Home > > Een bericht van Mike Quinsey - 22 december 2017

Een bericht van Mike Quinsey - 22 december 2017

Mike Quinsey

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om het jaar af te sluiten met een bericht van mezelf. Ik denk dat het van essentieel belang is dat een ziel, die van zichzelf weet dat hij goed op weg is door op Ascentie te zijn voorbereid, zich bewust zou moeten zijn van sommige veranderingen die nu aan de orde zijn of in de nabije toekomst worden verwacht.

Na 21-12-2012 voelden de meeste mensen zich teleurgesteld door een ogenschijnlijke non-event, terwijl was aangekondigd dat er iets groots te gebeuren stond, iets wat voor een bijna Aarde-schokkende gebeurtenis hoge verwachtingen had gewekt. Voor zover ik weet hadden de meeste mensen verwacht dat ze merkbare veranderingen zouden kunnen voelen of zich er bewust van zouden worden, maar waren ze teleurgesteld dat ze niet in het minst het gevoel hadden dat er werkelijk iets was gebeurd. Wat ze niet wisten, is dat ze zich op kruispunten bevonden en afhankelijk van het feit of de Lichttrillingen krachtig genoeg waren, zou de Mensheid wel of niet zijn voorbestemd om op het bestaande pad te blijven. Als dit wel zo was dan zou het een pad zijn waarop ze waarschijnlijk tot uitroeiing waren gedoemd en waar zelfs de Aarde zou worden vernietigd. Echter, tegen de verwachtingen in was er toch de ½ of 1 % die ervoor nodig was om op Aarde vrede te kunnen laten bestaan, en dit werd door de mensen zelf bereikt. Prognoses voor de toekomst gaven aan dat het alternatieve pad van hogere trilling direct naar Ascentie zou leiden en dezelfde nieuwe energie heeft in het Midden-Oosten onder de mensen vrede gezaaid. Dus een pluim voor degenen onder jullie die standvastig en vastbesloten zijn geweest om je trilling succesvol te verhogen en hier ook in zijn geslaagd.

De vraag die onmiddellijk opkomt is waarom de verschillende Lichtbronnen niet precies hebben uitgelegd wat er m.b.t. het einde van de cyclus belangrijk was, en wat er waarschijnlijk zou gaan gebeuren. Hoewel sommige bronnen in overeenstemming met de oude profetieën Armageddon hadden verwacht, voelden anderen dat er enige vorm van verheffing zou plaatsvinden en dat zelfs Ascentie zich zou aandienen. Het antwoord leek te zijn dat we zelf ons eigen pad dienden te creëren, zonder de invloed of hulp van bronnen van buitenaf. Het betekent dat de Mensheid met een beetje begeleiding, zonder directe hulp, bij haar vijfde poging is geslaagd in wat in eerdere Cycli niet is gelukt. Nu we het markeringspunt 2012 zijn gepasseerd dienen we ons pad te creëren zonder op een of andere manier aan de oude energieën te blijven hechten; energieën die niet langer passend zijn. We hebben een volkomen nieuwe periode betreden die de Wezens van Licht steeds verder zal brengen naar een uiteindelijke voltooiing als Galactische Wezens.

Sindsdien hebben we van Kryon van de ‘Magnetic Service’ gehoord dat de nieuwe cyclus geen verbindingen heeft met de oude energieën en dat we deze achter ons zouden moeten laten, teneinde ons volledig te concentreren op het benutten van de nieuwe energieën om ons pad naar Ascentie te creëren. De verwachtingen van verschillende bronnen geven aan dat het 8 tot 16 jaar kan duren voordat het gebeurt, dus in ieder geval zal het tijdens het leven van de meesten van ons plaatsvinden. Vergeet niet dat er nog veel moet gebeuren om de Mensheid op Ascentie voor te bereiden. Een Akash-Ster is dit stelsel binnengebracht en de nieuwe vorm zoekt naar God en naar vrede. Jullie zullen de nieuwe Mens van deze planeet worden. Vele uitvindingen die jullie manier van leven totaal zullen veranderen, wachten erop om te worden vrijgegeven en de planeet is met hoge snelheid bezig zichzelf te zuiveren. Schone oceanen, geen vervuiling, niet op land en niet in het water, overvloed in de natuur, zelfvoorzienend kunnen zijn, hoogstwaarschijnlijk vrije energie, en de vreugde van overal in de wereld vrij kunnen reizen. Wanneer de veranderingen zich ook maar aandienen, het is duidelijk dat ze niet ver weg zijn en met het versnellen van de tijd zullen ze zich bijzonder snel aandienen om zich te voltrekken.

