Home > > Mike Quinsey – 16 november 2018

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 16 november 2018

Mike Quinsey

Jullie wachten op wat bekend is komen te staan als de “Event” en in de hogere rijken wordt dit gezien als in het Nu, waardoor het moeilijk is om er een datum aan te verbinden. In het beste geval is het mogelijk om te zeggen dat er een kans is dat het spoedig zal plaatsvinden en wel binnen de komende 10 jaar. Dit dient echter alleen als een leidraad te worden beschouwd omdat de zaken voortdurend veranderen. Het is onverstandig vast te houden aan gedane voorspellingen, zelfs voor een dergelijk belangrijke Kosmische Gebeurtenis, maar wees erop voorbereid dat dit in het leven van de meesten van jullie zal plaatsvinden. Wanneer de trillingen het onvermijdelijke hoogtepunt bereiken, zal Ascentie plaatsvinden en niets zal dit kunnen vertragen of verhinderen. In de tussentijd is het daarom aan jou als individu om jezelf toe te leggen op het verhogen van je trilling zodat je er klaar voor bent en ervan verzekerd bent om het door te maken.

Het is verstandig om je intuïtie te volgen omdat informatie en nieuws over algemene gebeurtenissen meestal slechts gedeeltelijk waar is en soms helemaal niet. In dit stadium is het niet nodig om tot in detail te weten wat er werkelijk aan de hand is, concentreer je liever op je taak van nu en dat is je op Ascentie voorbereiden. Nu jullie zover gekomen zijn is het onwaarschijnlijk dat je wordt overvallen door twijfel of dat je de controle verliest, maar pas op dat je je niet laat meeslepen in zaken die niet in jouw belang zijn. Er gebeurt van alles omdat de opschoning die zich voltrekt zaken naar de oppervlakte brengt om te kunnen worden gezuiverd. Het omvat het aan het licht brengen van de waarheid, zodat jullie uiteindelijk werkelijk zullen worden verlicht. Het is een feit dat jullie in dit tijdperk in een schijnwerkelijkheid hebben geleefd waar maar weinig dat je wordt voorgeschoteld echte realiteit is. Het duister heeft het “Nieuws” lange tijd gecontroleerd, de echte waarheid verborgen weten te houden en jullie verdraaiingen en zelfs leugens gevoerd om te voorkomen dat je zou ontdekken wat er werkelijk aan de hand was.

Lange tijd hebben jullie een geheime regering gehad die politici en grote bedrijven dicteerde wat ze moesten doen en het belangrijkste doel ervan is geweest om jullie in het duister te houden. Op die manier zouden jullie niet achter de waarheid komen en zouden jullie tegelijkertijd in een staat van ellende worden gehouden. De zaken zijn echter aan het veranderen en het wordt steeds moeilijker om de waarheid te verbergen, waarbij dat wat verborgen was wordt onthuld, samen met de waarheid omtrent hoe jullie werden misleid om te geloven dat je een vrije burger bent, terwijl je in werkelijkheid gevangene bent geweest van het duister. Wanneer de waarheid naar buiten komt, zal er een moment van twijfel ontstaan dat dergelijke misdaden tegen de Mensheid zo lang verborgen konden blijven. Het bewijs zal echter worden geleverd en voor iedereen toegankelijk zijn en degenen die zich aan deze misdaden schuldig hebben gemaakt zullen zich hiervoor, ten overstaan van iedereen, moeten verantwoorden.

Lange tijd hebben jullie geloofd dat de Aarde het centrum van het Universum is, maar deze mythe is lang geleden al ontzenuwd; in werkelijkheid is ze een kleine planeet te midden van miljarden andere. Als beschaving zijn jullie in het Universum eveneens relatief nieuw en er is voor gezorgd dat jullie je werkelijke relatie met al het andere niet inzien. Die periode is ten einde gekomen en jullie krijgen nu meer te horen over de waarheid omtrent je evolutie, als voorbereiding op jullie komende vooruitgang en verheffing. Je kunt ervan uitgaan dat degelijke beslissingen werden genomen om jullie in staat te stellen je op een natuurlijke manier te ontwikkelen, waardoor de ervaringen je het mogelijk maakten om op geestelijk niveau te ontwikkelen. Er is aan deze tijden een einde gekomen met het aanbreken van 2012 en het daarop volgende Nieuwe Tijdperk vanaf welk moment jullie geleidelijk aan werden geïntroduceerd in een groter inzicht in de waarheid. Het is noodzakelijk geweest om jullie ogen te openen voor wat er werkelijk in jullie Zonnestelsel is gebeurd en om informatie te verschaffen die je in staat stelt jullie plaats hierin te begrijpen. Wat nog belangrijker is, is dat je het doel van het leven diende te ontdekken en dat elke ziel het eeuwige leven heeft.

