatief gezien minder belangrijk. Je zult te zijner tijd op de hoogte zijn van de agenda van de gevestigde orde, maar je wordt ook op de hoogte gebracht van het prachtige leven dat voor je ligt. Velen van jullie hebben al veel kennis opgedaan, maar er is nog veel te leren om het complete plaatje te krijgen. We blijven niet hangen in het negatieve omdat dergelijke zaken bestemd zijn voor de geschiedenisboeken over jullie beschaving. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in de Akashakronieken. Alles wat ooit is gebeurd ligt opgeslagen en elke gebeurtenis kan indien wenselijk tot in detail herleefd worden.

We weten dat het wachten op belangrijke gebeurtenissen vervelend kan zijn, maar de dag waarop je tevreden en enthousiast bent zal komen. Je ziet de veranderingen om je heen gebeuren en nog meer vindt plaats achter de schermen. De arrestaties van corrupte functionarissen verspreiden zich en sommigen vluchten al om de gevolgen te ontlopen. Het maakt niet uit wat ze doen om gerechtigheid te vermijden want ze kunnen zich nergens verstoppen. Verspil je energie niet door boos te worden op de betrokkenen. Je toekomst is daarvoor te belangrijk en daar zou je je op moeten richten.

Terwijl je de laatste weken binnengaat zullen we je meer details geven over hoe je jezelf kunt voorbereiden op de veranderingen die Ascentie met zich meebrengt. Niets zal je echter leed of ongemak bezorgen. Het zal zijn alsof je uit de middeleeuwen stapt en aankomt in dromenland, waar alles gericht is op plezier en geluk. Het is nog niet klaar en sommige veranderingen zijn nog noodzakelijk, maar uiteindelijk hoef je niet meer te ploeteren en kun je van het leven genieten. Er is nog zo weinig tijd dus probeer je aandacht te richten op de toekomst die voor je licht. Het zal in niets lijken op wat je je kunt voorstellen en wellicht kun je inzien dat je persoonlijke veranderingen het meest acceptabel zijn.

De verschuiving van je huidige fysieke lichaam naar één met een hogere trilling is een prachtig gevoel. Je bent dan bijvoorbeeld vrij van alles soorten pijn. De trilling van het niveau waar je naartoe gaat is zo hoog dat je lichaam alleen de perfectie van je oorspronkelijke blauwdruk kan meenemen. Je neemt scherper waar. Je lichaam wordt niet langer moe. Je hoeft niet langer veel te slapen. Je kunt opladen als je dat wilt, maar je kunt ook energie krijgen uit de omgeving waar je je in bevindt.

Je huidige lage trillingen zijn zwaar en je hebt slaap nodig om te herstellen. Terwijl je lichaamscellen kristallijn worden, komt je lichaam meer in lijn te staan met haar nieuwe patroon. Je hoeft minder te slapen en sommigen van jullie merken dat al. Eetpatronen veranderen op een soortgelijke manier. Je hebt minder nodig en je verkiest vers voedsel zonder chemicaliën en additieven.

Je lichaam is een tempel dat je van dienst zal zijn als je het goed behandelt. Je zult dan zelden last hebben van ziekten. Als je het vult met junkfood gaat je gezondheid zienderogen achteruit, al duurt het enige tijd voordat de gevolgen zich openbaren. Je kunt dan jong en gezond zijn, maar misbruik eist uiteindelijk zijn tol. Op latere leeftijd is de kans dan groter dat je belangrijke organen moeilijker herstellen of zelfs uitvallen. Het goede nieuws is dat je minder wordt aangetrokken door zwaar voedsel zoals rood vlees wanneer je je trilling verhoogt. Kijk hoe je lichaam reageert op wat je eet en al snel ontdek je hoe je het op een goede manier kunt behandelen.

Denk na over wat je wilt bereiken in je leven en weet dat je meer geluk en voldoening zult vinden wanneer je goed voor jezelf zorgt. Dat geldt ook voor waar je aandacht op is gericht omdat sommigen een ongezond pad volgen dat hun trilling omlaag trekt. Daardoor wordt een soortgelijke trilling aangetrokken waardoor je mogelijk nog verder omlaag wordt getrokken en de kans op Ascentie misloopt. We weten dat het sommige zielen niet uitmaakt wat er met ze gebeurt en zij hebben veel hulp nodig. Ongeacht de omstandigheden waar je in verkeert is hulp altijd nabij. Vraag erom en op de één of andere manier komt het naar je toe. Verwacht echter niet gelijk resultaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en weet dat jullie allemaal zo veel levens op aarde hebben gehad dat je nu zou kunnen profiteren van je ervaringen. Ga naar binnen, naar je hogere zelf, en je zult goed advies krijgen. Het moet echter worden opgevolgd als je jezelf wilt verheffen. Aan de ene kant is er weinig tijd, maar je hebt nog genoeg om je voor te nemen te veranderen in wie je werkelijk bent, namelijk een prachtige ziel van onbeperkte liefde. Wij wensen jullie het beste.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Niburu.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!