Home > > Mike Quinsey – 23 augustus 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 23 augustus 2019

Mike Quinsey

De veranderingen die zich voltrekken zijn allemaal het gevolg van de verhoging van de trillingen, en ze blijven stijgen. En voor die zielen die nog steeds vastzitten aan de lagere trillingen is dit vooralsnog een ongemakkelijke tijd, omdat ze niet in staat zijn om zich aan de veranderingen aan te passen. Daarom zijn ze voorbestemd om op hun huidige niveau te blijven tot na Ascensie, wanneer ze zich op een soortgelijke planeet als de Aarde zullen bewegen. Natuurlijk zullen zij die hun vibraties hebben verhoogd, met Moeder Aarde ascenderen. Er is geen selectie of keuze, want je gaat gewoon naar het niveau dat compatibel is met jouw vibraties. Het is waar je voor gewerkt hebt sinds het begin van de laatste zonnecyclus en jullie dienen geprezen te worden voor het feit dat je het hogere niveau hebt bereikt.

Het belang om dicht bij de natuur te komen kan niet voldoende worden benadrukt, zelfs niet als het gaat om het op blote voeten door het gras lopen. Het is een manier om dichter bij de Aarde te komen en te profiteren van de energieën die van daaruit voortkomen. Ze zijn helend en verheffend en helpen je te ontspannen en te genieten van de "feel good factor". Niet in de laatste plaats geeft de zon zelf energieën af die van vitaal belang zijn voor jouw goede gezondheid. Bijna al het beste gezonde voedsel wordt geleverd door Moeder Aarde en hoe meer jullie jezelf kunnen voeden met verse, onaangetaste voedingsmiddelen, hoe beter het is voor jullie lichaam en spijsverteringsstelsel. Zodra er chemicaliën worden toegevoegd, kan de kwaliteit van het goede worden aangetast en kan dit leiden tot aandoeningen of ziekten die zich voordoen. Jullie lichaam is als een uitstekende machine die wel een goede verzorging nodig heeft om de beste prestaties mogelijk te maken.

Jullie spreken van een evenwichtige voeding en het is inderdaad essentieel als jullie je lichaam tot op hoge leeftijd gezond willen houden. Mensen geloven dat ze geen risico lopen omdat er niet noodzakelijkerwijs een direct gevolg is van een slecht dieet, maar pas op voor het gevaar dat er op lange termijn bestaat. We houden er niet van om tot jullie te prediken, maar met de vibraties die jullie opheffen hebben jullie de mogelijkheid om er ten volle van te profiteren door jullie levensverwachting te verlengen en toch van een goede gezondheid te genieten, en jullie zullen steeds minder vast voedsel nodig hebben en uiteindelijk leven van de energieën om jullie heen. Oh ja, we kunnen sommigen van jullie horen zeggen dat je geniet van je eten zoals het is en niet zonder zou willen, maar je zult het heel anders vinden als je daadwerkelijk de voldoening ervaart van het eten van minder vast voedsel. Het antwoord is dat wanneer je er klaar voor bent, je niet zal aarzelen om je levensstijl te veranderen en ervan te genieten.

Het is nu jullie taak om situaties te vermijden die kunnen leiden tot negatieve veranderingen in jullie trillingen en om het hoogst mogelijke niveau te handhaven en er zo voor te zorgen dat jullie je plaats in de 5e dimensie innemen. De verschillen ten opzichte van de oude trillingen zullen aanzienlijk zijn en heel erg naar jullie zin zijn. De meest acceptabele verandering zou ongetwijfeld een prachtige omgeving zijn die zichzelf in stand houdt. Jouw vreugde en geluk zou zijn in de wetenschap dat je eindelijk een niveau hebt bereikt waarop de negatieve of niet ontwikkelde zielen niet meer in staat zijn om te bestaan. Als gevolg daarvan zullen jullie die nooit eindigende vrede en geluk hebben, die voortkomen uit het afgooien van de ketenen van de lagere trillingen. Dus besteed je tijd tot de verandering komt door andere zielen te helpen andere zielen te verheffen om zodoende ook hun vibraties te verhogen en gedachten van liefde en harmonie uit te sturen en zo de veranderingen zo snel mogelijk te helpen plaatsvinden.