Jullie zijn als soort aan het ontwikkelen en worden in elk stadium geholpen om ervoor te zorgen dat er passende vooruitgang wordt geboekt. Onderhand zouden jullie je ervan bewust moeten zijn dat je vrije wil hebt gekregen, evenals de mogelijkheid om dit op elke mogelijke manier te ervaren. Dit gaat echter gepaard met een verantwoordelijkheid voor je daden en dat is de reden dat sommigen van jullie nog steeds karmische ervaringen dienen in te lossen. Dit is allemaal het gevolg van negatieve handelingen die moeten worden goedgemaakt. Het is door dergelijke ervaringen dat je leert om positief te zijn en jezelf in termen van Universele Liefde uit te drukken. “Alles is Eén” en daarom dien je je fouten die je tegenover andere zielen hebt gemaakt goed te maken, andere zielen die je Broeders en Zusters zijn. Begrijp dat je gedurende vele, vele levens in verschillende Rassen bent geïncarneerd om specifieke ervaringen op te doen, zodat je hierdoor nu inziet dat je met elkaar verbonden bent en in essentie allemaal dezelfde Wezens van Licht zijn. Zelfs degenen die op dit moment negativiteit ervaren zijn nog steeds Eén met je en bevinden zich op hetzelfde pad naar de hogere dimensies. Ze mogen er misschien langer over doen, maar ze krijgen voldoende tijd en hulp om vorderingen te maken, waarbij er géén reden is om aan te nemen dat ze niet zouden slagen.

In de nabije toekomst zullen jullie diegenen ontmoeten die met je samen hebben gewerkt en die jullie ontwikkeling op de voet hebben gevolgd. Enkelen daarvan staan bekend onder de naam Blue Avians, die al behoorlijk lang aan het Menselijk Ras verbonden zijn geweest. Houd eveneens in gedachten dat jullie relaties hebben met Sterrensystemen als de Pleiaden, Sirius en zelfs Andromeda. Als zielen afkomstig van vele verschillende Sterrensystemen zijn velen van jullie naar de Aarde gekomen om je evolutie voort te zetten, een ontwikkeling die altijd maar doorgaat totdat je opnieuw een Lichtwezen wordt. In dit stadium kan het een onwerkelijk en vreemd concept lijken, maar je bevindt je gewoonweg op een pad dat terugleidt naar waar je ooit vandaan gekomen bent. Dit is een korte schets van de reis van een ziel, maar besef dat jullie een uiterst bijzondere geschiedenis hebben en niet voor het eerst in een nieuw Universum zijn geïncarneerd. Naarmate je in bewustzijn groeit, zal je inzicht zoveel groter worden en zal je je huidige doel, een Galactisch Wezen worden, kunnen bereiken.

Elke inspanning die je nu doet zal dus rijkelijk worden beloond en hoewel hulp altijd voorhanden is, hangt het uiteindelijke resultaat van jou af. Jullie zijn al een heel eind op weg en hebben de kans verdiend om verder vooruit te gaan naar Ascentie. Voor degenen onder jullie die al verlicht zijn, bestaat overal om je heen afleiding, maar je dient sterk te blijven staan en je geen zorgen te maken over je toekomst. Je hebt de beslissing genomen om te ascenderen en je bevindt je stevig op die weg waarbij je volledig wordt ondersteund door degenen die het al hebben klaargespeeld. Hier heb je onvermoeibaar voor gewerkt en het ligt nu binnen handbereik. Begrijp dat alle zielen gelijke kansen krijgen om vooruitgang te boeken, maar het is uiteraard zo dat sommigen méér tijd nodig hebben dan anderen om wakker te worden voor hun hoger bewustzijn. Elke ziel heeft de beschikking over vele helpers die gewoon wachten op het zich aandienen van tekenen van een ontwaken en zij zullen er voor je zijn.

Ik laat jullie achter met Liefde en Zegen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verlichten. Alles kan worden bereikt als je je er maar toe zet, en vastbesloten bent om je niet van je doel af te laten leiden. Dit bericht komt via mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!