Sommige zielen vragen zich af hoe ze kunnen weten of ze klaar zijn om het pad naar Ascentie te betreden en succesvol te zijn. Ze hebben dit uiteraard in eigen hand en dat ze zover zijn gekomen betekent niet dat ze niet in staat zouden zijn om het pad te voltooien. Het is een kwestie van op je doel gefocust blijven en je niet door andere gebeurtenissen laten afleiden. Een eenvoudig antwoord dat in eerdere berichten werd gegeven is je leven te leven als iemand die het vermogen heeft ontdekt om met alle vormen van leven in Universele Liefde om te gaan. Waarschijnlijk is dit iets wat niet gemakkelijk is waar te maken, maar zoals met alles kun je alleen maar voortdurend je uiterste best doen en door dit te doen ben je er bijna van verzekerd dat je zult slagen. Denk eraan dat wanneer je je er eenmaal op hebt toegelegd om het pad naar Ascentie helemaal tot het einde te volgen, je je Gidsen waarschuwt die dan in staat zijn om je te helpen en bij te staan op je pad. Reken erop dat velen hopen dat je zult slagen en dat niemand wil dat je faalt, en met vastberadenheid zul je gegarandeerd slagen.

Het is duidelijk dat jullie nog een behoorlijk lange weg hebben te gaan, maar omdat de trillingen zich verhogen, verliezen de negatieve trillingen hun vermogen om jullie te beïnvloeden en je van je pad af te leiden. Uiteindelijk zullen de trillingen zo hoog zijn dat de negatieve invloeden geen kracht meer hebben om jullie vooruitgang te hinderen. In werkelijkheid zullen ze niet meer in staat zijn hierin te blijven bestaan en zullen ze zichzelf op een andere tijdlijn aantreffen die past bij hun niveau van activiteit. Het is dus alleen een kwestie van tijd voordat belangrijke veranderingen plaatsvinden waarvan al degenen van Licht en Liefde zullen profiteren.

Het ingeborene (hoger niveau van geaccumuleerd bewustzijn) is onderdeel van het menselijk bewustzijn, een onzichtbare kracht die verantwoordelijk is voor je Ingeboren Slimme Lichaam en die je in leven houdt. Het communiceert voortdurend en weet wat je wilt. Het betreft inderdaad centrale esoterische controle en het communiceert voortdurend. Het is de belangrijkste richtingwijzer die vanwege spiritueel overleven en spiritueel bewustzijn een ontwaken mogelijk maakt. Het ingeborene is slim en intelligent en beheerst de informatie in je stamcellen. Niet één orgaan is verantwoordelijk voor het ingeborene, het is lichaamsintelligentie. Het reageert op Accupunctuur. In de toekomst zullen jullie hoogstwaarschijnlijk meer over het belang van het ingeborene te horen krijgen; het is normaal gesproken geprogrammeerd voor het Spirituele Zelf en voor het overleven en dient, wanneer de dood zich aandient, te worden gedeprogrammeerd. Jullie systeem heeft de “dood” – korte levens, nodig, maar jullie zijn nu het markeerpunt gepasseerd en het is voor jullie tijd om het ingeborene te re-kalibreren. Jullie kunnen het verouderingsproces stoppen door het ingeborene te vertellen dat het niet nodig is om te sterven. Dus herprogrammeer de instructie die aan het ingeborene is meegegeven en praat geregeld met het ingeborene zoals je met een vriend zou praten. Het ingeborene zal doen wat jij zegt wanneer het de spirituele logica ervan inziet. Het ingeborene weet alles over jullie voorbije levens. Jullie zullen het ingeborene dienen te herprogrammeren nu het oude paradigma is afgelopen, dus laat je karma los. Er bestaat nu geen reden meer waarom jullie niet het volledige pad naar Ascentie af zouden leggen, zonder de noodzaak van hergeboorte. Het ingeborene heeft de controle over je biologie en weet alles over je voorbije levens. Het is de regelaar van je behoeften en het is verbonden met het Hogere Zelf alsmede met de Akasha Kronieken.

Veel van wat ik heb aangehaald is afkomstig van de boodschappen van Kryon en ik heb buitengewoon veel waardering voor de mogelijkheid om deze informatie aan jullie door te geven. Jullie kunnen over deze onderwerpen beslist meer informatie vinden in de vele videoboodschappen op het Internet en mochten jullie daar behoefte aan hebben, dan kan ik sommige hiervan op een rijtje zetten.
Ik wens jullie allemaal een fantastisch Nieuw Jaar en veel vreugde en mijn speciale dank gaat uit naar ons geweldige team van Lichtwerkers die de boodschappen onvermoeibaar verspreiden.

Mijn volgende boodschap zal op 5 Januari 2018 verschijnen.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!