Jullie zijn in een Nieuw Tijdperk en het operatieve woord is "Nieuw", dus uiteindelijk zullen de oude manieren van leven op den duur ten goede veranderen. Toch zijn er al mensen die vooruitgang hebben geboekt en bereid zijn om nieuwe manieren te introduceren door dingen te doen die in jullie voordeel zijn. Er zijn nieuwe manieren om naar oude problemen te kijken die het leven comfortabeler en meestal aangenamer kunnen maken. De huidige tijd is misschien niet de juiste tijd voor de introductie ervan, maar er zijn grote veranderingen aan de gang die gewoon wachten op het juiste moment om verder te gaan. Jullie hebben veel hulp om vooruit te gaan en veel hangt af van de mogelijkheid voor de juiste mensen om naar voren te treden en zich te presenteren. Op verschillende punten in jullie evolutie komen er altijd mensen naar voren die specifiek op Aarde geïncarneerd zijn om jullie te helpen enkele belangrijke stappen voorwaarts te zetten in jullie evolutie. Je kunt er zeker van zijn dat hogere Wezens jullie vooruitgang overzien en actief zijn in het "laten ontwaken" van zielen die op Aarde zijn om jullie te helpen.

Lieve mensen, jullie zouden jezelf kunnen beschouwen als een leven levend in een tijdsvervorming, want zoals we al eerder hebben gezegd, lopen jullie zo'n 50 jaar achter op de vooruitgang die jullie hadden kunnen boeken. Jullie nieuwsbronnen zijn bijvoorbeeld niet zo vrij om gebeurtenissen te melden als jullie misschien denken en zijn onderworpen aan een vorm van censuur. Het komt grotendeels voort uit de intentie van de grote landen van de wereld die nieuwe ontdekkingen voor zichzelf willen houden. Er is een voortdurende race om de eerste te zijn om kennis te vergaren die hen een voorsprong zal geven op hun concurrenten. Natuurlijk kan een zekere vooruitgang niet worden verhuld en daar profiteren jullie van. Het wordt echter steeds moeilijker om het niveau van geheimhouding in stand te houden en er zijn bronnen die onafhankelijk zijn en hun uitvindingen in het openbaar in beeld willen brengen. Het moet deels gebeuren om het leed te verzachten dat veel mensen in de onderontwikkelde landen ervaren. Blijf er dus op vertrouwen dat er binnenkort onthullingen zullen zijn die jullie naar het volgende bestaansniveau zullen tillen.

Door het systeem van reïncarnatie is het mogelijk geweest om jullie zielen te geven die weten wat er nodig is om jullie het voordeel te geven van hun kennis en ervaring die jullie ten goede zullen komen. Het kan niet van de ene dag op de andere veranderen, maar de basis kan worden gelegd die ervoor zal zorgen dat gunstige veranderingen niet oneindig lang kunnen worden tegengehouden. Het Tijdperk waarin jullie je nu bevinden is voor groei en de introductie van nieuwe manieren om dingen te doen die tijd besparen en het leven een stuk gemakkelijker maken voor alle mensen. De Big Brother-aanpak en de handhaving van wat zij geschikt achten voor jullie kan niet slagen, omdat de vooruitgang zijn eigen weg moet kunnen volgen. Het leven zou zoveel gemakkelijker en comfortabeler kunnen zijn als jullie zouden kunnen profiteren van tijdbesparende uitvindingen die al bestaan.

Nog niet zo lang geleden kregen jullie te horen dat jullie niet klaar waren voor de vooruitgang die er mogelijk gemaakt had kunnen worden, en dat het meer een kwestie was van de armzalige levensstandaard die velen ervaren. Dat scenario is in de loop der jaren verbeterd en wat jullie de derde wereld noemen is vooruitgegaan en is klaar om een belangrijke speler te worden als het gaat om de behoeften van de wereld. Het was vaak slechts een kwestie van vertrouwen om de wereldmarkten volledig te betreden. Hun potentieel wordt al enige tijd erkend en zij zullen uiteindelijk hun plaats innemen tussen de grote landen. Je kunt de vooruitgang niet eindeloos tegenhouden en er is nog veel meer dat kan worden vrijgemaakt voor de verbetering van alle mensen.

Dat jullie je midden in grote veranderingen zitten, staat buiten kijf en de mensen zijn bereid om die stappen te nemen die hen volledig in de Nieuwe Tijd en al haar voordelen zullen brengen. Dus voel je niet zo gefrustreerd door het gebrek aan veranderingen die je levensstandaard zouden verbeteren, want ze wachten gewoon op de beste kans om geïntroduceerd te worden.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en weg naar de voltooiing verhelderen.

Deze boodschap komt door mijn Hoger Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Martien - wakkeremensen.blogspot.nl
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie