Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 20, 2012

SaLuSa, August 20, 2012

Het is voor jullie de grootste ontdekking dat jullie bewustzijnsniveaus de laatste jaren zeer behoorlijk zijn gestegen. Kennis is handig maar op zichzelf niet jullie paspoort tot Ascentie. Door te leven naar het hoogste denkbeeld dat je van jezelf hebt, zet je je doelen datgene te zijn wat je bestemming is. Je helpt ook om de niveaus van het Collectieve Bewustzijn te verhogen, en dat trekt weer meer zielen aan zodat op het einde een groter aantal van jullie ascenderen. Je zult ook ontdekken dat je boven de aantrekkingskracht van de lagere energieën kunt uitstijgen. Zij zullen niet langer een deel van je zijn wanneer je een hogere expressie van jezelf zoekt. Wat je in dit leven tevreden stemde is niet langer voldoende, en je bent gevoeliger geworden voor datgene wat ruzie en ontevredenheid creëert.

Je zult doorgaan met jezelf af te scheiden van de lagere vibraties, en dat kan ook effect hebben op de aard van vriendschap met andere mensen. Je gaat diegenen zoeken waarmee je je in harmonie voelt en je kijk op het leven kunt delen. Je begrijpt dat het een natuurlijke scheiding is, daar je het makkelijker vindt om je vreugde en blijdschap te delen met gelijkgestemden. De derde dimensie heeft altijd de “vreugden” van drugs, alcohol en sex verheven, welke allemaal zeer verslavend worden bij excessief gebruik en je vibraties doen verlagen. De duistere Mensen weten dit en moedigen deze mateloosheid aan, daar het je weghaalt bij de werkelijke kwesties in je leven waar je je op zou moeten concentreren. Natuurlijk kwamen jullie in dit leven om te ervaren, maar velen van jullie vinden zich gevangen aan de lagere zijde en gaan niet verder.

Zoals jullie inmiddels weten, gelijkgestemden trekken elkaar aan en jullie trekken die zielen aan die hoogstwaarschijnlijk op eenzelfde niveau zijn als jijzelf. De keuze is veelal, of je trekt elkaar verder naar beneden of je kunt elkaar omhoog helpen. Natuurlijk zijn er vaak karmische kwesties bij betrokken, maar voor iedere “gevallen” ziel geldt dat er zich altijd kansen voordoen voor de weg terug. Kijk nooit naar jezelf als onwaardig of hulpeloos, daar hulp altijd aanwezig is wanneer je de eerste stap zet om jezelf omhoog te helpen. In deze eindtijden hebben vele zielen verschillende uitdagingen op zich genomen om er voor te zorgen klaar te zijn voor Ascentie. Het is de laatste vereffening van karma verzameld over vele levens, en soms moet je sterk zijn om het te vereffenen. Met Ascentie in gedachten is iedere inspanning die je doet zeer de moeite waard.

Je zult weten wanneer je je uitdagingen hebt overwonnen, daar een plotselinge kalmheid je leven binnenkomt en veel bevrijding word ervaren, alsof een grote last van je schouders is verwijderd. Vaak heeft het met andere zielen te maken met wie je vrede moest sluiten, en niet verder vooruit kon gaan zonder dat eerst vergeving is bereikt. Plaats oordelen naast je neer en vergeef en vergeet, daar geleerde lessen bij je blijven zodat je blijft leren van deze ervaring. Kijk naar het leven als toneelspelen en realiseer je dat wanneer het doek valt jullie allemaal weer vrienden worden. In de toekomst bestaan zulke problemen niet daar de dimensie waar je je dan bevind er één is van complete harmonie en balans.

Met jullie Ascentie snel naderend, houd in gedachten dat het niet afhankelijk is van de fysieke veranderingen die op Aarde plaatsvinden, maar er zijn essentiële stappen die genomen moeten worden voordat Moeder Aarde klaar is voor haar eigen Ascentie. Ascentie is continu en kan niet tegengehouden worden, het is een proces van Galactische proporties waar jullie desalniettemin een belangrijke rol in hebben. Wanneer jullie éénmaal vooruit gaan kan al het andere hetzelfde doen, en je kunt het bekijken als het laatste puzzelstukje van de jigsaw-puzzel om het compleet te maken. Het is daarom dat Ruimte Wezens vanuit het gehele Universum bijeen komen om getuige te zijn van jullie Ascentie.

Meerdere activiteiten maken progressie, en wij houden hun ontwikkeling zeer goed in de gaten. Wees gerust dat wat er ook moet gebeuren voor Ascentie, ook zal gebeuren, zelfs wanneer wij een grotere rol moeten spelen dan we in eerste instantie dachten. Wij hebben goddelijke instructies om jullie te helpen om klaar te zijn op het juiste moment, en werken samen met vele andere Hogere Wezens. Geen enkele bron heeft het nodig geacht dat jullie het allemaal zelf moeten doen, en het zou altijd al een gezamenlijke inspanning zijn. Achteraf bekeken zijn we al sinds duizenden jaren af en aan bij jullie geweest, komend en gaand om vooral Moeder Aarde te assisteren. Met de ondergang van Lemurië en Atlantis zou je misschien denken dat dit tijden waren waarin onze expertise gewenst was.

Jullie beschaving was er niet zeker van om zijn cyclus af te sluiten zonder een calamiteit, en kwam er verschillende keren dicht bij zichzelf te vernietigen. Jullie deden in feite wat eerdere (beschavingen) deden, en werden verliefd op macht en massavernietigings wapens. Het komt voort uit een verminderd begrip van hoe gevaarlijk nucleaire wapens zijn, en een wetenschappelijk genootschap dat eerst experimenteert alvorens te begrijpen wat de resultaten zouden kunnen zijn. Toen de eerste atoombom explodeerde, wisten jullie wetenschappers dat er een kans was dat het de Aarde kon opblazen, maar gingen toch door. Normaal gesproken moeten jullie de stommiteit van jullie koppigheid ervaren, omdat jullie anders niets leren van hetgeen jullie doen. Alhoewel, wanneer jullie acties andere beschavingen bedreigden moesten we ingrijpen.

De komst van jullie Nucleaire Tijdperk was een duidelijk signaal naar het Universum, dat jullie de mogelijkheden bezaten niet alleen jezelf op te blazen, maar ook Moeder Aarde. Deze keer zou het niet worden toegelaten, daar alle zielen de mogelijkheid zou worden gegeven voor Ascentie. Wij weten dat wanneer jullie om je heen kijken, jullie overtuigd zijn dat sommige zielen zich er niet van bewust zijn wat er staat te gebeuren. Wij willen jullie desondanks verzekeren dat voor incarnatie in deze tijdsperiode, iedere ziel op de hoogte was van de mate van het belang ervan. Ook al kozen sommige zielen ervoor om niet te ascenderen, wilden zij toch de energieën ervan ervaren. Het is de reden waarom jij jezelf geen zorgen hoeft te maken over anderen, daar zij precies zullen zijn waar zij behoren te zijn door hun eigen keuze.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en laat weten dat we van plan zijn om meer van onze voertuigen zichtbaar te maken, zodat jullie je gewaarzijn dat onze grote vloot die zich overal om jullie heen bevind. Wat jullie zullen zien zijn leden van de Galactische Federatie van Licht die zich klaarmaken voor meer publieke vertoningen. Het is een blijk van onze vriendschap, met onze zegen voor jullie allen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: André


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!